Prijava

i na kraju kad sve saberes opet navijas za fmp. dal je mogla gora kletva

Mogla je, da te jebe FMP u booljoo :((

Dobro, jebali smo već sve jednom. Sad ispočetka...smor.

Janpi ima kornfleks od nas pantera

И Јовић је опет одиграо добро. Ваљда ће и бвдгла да га похвали.

Zajebano je što će ovakve nenormalne padove u igri ozbiljnije ekipe iskoristiti. A imam neki osećaj da će do tih padova dolaziti baš kada nam bude biti ili ne biti. Uvek je tako bilo jbg, cigani smo.

Dobro je pa se finale ABE igra na više utakmica, da možemo da ispravimo ono što smo izasrali.

Nemojte mnogo da serendate jer je i mnogo ozbiljnija ekipa kao sto je Barsa ovog vikenda prokockala oko 10 razlike na poluvremenu i na kraju izgubila od raspalog Estudijantesa.
Svima se desava takav pad koncetracije...
Bravo za nase majstore, usli smo u istoriju!

Ovo nije prvi put da gubimo ogromnu prednost tokom meča. Igrači su se opustili, jbg.

A teško je zadržati motivaciju protiv MZT-a kad znaš da za desetak dana igraš protiv Reala. Ne može uvek isti nivo da se zadrži, nisu oni NBA crnci.

ne pratim košarku, pa da prijupitam
JEL SAD SVE OVE ŠTO SMO JEBALI ĆEMO JOŠ PO JEDNOM
IL DOLAZI NOVI KONTIGENT?

Treba odma sad da nam daju titulu. Duštedimo vreme i novac. Jebali smo celu ABA ligu još da jebemo Realoa i Barselonoa i jebali smo i ACB ligu.

Јовић полако диже форму, а и свјежији је од осталих играча који су се поприлично заситили игре, ипак се игра скоро свака 3 дана. Баш сам задовољан како је одиграо, а што је најважније све што је одиграо, одиграо је у најтежим тренуцима, кад никог није ишло у екипи. Контам да ће слична утакмица бити и против Левског, а онда ложење за Реал. Треба Радоња мало више ове младе у сљедећој утакмици да пусти да се доказују, ионако је обрнуо игрицу.

ЕДИТ: Мало ми је недостајао Калина вечерас са скоковима и неким 2+1 поенима, али контам да ће у Софији јебати.

Ja bih samo istakao da je razlog za Stevanov ban nešto najšugavije što sam pročitao na ovom sajtu od dana kad sam se registrovao. Za moderatora - PU!

Da l je mogao nešto jadnije uraditi...mislim da je prvi, i jedini koji je povukao ovako očajnički potez među moderatorima...al dobro, nije da se nije od njega to i dalo očekivati.

PRAVDA ZA STEVANA!

Ко диро Стецана?

Zato Janpiju ništa ✔

Газимудо је добро тамо објаснио. Стеван је банован зато што сте прошли даље у ЕЛ, а ми испали у ЕК. И РАЧУНАЈТЕ ДА СТЕ ДОБРО ПРОШЛИ!