Prijava

Sjajna slika. Nema ništa dože. Mislim da se čeka da se završi prvi deo EL, pa da se onda vidi da li ima nešto interesantno i jeftino. Lorbek je još uvek povređen koliko znam.

Negde sam čuo, jebem li ga gde, da Jokić kao neće ni kod nas ni kod komšija.

EDIT: Vidi ga džoni iza andjusa lololo

Jokić mi je simpa uglavnom jer je mlad, i kratko trenira košarku. Što se nedostataka tiče, nekako mi je pretrom, sa nedovoljno dobrom koordinacijom. Iako je drastično smršao, ne primećujem da je unapredio kretnje.
Kada smo kod Mege, Andrija Bojić je igrač koji mi se sviđa još od prošle godine, kada je iz ko zna kojih razloga (čitaj prodaja) Luković imao prednost. Ove godine Marelja je igrao uglavnom dobro, pa je Bojić ponovo u zapećku. Ipak imao je Andrija svojih trenutaka, na pr. bio je MVP protiv Partizana.
Ne znam da li je realno da dovedemo pojačanje. Ako nemamo para za nekog dobrog igrača, a spremnog da igra plafon 20 minuta, možda je bolje da neke polovnjake (tipa Radenović) i ne dovodimo...Da me neko pogrešno ne shvati, nepovređen Raden bi nam po mnogo čemu legao kao budali šamar, ali plašim se da nije ni u dovoljno dobroj formi, a pogotovo nije u dobrom zdravstenom stanju.
Videćemo šta donosi vreme, možda će top16 faza EL, za nekoga biti dovoljno veliki mamac, pa da pristane da dođe i ispod cene (Vlada Dragićević možda?).

Jokiću nije toliko problem kretnja, koliko odbrana. U Megi se ne forsira previše dobra odbrana, ide se na brzu igru, sa što više poseda. I lepo ih je gledati. Verujem da bi i on kod Radonje počeo(naučio) da igra dobru odbranu.

Bojić mi je simpatičan, ali ne znam šta bi dobili njegovim dolaskom. On u Megi ima slobodu, kod nas bi imao malo minuta, i manje slobode, a još je tu Tejić koji je samo dve godine mlađi.

Radenović nikako. Ne bih da i ove sezone bude neki igrač koji će me nervirati :)
A Dragićević nas je odbio na početku sezone i otišao za parama.

Ne znam, možda probati sa nekim crncem iz razvojne lige.

Ја маштам о доласку Дубљевића, пошто је Валенсија испала из ЕЛ па да пробамо да га "украдемо" некако...
Мада мислим да су мале шансе јер ће га узети неко веће име које има више лове.
Лик је у страшној форми

Nama je bolje da izgubimo sutra, ako sam dobro shvatio s kim se ukrštamo. Efes, Armani, pa i Fener se nekako može kotkuće dobiti...

ma kakvi efesi i gluposti nadam se da idemo na real i barsu ionako cemo verovatno ispusiti pa daj da vec igramo sa najboljima a i nasi ce se kapiram naloziti vise u svakom slucaju sto jaci timovi to bolje i za igrace i publiku i sve

Slažem se s tobom, ali ako misliš na TOP 8 fazu.

Nama je bolje da izgubimo sutra, ako sam dobro shvatio s kim se ukrštamo. Efes, Armani, pa i Fener se nekako može kotkuće dobiti...

Iz druge grupe se može igrati sa svima osim sa Realom i Barsom(nerealno bi bilo da se dobije al nikad se ne zna) a sa Makabijem, Paom, Uniksom, Galatasarajem, Unikahom(ili Albom) se itekako može igrati, a izbjegli bi fešte protiv Olimpijakosa.

Ja ne bih voleo da igramo ponovo protiv Olimpijakosa. Realno, smaracke su utakmice, šatro prijateljske, a uvek nas razguze. CSKA bi nam jebo majku majčinu u obe utakmice, taman će se i Teo vratiti, znači ne daj Bože da igramo sa njima. Sa Fenerom je slična situacija. Bolest od ekipe imaju. U ovoj drugoj grupi samo je Real baš ono, stoprocentan favorit protiv nas, i to samo u Madridu. Barsu sam gledao nekoliko utakmica, uvek pobede, ali nikad nisu pružili neku vauuu partiju. Pao i Makabi možemo da bijemo, taman da im vratimo za prošlu sezonu. Samo me strah eventualnih nereda protiv Galate. U toj grupi su takodje Alba ili Unikaha, tu očekujem dve lagane pobede.

barsa,real,pao,makabi,uniks(zalgiris),unikaha,galatasaraj ovo je grupa ako dobijemo.
cska,oli,efes,fener,zalgiris(niznji),armani,alba, ovo je ako izgubimo.

Znači mnogo bolje ova prva. Dole su 4 tima koji gotovo imaju zagarantovano mesto u top8. Cska, fener, oli i efes. A u prvoj grupi real i cska. Ostali su svi pobedivi.

Eh, Dubljević, jedino da nam ga iz Valensije daju na pozajmicu bez plate do kraja sezone, jer smo im simpatični i imamo dobre ribe i pileće belo

pa da sad gledam ovu tabelu u slucaju pobede najverovatnije

makabi
pao
real
galata
barsa
uniks
unikaha

sasvim ok grupa realno je 5/6 mesto al sta mozda se moze i iznenaditi neko

Hm, izgleda ipak da je isti kurac... Mada, teško i da nas Olimpijakos može tući 4 tekme.

ma bolje izgubiti ne treba nam novi rat sad

al kontajte da ce se makabi pojacati i sigurno dici formu kao i pao i barsa jedino se nadam da ce se galata jos vise raspasti uniks i unikaha se mogu tuci

Ako dobijemo igramo sa tri španske ekipe, a svi znamo da je Radonja ekspert za njih lolo

Makabi jedino želi da dovede Slotera. Znači da Tajus verovatno gubi mesto u 12. Nije neka razlika. A možda im padne forma? Možda i mi dignemo formu? Te priče o formi su me vazda iritirale. Lakše ćemo mi igrati sa paom i makabijem, nego sa fenerom, efesom, cska. A i ne bih opet voleo olimpijakos

Gusti, otkud ti da je Oli siguran za TOP8? Meni oni uopšte nisu uvjerljivi, iako to skor ne govori. Ja mislim da će duvačinu baciti, ali vdjećemo. Sve u svemu, isto nam je, u svakoj grupi imamo podjednake šanse za to četvrto mjesto.

Makabi ima sličan tim kao prošle sezone, a dobili su nas 2 poena razlike u Bg-u čini mi se, a tad smo imali Simona, Katića, Dragićevića i jebenog Radenovića. Kažem, svi su pobedivi, sem Reala u Madridu i eventualno Barse tamo.

Čini mi se da se Oli nije puno cimao u grupi. Još kad se oporavi Printezis, biće dosta bolji. A i mislim da igraju jednu od 3 najbolje odbrane u EL. Teško da bi mi protiv njih imali šta da tražimo. Nekako mi je u ovoj prvoj grupi više šansi za eventualni prolaz

EDIT: A čini mi se da je Galata u fazi raspadanja. I da je pitanje u kom će sastavu biti u top16. Negde sam pročitao da svi igrači mogu da napuste klub. Njima da odu dva igrača, to je prosečan tim

pa mozemo da dobijemo i real nis nije nemoguce samo pricam sta je realno