Prijava

izgleda da vam dolazi V. Dragojlovic?

http://www.mozzartsport.com/vesti/stefan-jovic-blizu-zvezde/84801
Očekivano, manje-više.
Samo, opet "guše" klince, sad će dovesti i neku četvorku da ni rebić ni tejić ne vide više od 2 minuta u EL po utakmici, a to nije dobro. Istina, Jović je jako siguran na lopti, odličan u odbrani i povremeno dobar na ulazu, sa tankim šutom.

U neku ruku je dobra vest, jer istini za volju rebić ne može još da se nosi sa plejevima evrolige, al' jebemumater, i ne mora, neka pogreši, jednom, dvaput, nije strašno, steći će iskustvo.
No dobro, čini mi se da je Joviću istekao ugovor, odnosno da su svi igrači radničkog slobodni, pa je ovo i dobar posao.

Videh ga (Stefana Jović) sinoć u restoranu oko 23h, ušao u salu, ljudi spontano počeli da aplaudiraju, pa se zbunio...bio me blam da mu kažem: "Dođi u Zvezdu!"
Tako sam se onomad vraćao sa mora iz Turske istim avionom sa Lukom Mitrovićem, i htedoh da mu kažem istu rečenicu...a kada sam došao kući pročitam u novinama da je tog dana potpisao za Zvezdu...deja vu?

Još Vladimir Dragičević i po mogućnosti Jović (može i bez njega) i mislim da smo mnogo jači nego prošle godine sa sve Šilbom superstarom.

Имамо прилично велики потенцијал. Видећемо да ли ће Радоња да засере.

Stefan Jović je, inače, poznat kao veliki zvezdaš, pa je jednom prilikom čak bio i kažnjen od strane Radničkog zbog javnog ispoljavanja navijačkih strasti prema timu iz prestonice.

Ево га и овде на 5:27 :)
http://www.youtube.com/watch?v=S1tZfFZwZKI

добар посао, поздрављам

Istripovao si se Stevane, to je Bogdanovic! :D

Mislim da je ovo sa Jovićem samo dizanje cene istom. Ne znam samo gde će kad na 1 i 2 imamo Vilijamsa, Rebića, Đenku, Jaku, Lazića i Gudurića. A Dragićević bi već bio ozbiljno pojačanje

Ja bih voleo da dođe Jović...u Metalac. Što kaže Stigu, mnogo je kume, mnogo je. Inače je bio solidan na SP, kupio me onom asistencijom za Štimaru, jeste da je Štimac jedno dve sekunde zakasnio, al jbg. Iako je lopta bila daleko ispod obruča kad je ovaj hvatao, opet je bilo dobro zakucavanje.

Neeeegoooo, kakva je tačno povreda Dangubića? Na početku su rekli nedelju dana pauze, kad je došao sa priprema repke, al' još ne igra?!

I jel neko gledao kup ovaj u Francuskoj? Jel Bobi puni zato što sam na'vata lopte, ili što ga Vilijams "hrani" istim?

Нису нигде преносили тај тунир.

Него, ево неки детаљи са припремне:
https://www.youtube.com/watch?v=cvVs_rady1s

Ребић делује добро али је ипак ово Борац, сумњам да може да уради нешто на ЕЛ нивоу. Ако већ долази Јовић, не видим шта он има да тражи у тиму. Најбоље га послати на позајмицу.

Sinoć kod Anđusa Dragan, iako nisam u klubu uvek imam informacije, Jakovljević reče Jović je jako blizu dolaska u Zvezdu, V.Dragićević 50-50.

Nije bilo prenosa tog turnira u Francuskoj. Vilijams je imao po 5,6 asistencija svaki meč, a pritom mislim da ni na jednom nije igrao više od 20 minuta. Protiv Bajerna su dosta odigrali Rebić, Tejić, Čvorović, Luka. Utisak je da su Tejić i Luka odlično odigrali turnir, Bobi naravno. Jaka nije puno igrao. Dangubić se oporavio od povrede, trenira punim intenzitetom, i igraće na ovom sledećem turniru, gde čak možda i budu neki strimovi.

Perica sveznalica. :) Hvala gusti.

опет шампињони припремног периода

Kako se ti ne umoriš od tolikog kenjanja? Bole te uši, bar nećeš patiti od hipertenzije kao neki od nas...
Ovaj Dragićević čini mi se ima bolji CV od znanja, al' neka ga, mada bio bi 5. stranac pa bi neko (verovatno baš on) izvisio za KLS.
Vidim juče se i Jakovljević iščuđava što Aranitović nije priključen prvom timu.

Ma Dragičević bi bio super pojačanje, sjećam se kad sam tiket igrao neki gledao ZelenuGoru msm da je protiv Bajerna bilo, čovjek je pokidao.

Priželjkujem ga više od Jovića.