Prijava

Gusti je li mi moš reći odakle ti ove informacije?
Nagađam, ovo za partizan, dangubuća i konkretnu cifru si čuo iz čaršijskih priča pa si bacio ovdje da zapališ populare.

Za mene je Jaka kapiten, ma šta odlučili. Nekako mi je prirodno, da, ako već neće da postave Bobija ("po starini") za kapitena, to bude Lazić koji celu karijeru igra u klubu sa ovim PIB-om...
Kada je Luka u pitanju, dovoljno mi je da se setim kako je u Vitoriji stavio Noćionija u džep. Čoveka izuzetne fizičke snage, i jednog od najiskusnijih igrača u EL prošle godine, a ako se ne varam i MVP-ja prve faze EL. Šut mu je bio bolji krajem prethodne i početkom prošle sezone nego na kraju, ali OK tada se "vraćao iz povrede".
Dangubić je trenutno povređen...to mu obara cenu.

Od jednog lika pri zvezdi. To je priča, ne znam da li je istina. Znaš o čemu se radi, Mišku se ove sezone više isplati da ga uvali nama, zaradiće više zbog EL, iako je ovaj grobar. To svi znaju. E sad, ako ne dođe kod nas, pali u Španiju

Ako gleda svoju dobrobit, doći će u Zvezdu, dobiti minutažu u EL, koju neće imati nigde drugde, i unovčiće to višestruko u narednom transferu.
Navijačka pripadnost tu ne bi trebalo da igra ulogu (kontra primera je mnogo, da navedemo dva iz bliske prošlosti: Kecman i Lučić).

Jeste Jaka najveći mudaš, ali kapiten mora znati kad i da stane, i da kaže nešto. Mislim da samo zbog toga neće biti. Ali, naravno, i ja bih za njega glasao, iako mi je Lazić ljubinac :D

Verujem da će Mitrović igrati i ovo svetsko, zbog silnih povreda. I da će i tu odskočiti fino. Videćemo. Nije Danguba teže povređen, tako da mu neće puno pasti cena.

Kako se tripujete dae blažič mudaš. Tip je klasična ložiona. Mitroviću dajte "traku".

Ako gleda svoju dobrobit, doći će u Zvezdu, dobiti minutažu u EL, koju neće imati nigde drugde, i unovčiće to višestruko u narednom transferu.

Samo na ovo da se osvrnem.
Vidim malopre pricate o Dangubicu na cetvorci, vo imja oca. Covek bre izmedju dvojke i trojke, cetvorci ne moze ni da prismrdi.
A zatim i jedno konkretno pitanje, kako moze da dobije znacajnu ulogu u EL kad ce morati da deli minutazu sa 5,6 igraca + radonja debil na treninzima, kad bi u KKP igrao barem 25min po tekmi, svaku tekmu. El je 10 utakmica, nije to ne znam ti ja kakav uzorak sad pa da ce za tih 10-15 minuta po tekmi da nauci magije.
POd Vujosevicem i u KKP bi sebi obezbedio mnogo veci individualni napredak, bez obzira sto bi igrao EK, al razumem ga potpuno i ako odluci da ode kod vas. Tj ne razumem ga iz igrackog ugla,al razumem iz finansijskog.

Gazimudo, zaista ne verujem da će Dangubić igrati četvorku. On je bek, ali je eto sticajem okolnosti postao krilo. A s obzirom na fizikalije, može da parira nekim četvorkama. Mada čisto sumnjam da će se uopšte peti na tu poziciju.

Nek sam odluči, ako mu Miško dozvoli lolo

Jeste Blažić mudaš i ložana, to što možda nema neke kvalitete druge da upari s tim, jbg.

Gusti sok:

što znači da će Kalina uzimati minute na četvorci kad zatreba

Reservoir dog:

To sam već pisao, da Kalina može da igra i četvorku, mada bih ga ja radije gledao na trojci

Gazimudo:

Samo na ovo da se osvrnem.
Vidim malopre pricate o Dangubicu na cetvorci, vo imja oca.

Hehehehe, slabo vidiš, pogledaj još jednom.

Pa gde sam pogresio? Uzimanje minuta na cetvorci znaci da ce decko da igra na cetvorci sot je vo imja oca, posto nema sanse da on to moze da igra.

Izgleda da ti misliš da su Kalinić i Dangubić jedna osoba...ili ako ti volja, Kalina i Danguba.

POd Vujosevicem i u KKP bi sebi obezbedio mnogo veci individualni napredak

Naravno da se sa ovom tvrdnjom ne slažem.
Ko to može da garantuje?
Previše je suprotnih primera.
Možda će naprotiv, više da napreduje igrajući 25+ minuta u EL, u Zvezdi. I to nikada nećemo saznati jer će preći u samo jedan klub (koji ne mora biti ni Zvezda ni Partizan).
I tvoje, i moje viđenje, je subjektivan stav.

Kalina

Dangubic

ЕДИТ

СМЕЖУРАНО КЕНГУРОВО ГАЗИМУДО

Матори, Калина, Калинић, не губи се.

Zar zaista mislite da bilo koji klinac može da napreduje kod radonje božmesačuvaj
Miloje je za radonju greg popovič

Miloje je za radonju greg popovič

Slažem se.
I Pešić za Vujoševića.

I Pešić za Vujoševića

Ahahhaaa
Doze ti stvarno mislis ovo?!

Naravno. Ko ne misli?
Uporedi im samo osvojene trofeje. Debelom je najveći uspeh trofej Aleksandar Gomeljski, spominje ga k'o Vučić Beograd na vodi.

AndreyArlovski

I Pešić za Vujoševića

Ahahhaaa
Doze ti stvarno mislis ovo?!

Арловски класицхан тролл.

A dog klasični primarijus...ništa novo.