Prijava

jebem ti sto gromova

fanaticni_hromozom
mnogi su se mučili sa njima hehe

Mnogi su i osvajali ovu ABA ligu... :)

kako me ovaj komentator nervira, pa to je neviđeno

Ilija Kovacic je najveci debil medju domacim komentatorima, a nije da nema konkurenciju.

Haha gle nubare što se glože

Idite kucajte na jutjubu "Tegeltija" pa se draškajte po genitalijama, ne dirajte nam našeg Ikicu

Ortak grobar mrzi Iliju! Znači - ja ga volem.

Не знам зашто, али Едину и Шаренцу верујем кад показују одушевљење неким потезом, а док слушам како Ковачић то ради, буде ми чак и мало непријатно.

трансферишу и та двојица стеване, много

само да каем једну ствар:
АЛ ЈЕ УЧУКО ДАНГУБА ЛЕБТИСЕНЕОГАДИО ПА ЈА ОНО НИСАМ ВИЂО ПО ЈЕВРОПИ.
аууу хи биливс хи кен флај
ау ау ау запратио сам клињу.

ЕДИТ: АУ!

nisam znao da je navijač zvezde. nervira me njegov glas i način na koji prezentuje ono što se dešava na terenu. ne smeta mi što je navijač ili ne sve dok dobro radi svoj džob.

Ковачић је био портпарол Звезде за време Жике Паука и Жежеља.

Gotivne su one dve glavice što prenose zajedno NBA na Sport klubu.

лол, ковачић је кошаркашки мијаљевић. све извештачено, плус нема појма о кошарци. срамота је да ови простори познати у свету по кошарци немају крштених коментатора. али капирам да су на цени ти коментатори који умеју да се фолирају пред шефовима како знају десет спортова, па онда газда не мора да запосли десет људи, него све да једном.

најјачи је тешановић што сад преноси на хепију ретард нон стоп говори техничка грешка кад неко направи кораке, грешку у вођењу или да погрешан пас

тог и не приметим, али ови што се фолирају иду на живце. то је тај аца стојановић тип. "немам појма о спорту који коментаришем, али умем да се дерем иритантно да људи мисле како се ложим на тај спорт. онда кући свако вече плачем у јастук зато што не могу да будем оно што бих желео."

ма брате овај не зна основне кошаркашке појмове још му глас повезујем са неким дебилним емисијама уопште немам осећај ко да гледам утакмицу

Luka Tesanovic je debil koji pokusava da bude zanimljiv, Kovacic je iritantan debil. Na stranu sto je okoreli cigan, kad bi mu se oduzele reci SJAJNO, FANTASTICNO, KAKAV OKRET i JAKA BLAZIC covek ne bi imao sta da kaze jer je duduk za kosarku, zbog toga i ne sme da komentarise sudijske odluke jer covek pojma nema. Sta reci kad se odusevaljava kad covek od 221 uhvati def skok kao da je dao kos za titulu. A on je urednik sportske redakcije na Sportklub-u, zato se stalno prenose Klipersi. Duejn Uejd je isto njegov trademark.