Prijava

Kao sto i Zvezda nece nikog dobiti van Arene i Pionira. Ovo je bila vrhunska sansa.

Zashto tako decxko posle jedne izgubljene? Neočekivano, to jeste, ali majku mu nismo ni mislili da ćemo celu sezonu odigrati bez poraza. Cenim da prolazimo grupu.

I ja cenim. Realno ovo nam je jedini poraz ove sezone za sada a ko kaze da je mislio da cemo dobiti prvih 6 nek ga duva.

Jos sam uz ekipu.

edit: i radonju da ne bude zabune

Meni je krivo samo zato što bi ovo bila bitna pobjeda, kako zbog prolaza dalje, tako i zbog velikog samopouzdanja koje bi igrači dobili, pa bi se vjerovatno probudili i oni koji pružaju slabije partije (Đenka, Dangubić).
I da pitam. Može li se iko jebeno sjetiti jesmo li dobili guravu završnicu pod Radonjinim mandatom? Barem jednu.

Мени пада на памет она из најмање битног такмичења, наравно. Финале Купа са Мегом. Онда је и Ђенка, мешчини, решио меч са Олимпијом у Љубљани прошле сезоне.

Kako ste obezbedili EL prošle sezone, eto vam jedna.

Je l' kad smo Igokeu dobili? Ne sjećam se dobro, al' je to čini mi se bio jedan od prvih mečeva pod Radonjom, možda čak i prvi. Ne računa se, i tu zamalo da usere sve što je Vukoičić napravio.

EDIT: Stevane, dobro si se sjetio ovog meča s Megom, mada je tad presudilo neiskustvo Jokića, koji je mogao onu situaciju pod košem i mnogo bolje riješiti, a bio je u prilici.

Или нешто покушава да зајебава, па говори о Цибонином батаљивању Евролиге или о полуфиналу са Радничким из претпрошле сезоне. Игокеа је играла са Партизаном на том фајнал фору.

Ne pokušavam da zajebavam nego se nisam lepo izrazio, na tu sa Radničkim sam mislio.

Pretpostavio sam da misliš na tu, al si me podsetio na jednu situaciju, tj scenu od posle meča...
Tunel, nedugo nakon Zvezdine pobede, čini mi se Tomaševiću krene da 'suje sve redom: Fta čeftitaf koji kufac, fta je! FTO MENI NISI ČEFTITAO! FTA PFESTANI!

Али и ту да не би лудог Мариновића... Па ни од Будивељника не би било ништа да онај цар није испустио чисту лопту. Али јебига, ипак јесу победе у неизвесним мечевима.

Nije tad igrao Marinović za njih, nešto si pomešao. Tad je Dača Mijatović imao šut iz ćoška za pobedu.

Зар није он опичио ону тројку без потребе?

У праву си, тад је Ћапин играо, а тројку је опалио Стивен Марковић.

Хаха, сад сам гледао тај и још један нешто дужи клип :)

Meni je krivo samo zato što bi ovo bila bitna pobjeda,

I meni je krivo. Ta pobeda bi(verujem) donela top 16 i bar jos 2-3 pobede u aba kao talas ali necu da krivim nikoga jer je PRVI poraz u sezoni i to gostovanje u EL.

Ja sam se taman ponadao top 16, sad kurac, nema od toga ništa. Kriv je Radonja, jebo mu pas mater, kakva je ono odbrana kad ti svaki napad tri igrača sama stoje na šutu, za dvije godine ništa lik nije popravio, u taktici, nema autoritet nikakav d azagalami malo podigne ekipu, stoji ko retard, ne zove tajmaute na vrijeme nego kad nam ljudi nabiju 7-10:0 seriju, sunce mu jebem može li išta pročitati od igre na terenu, Kalina upao u kanal jebe nam majku sa silovanjem nekim on ga vadi tek kad se ovi odlijepe, jedina svjetla tačka Vilijams i Jaka bili. Đenke nema ni u priči jebem mu sestru i majku

Bice top 16, garantujem.

Bice top 16 Aba lige, opaaaaaa! Ako izgubimo od Valensije, gg.