Prijava

http://mondo.rs/a747251/Sport/Kosarka/Covic-o-pogibiji-navijaca-Da-covek-ne-poveruje.html

Neverovatno je da policija baci suzavac na navijače Zvezde, a da onda u taj dim utrče turski huligani i sa noževima bodu naše navijače", rekao je Čović.

jy

au jebote, izgleda da je onaj lik sto je poginuo moj kolega sa faxa...

Лоше постављена одбрана, лоше одрађено преузимање играча, Ерцег је стајао сам, 2 метра око њега није било никог. Да је Митровић стајао уз њега кад је добио лопту, курац би погодио кош, бацио би лопту преко табле. Опет губимо у неизвесној завршници. За Нептунас не бринем, они су типична домаћинска екипа.

И просто не могу да се начудим да има толико малоумника који по Интернету славе ово убиство. Да л' та клинчадија има уопште мозга? Надам се да су клинци у питању јер је трагедија ако има и маторих међу њима који исти мисле.

А тек ће бити хаоса кад буде тамо гостовао Олимпијакос. Галатасарају ће бити неопходна победа, браћа ће да их напуне и биће весело после утакмице.

Ja se probudio, razmislio i skapirao da je njih toliko ukenjalo, da je to nevera. Znaci zadnji napad ne da nije bila akcija, nego kenjaza, pritom lik baca jednom rukom fazon loptu. Pa da su hteli da mu daju, odradli bi nesto da ostane lepo sekund,dve,tri sam da je zvekne sa 7 metara sam. Nismo imali srece i to je to. Da je Vilijams dao oba slobodna, ne bi mogli nista da urade. Jbg, ja Radonjica ne krivim za sinocni poraz. Kad Branko Lazic moze da izvede aut BOBIJU, alo BOBIJU, da sutira dva slobodna (sreca pa je ovaj gospodin i da fazon 6/6 kad treba), onda nema sta Radonja njima da prica. Ako ne mogu za 6 sekundi da naprave faul, onda katastrofa. Nismo imali srece, moramo da jebemo Neptunasa i to e to. A Turci kad dodju posle opet u top16, i njih cemo da karamo.

Pa usralo ih nego sta brate, sa pola terena je ubacio jednom rukom. Ne bude li letos za repku davao 20+ poena, ako uopste dodje, treba ga zvati u vojsku. Zamrzeh coveka.

Brate, ja verujem da dogovor i jeste bio da tada daju loptu Bobiju. Em sto mu je cuvar centar jelte pa mu nije na ledjima em sto nam je Bobi u top 3 izvodjaca bacanja. Mislim cak da samo Jaka ima veci procenat od njega a sinoc je bio u kanalu.

Brate, nije bio dogovor sigurno, jer se posle Lazic okrece ka klupi pa ka Vilijamsu i u fazonu nisam mogao tebi, a oduzeli bi nam loptu. Da ima 100 posto bacanja Bobi, ne bi mi bio covek od 222 prvi izbor za slobodna kad se igra penal zavrsnica. Sreca pa je Bobinator izdominirao.

Nema smisla ni govoriti o tekmi više.

čitam sad da je momak što je ubijen inženjer geodezije

Pa reče Papet da mu je kolega sa faksa...

shadow

Pogledajte kako je Marcus odigrao slabu odbranu na Sinanu u prelomnom trenutku utakmice i kako je utrosio tri bitne lopte u finisu i bice vam jasno da su ga turci kupili. Sledecu sezonu igra u turskoj sa jakim ugovorom.

loll

Приведено је 12 навијача Галатасараја. Више хиљада Турака је вечерас у центру Истанбула одало пошту српском младићу Марку Ивковићу кога су изболи турски хулигани, а преминуо је у болници. Формирана је колона дугачка око 150 метара, која се протеже од споменика Републике до почетка Хасфирин улице, у којој грађани, у групама од по троје - четворо, стрпљиво стоје. Репортери Атакој Газете су пренели да грађани пале свеће и остављаљу цвеће на Споменику Републике. Међу окупљенима се налази и велики број политичара, муфтија, представника културног живота Турске. Има и навијача Галатасараја, са и без спортских обележја клуба пред чију утакмицу са Црвеном звездом је Марко и убијен. Венце су положили и генерални директор Турк Телекома, Мохамед Карири, као и селектор кошаркашке репрезентације Турксе, Ергин Атаман. Присутне су биле и шефице посланичких група у Скупштини Турске - Демократске странке Турске Гултекин Ујсал и Народне републикансе странке Кемал Киличдароглу, министар спољних послова Мевлут Чавушоглу, као и државни секретари у Министарству правде и Министарству за људска права Турске. Пошту преминулом младићу су одали и представници културног живота града Истанбула, међу којима директор Истанбулског позоришта Чунејт Агча и познати филмски режисер Гокчан Илбај. У реду су чекале и муфтије, на челу са имамом Фетулахом Гуленом. На лицу места су и бројне новинарске екипе из земље и иностранства. Српски конзул у Истанбулу Зоран Марковић изјавио је новинарима да је импресиониран бројем Турака који су дошли да одају почаст погинулом Србину. Он је рекао да је нажалост оваква погибија могла да се деси било где у Европи и да све Владе као и турска морају да се суоче са озбиљним проблемом насиља. Марковић је нагласио да су у конзулату Србије дирнути чињеницом да је од тренутка када је објављена вест о смрти Ивковића, амбасада преплављена телеграмима саучешћа. Шефица посланичке групе Странке Анадолије Емина Тархан изјавила је да није Србија та која треба да опрости Турској, већ да су то Маркови родитељи. Потпредседник Партије мира и демократије Турске Первин Булдан положио је вечерас венац код Споменика Републике поводом трагичне смрти српског навијача. Он је позвао грађане у име ПМД-а, да се окупе у суботу у 17 часова код Филозофског факултета у Истанбулу у што већем броју и придруже шетњи отпора насиљу и тако покажу право лице Турске. Ово све што си прочитао до сад ти вероватно изгледа чудно, невероватно, нестварно. Зар не? Наравно. И требало би да буде. Нема везе са истином. Овако је Србија изгледала после смрти Татона. Турска се неће савити толико ниско због страног држављанина.

Dje nadje ovo, da kopiram?

И после мени Аца и Бушидо пребацују да сам болид кад пеним овде зато што ме је изнервирала нека кучка својом објавом на Фејсу. Па како да будеш миран кад ћурке масовно свршавају на Османлије, јебали их Сулејман, Хурем, Езел! И то не клинке, него ове младе интелектулке широких схватања. Где год одеш ЈуТјуб, Турци славе убицу као националног хероја. Нисам видео ниједан коментар неког Турчина да му је жао. Турци, Шиптари и ови наши јањичари славе.

2000. године су навијачи Галатасараја тако на смрт изболи навијача Лидса. Британска влада је дигла буку, само што нису заратили са Турцима. Да видим шта ће сад Вучић да уради осим што прети Атаману забраном уласка у Србију. Нека гњави Ердогана док се убица не ухвати.

sta ce da radi vucic, da duva kurcinu moze

Па изгледа да је тако. Још мало па ће почети да се извињава као Тадић. А наши нека и даље пале свеће за Татона и нека подржавају затворске казне за људе који га нису ни пипнули.

napisah gore sramotne reci

Dje nadje ovo, da kopiram?

Mislim da je stranica Grobari 1970 to objavila.

Najkraće pamćenje imaju kokoške pa Srbi.

Mislim da se kidamo sa kokoskama ipak