Prijava

auuuu janpi al transferišeš jebote
računam da si kul dečko al neiživljen, možda i neki blaži oblik zlostavljanja

EDIT: a otkad sam se registrovo širio sam transfere nenormalno, tako da is ti sad obrnuo krug

Rutinski. Kapiram da jedino Buducnost moze da nas drkne tamo. Bravo za Jovica, ali i dalje je buljas.

Glavni
ladno bi poslednja utakmica mogla odlučivati o plasmanu u top8

uporedi tvoj i moj post pa mi reci ko se od nas dvojice sprda a ko transferise

dikhedu, to se odnoi na real i barselonu, mi i makabi prolazimo sigurno

хаха какав кмет

Освојићемо ЕЛ јанпију у инат

pišanje
Radonja se usudio da ih pusti u trećoj
baš smo prejaki za ovu boraniju, osvojimo i istupimo kao Makabi

procitaj svoj post sve dok ne ukapiras sta si napisao ili ti neko ne objasni glavni

e moj janpi, nema ti pomoći, džaba je

Radonja vežba neizvesne završnice.

Janpi proključao. Boli ovaj rekord.

Ovi opasni padovi u igri su nam se desili protiv Neptunasa kući i sinoć, u momentu kad vodimo 20ak razlike. I protiv Partizana, ali ne u tolikoj mjeri. Nije ugodno za gledati, al mislim da ne oslikavaju pravo stanje stvari. Da li umor, da li bol u kurcu, da li tolika samouvjerenst, nešto već jeste, jednostavno se desi. Dobro je za vidjeti da ih ne obuzme panika i ne raspadnu se, nego samo malo uozbilje i razbiju bez problema. Izgledamo kao iskusan jebač koji kontroliše ejakulaciju, jebe snažno, jebe mlako, jebe dugo, izvadi, stavi, dovodi do vrhunca, pa obustavi malo, pa ga opet mune jako i na kraju svrši tačno kad oće, kolko oće i gdje oće. E sad, vidjećemo da li ćemo u nastavku sezone nekoj ekipi mi biti takva kučka da radi s njom šta i kako oće... Ja lično ne vjerujem.

Taman sam juče na poluvremenu pomislio - počinje da me plaši koliko smo jaki...srećom u 3/4 sve je došlo na svoje mesto.
OK je opuštanje, i to što su sudije jele govna pa nisu ni 1% štitile Bobišu...ali MVil ne sme da dozvoli onakvu kurcobolju, ipak je najiskusniji i najplaćeniji igrač.
Jović će tek pokazati koliko je pojačanje. Juče 3 ukradene lopte, nijedna izgubljena + 4 asistencije (MVil na pr. samo 2).
Prvo poluvreme sam gledao "s pola oka" (bio u kafani posle fuce), ali stvarno smo izgledali moćno. Ne znam zašto je Danguba igrao samo 7 minuta (Kalina nije ulazio u prvom, Danguba ako se ne varam u drugom poluvremenu).
Mislim da je bilo mnogo više prostora da se odmore glavni igrači (ako takvi postoje lolololo), pre svih Tejić je morao da ima veću minutažu.
Pobeda nije dolazila u pitanje, čak ni kada su krajnje neočekivano poveli sa pola koša. Još Levski i Cibona za 15:0, a onda 2 dana posle, nadam se, pobede nad Realom, Olimpija - pa šta bude ;-)))))))))))
Šalu na stranu ne očekujem da pustimo bilo koga do kraja sezone, a i ne treba. Drugi treba nas da se plaše, a mi nikoga.

Prvo poluvreme sam gledao "s pola oka" (bio u kafani posle fuce)

Hahahaah, pročitao sam "u kafani posle tuče", i skroz mi se uklopilo s onim "s pola oka"... hahhah Veruješ da sam te zamišljao kako si zabacio glavu unazad i žmirkaš, i pokušavaš da ispratiš rezultat...

Nisam toliko vatreni navijač...hehehe

Мене Митровић уплаши јуче кад остаде за паркету послије контакта, велим а у курац, сад ако се повриједио немамо четворку како треба. Сва срећа није ништа било. Шта би са причом о појачањима, 'оће л' бит' шта?

I ja sam se "odsekao" da je puklo rebro...videćemo, ali mislim da sutra nije neophodno da ulazi u igru.

Сутра треба да пусти "дјечурлију" да играју бар по 20 минута, ионако је Левски талашика, таман фино да се одморе главни играчи, што ти рече, ако их има. Таман постава: Ребић (Јовић), Џенкинс (Блажич повремено), Дангубић (Калинић), Тејић и Цирбес.

Najjače od svega je što je u tih 7 minuta Dangubić imao i 5 poena, 2+1 iznuđeno, skokovi, dobre odbrane, kontru...
Al ono... Levski je lakši trening za Rebića.

Dangubić je valjda nezgodno stao ili pao. Tako nešto. Pa nije hteo Radonja da rizikuje. Trebao je više da pusti Rebića i Tejića, al dobro, nema veze. Jović počeo da deli asistencije, da pogađa. Samo nek bvldga nastavi da ga kudi :)