Prijava

Много нам је игра у распаду кад игра Јовић.

Koliko je Mitrović napredovao, nevjerovatno... Jović loš, Đenka se traži, ide mu pomalo, Danguba i dalje poguba.

Pogura nas sudija, ono je čista banančuga. Zadar samo Florensa ima, zaustavljen i kraj priče.

Jebaćemo zadroa, to ti je ko da jebeš neku raspandrkaču u ranim jutarnjim časovima jer nema bolja.

Ел то Цирбес преш'о у Православље? Видим и њему помаже Свети Сава. хехе

Haha, kao Braduljica. Đenka proradio ono baš, još Danguba da dođe sebi i rotacija će nam biti odlična. Jebem ti, koliko bi mi bilo ljepše gledati da smo dobili u Litvaniji, pu!
Vidim da je Ritas ubijao Neptunasa u gostima, kako je završilo?

Rutinska pobjeda. Mitar opet odličan, Vilijams se zajebava, nije bilo ni potrebe da grize, Đenka se budi, Kalina i Blažič dobri, mada mi je ponekad nejasno ono pusto srljanje kod obojice, Marjanović koliko je trebalo. Za Cirbesa ne znam, možda je bilo bolje da je doveden Jokić, ako nije skuplji, čini mi se da je bolji igrač, al' ko zna šta je tu sve sa Miškom... Tejić nije ni ulazio, da nije povreda? Jović pri kraju odigrao solidno neke pasove, ubo trojku, nije loše. Lazić ganjao Florensa kao pas, svaka mu čast. Dangubić, ne znam...

Jebem vam krvavo sunce, jesam li samo ja gledao? Postaću kao Džanki na tenisu jbt...

Dobar je Sirbes, ne može svaki svaki meč svako da bude dobar :) Jokić je za nas nemoguća misija. Ovo mu je sezona za nabijanje statistike. I njemu i Miljenoviću. Pa posle prodaja, Miško uzme pare, gurne nova dva tri talenta i tako u krug.

S pola gasa smo dobili. Uvek raduje pobeda protiv susjeda. Lazić spakova Florensa, Vilijams se nije ni umorio. Mitar odličan, i stvarno je mnogo napredovao. Očekujem sledeće godine da i Tejić bude na tom nivou, jer ipak je daleko veći potencijal, samo što je grobar :)

Много нам је игра у распаду кад игра Јовић.

A niiiijeeee...nemoj tako, to je nas reprezentatiiivaaac...

Šta znam, nešto mi je Cukić taj Sirbes ili kako već, al' ako je Jokić bio nemoguća misija, onda je ok zamjena za Marjanovića, upratio sam mu statistiku u prethodnim mečevima, sasvim solidno. Možda bi trebalo Tejiću davati više minuta ove sezone, jebemliga.

Ne znam što Tejić ne igra više. Jebem li ga, možda ga boli kurac na treningu. Ko će ga znati. Idealno bi bilo kad bi doveli Jokića umesto Bobija, tamo sledeće sezone ako ode Bobi, ali opet teško. Sve mislim da će Jokić posle ove sezone u NBA odma, ili u neki top evropski klub.

Bvldga, moro si nađeš nekog svog Kasalicu i ovde :)

Ne znam što Tejić ne igra više. Jebem li ga, možda ga boli kurac na treningu. Ko će ga znati.

kolko sam ja shvatio Kalinić mu uzima te minute na četvorci a na 2-3 više igraju Lazić i Dangubić, jbg šteta za Tejića ja mislim da je već zreo da igra aba ligu i da može da se nosi sa svim četvorkama

Duga je sezona. Odigraćemo pun kurac utakmica. Biće vremena i za njega. Setite se Mitrovića pre dve sezone koliko je igrao. A tad je bio ko Tejić sad. Ne brinem se za njega, pokazaće i on šta zna i može

Tu smo Šalabe, gledali smo, nego još je sve gorko od onog neočekivanog poraza. Iskreno tu EL utakmicu protiv Neptunasa nisam gledao, imao sam baš neodložne obaveze, a ispostavilo se i bolje što nisam gledao... :)

Da jebemo mi u četvrtak Valensiju, pa ćemo lako divaniti!

šalabe ja sam bio u kafani, Laki ne izdaje opravdanja tako da jbg moras mi vjerovati na riječ, i dalje mislim da smo tanki, ali su ostali još veći kurac i eto...

Bvldga, moro si nađeš nekog svog Kasalicu i ovde :)

A brate, poceli smo polemiku, ima fazon 4 tekme sigurno. Da li se vidi poboljsanje od tada? NE! Vi kazete da je on nas najsigurniji igrac na lopti, ja gledam, konstano mu nesto ispada, vrljavi, mrljavi, xy pogresnih odluka. Da ne pricam koliko nam opada nivo igre kada on udje na parket. Jbg, kostace nas top16. :)

Crvena Zvezda le, Crvena Zveeezda le, Zvezda le ale, FMP FMP FMPEEEE, oooooooo!

Kupijo sam karte za 900 dinara novaca!! Iza kosova!