Prijava

Zanimljivo je da iz naše grupe samo Galatasaraj nije osvajao neko evropsko takmičenje – rekao je Radonjić, a prenosi klupski sajt.

lololo

http://kosarka.hotsport.rs/2014/12/21/radonjic-trcanjem-sa-sampionima-i-mi-cemo-nauciti-da-postanemo-sampioni/

На колико добијених утакмица се игра полуфинале аба лиге ? 2 или 3 ?

Захваљујем Душане, нека ти Господ Исус Христос подари среће и здравља. Поздрав пријатељу драги.

Brate glupo je to što se ne igra ko u NBA na 7.

Brate Rasni, ne igra se na 7 u NBA.

Gledao sam pre nekoliko godina Lejkersi- San Antonio igrali 7 utakmica.

to je na četiri melonja jedan lolo

Šta hoćete pratim košarku tek 2 godine.

kako si gledao onda ovo

Očigledno si pretjerao s praćenjem, pa dobio viška utakmica. Polako, odmori.

Ma to bilo nešto kasno na TVu posle filma.

Shomara zasro pa su se svi pozbunjivali lolololo

Vidim opet oni kmeče na sudije, ne znam kako ih ne smori.

Katastrofa. Ali bukvalno nemam reci. Mene je sramota.

Sutra mora da se jebu Makedonci, Bobi dominira, pluscina samo takva.

Rasni se lansiraao u svemir koliko je glup. Lansirao se u svemir jer nije više mogao da izdrži da dominira u disciplini biti glup. Pobedio najglupljeg na hard levelu, a onda otišao na kliniku za lečenje tumora na mozgu da nađe adekvatnog takmaca i kada je u gluposti pobedio i lika kome se od bolesti priviđaju velike plave sove, skapirao je da mora da se lansira.

Да кренемо од незадовољних. Како другачије протумачити непостојање било какве, да поновимо, БИЛО КАКВЕ, анализе спортског аспекта ове наше приче у БИЛО КОМ иоле озбиљном српском медију? Док су се претходних година правили спевови о невероватним успесима сиромашне и младе чете из Хумске улице (адреса на којој су док војска не добије правноснажну пресуду) ове године имамо апсолутну индолентност медија ка успеху какав, у овој фази такмичења, ниједан српски тим није остварио. Са најмлађим тимом у ЕЛ. Са најмањим буџетом у ЕЛ. Звучи познато? Е па у истој таквој ситуацији смо претходних година имали херојске оде и научнофантастичне филмове. Ове године, напротив, имамо само покушаје увлачења у блато у коме неки већ одређено време грцају.

Успех нашег клуба се у свим медијима приказује као нешто сасвим нормално и очекивано. Звездини ривали су представљани као екипе у финансијском расулу, као екипе које играју без целе прве петорке, група као никада слабија. Иде се толико далеко да се ствара утисак да ни учешће на фајнал-фору Евролиге не би био никакав посебан успех. Одједном новинари заборављају да су клубови из Србије мали Давиди? Одједном клубови из Европе више нису Голијати? Одједном није битно што је први скакач Евролиге Звездин играч? Није битно што је МВП Евролиге Звездин играч? Није битно што је први асистент Евролиге Звездин играч? Није битно што је најмлађа екипа Евролиге обезбедила пролаз у наредну фазу такмичења два кола пре краја прве фазе? Небитно је и то што је овај тим први по броју скокова у Евролиги? Небитно је што је Звездин центар тек четврти центар у Евролиги који је успео да буде МВП прве фазе? Небитно је што је Звезда убедљиво најгледанији тим прве фазе Евролиге икада? Зашто новинари не нађу за сходно да провере који играч има највише дефанзивних скокова у Евролиги, да није можда Звездин играч? Шта би се десило када би новинари прочитали на сајту Евролиге који играч има највише убачених шутева за два поена, да није можда и то Звездин играч? Како није нико од новинара нашао за сходно да похвали ове момке који ће као други или трећи тим у групи проћи даље? Некима је за то требало 10 сезона, овој дечурлији само две. Изгледа да је небитно што је Звезда тимски у првих осам тимова Евролиге по индексу, поенима, скоковима, асистенцијама и украденим лоптама? Уместо да се пише о успесима сребрних репрезентативаца, спортске стране наших новина су пуне прича о центрима моћи, владарима из сенке и имагинариним уништитељима које је креирао ум манипулатора.

оvo

Колики буџет има тим кога води дотични - никад нисмо могли чути, ни из уста дотичног, ни од стране неког за то заинтересованог новинара. У тим својим наступима у којима представља борбу свог тима као митско надметање Давида и Голијата, Вујошевић упорно избегава да помене да је буџет за плате његовог тима безмало два милиона евра (од чега поједини поред "часова љубави" добију и по 200.000 евра), и то без бонуса (и не рачунајући део буџета предвиђен за фамозног дуго најављиваног плејмејкера), као и да је тај буџет У ЦЕЛОСТИ обезбеђен кроз спонзорства државних предузећа (НИС, ЈП Телеком, Дунав осигурање и Комерцијална банка). За оне који не знају да сабирају два и два, ситуација у којој се буџет једног тима у целости формира донацијама државе потпада под категорију „државни пројекат“.

i ovo..

O B J A S N I L I. O B J A S N I L I.
O B J A S N I L I. O B J A S N I L I.
O B J A S N I L I. O B J A S N I L I.
O B J A S N I L I. O B J A S N I L I.
O B J A S N I L I. O B J A S N I L I.

O B J A S N I L I. O B J A S N I L I.
O B J A S N I L I. O B J A S N I L I.
O B J A S N I L I. O B J A S N I L I.
O B J A S N I L I. O B J A S N I L I.
O B J A S N I L I. O B J A S N I L I.
O B J A S N I L I. O B J A S N I L I.
O B J A S N I L I. O B J A S N I L I.
O B J A S N I L I. O B J A S N I L I.
O B J A S N I L I. O B J A S N I L I.