Prijava

pa jel toliko boli što igrate cipiripi kup i ne možete da dobijete nikoga a velika Zvezda igra EL? Pa jebote suzdržite se malo, izgledato labilno i slabašno, predstavljate se košarkaškom institucijom a toliko vas boli Zvezda. Meni sad mali Partizan nije ni na pameti jer smo jači 40 razlike sa sve sudijom Milijom na vašoj strani.

PUNA USTA ZVEZDE A BIĆE JOŠ PUNIJA JERBO JEBEMO EVROLIGU SABIJAMO UBIJAMO ŠAKON I NOGON

i smiješno je kako vam je smisao života da dobijete Zvezdu dok Zvezda gazi po Evropi i sabija. Al dobro to je odlika malih klubova

hehehe

Hahahahahah, kakvi kompleksaški postovi mlađanog hromozoma xD ahahahahahahhahahhahhahah bem ti kolač kako smo vam nabili traume :D

Da, ludi ste haos. Koliko bih voleo da je naš počasni predsednik bio Tudjman. Ili Alija, isti kurac.

Jes i ovaj bio zlotvor al manji jbg. Pozz

Ovaj plavi isti Kokeza.

јел вас није срамота питам сад озбиљно

Cuj Muje hahahaha kakav vasar sabanije

Pazi ovo je za vreme jedne države koje više nema. Za razliku od stupa srbstva, koji dovodi graditelja spomenika bojovnicima iz Vukovara i skandira mu da je zvezdin četnik. Još ste se samo džaba osramotili sa njim. Izlupali smo ga ko kantu.

Dzoni ti nisi pravi srbin jer ti majka nije iz čačka!

Da, ali da bi bio pravi Srbin, ne može samo majka da ti bude iz Čačka. Mora otac da ti bude Hrvat, moraš da budeš katolik, da igraš za hrvatsku reprezentaciju, da ljubiš šahovnicu, gradiš spomenike učesnicima oluje i onda nisi samo Srbin, već si pripadnik četničke brigade, navijača kluba čiji je osnivač, da paradoks bude veći, ubio glavnog četničkog generala. E tad si brale pravi Srbin i zvezdin Četnik.

Večeras se sastaju jedine 2 neporažene ekipe ABA lige. Derbi. Prognoze?

Озбиљно ме хвата трансфер од појединих постова.

Jel gledao neko možda Olimpiju i Metalac juče? Olimpija kući vodila 15-16 razlike pred kraj treće četvrtine i u poslednjoj dala jebenih 8 koševa, šou!

Малопре сам гледао снимак. Било је 50-33 средином треће четвртине.

А Будућност добијамо лагано. Очекујем 20 разлике за нас.

Džoni evo ja ću da uprostim. Jeste platio spomenik ljudima koji su branili njegovu zemlju, otac mu je Hrvat, katolik je. Možemo ga pljuavati. Slažeš se da bar nikog ubio nije?
E sad, Tuđman ima koliko, 700 000 Srba na duši ovako ili onako, to je manje zlo je l?