Prijava

А баш смо га коментарисали, иста ова спика била :) Не верујем брате, рекао сам ти рећ, мислим да му фали муда. Надам се да грешим наравно али тешко да ће он моћи да буде други плеј сл сезоне.

И мени делује као млакоња, нешто немам вере у тог клинца.

A znam. Videćemo. Imaće do kraja sezone mnogo minuta on. I u ovih 6 utakmica, kao i u kls. Ima vremena da se pokaže. Ima fin šut, to sam znao i pre, ali nekako sad ima veća muda. Jaka kaže da je Rebić najbolji mladi igrač u abi :D mogao je da kaže i Tejić. Zna ludi Radonja valjda. Mada bi mogao za neki meć do kraja da ubaci Čvorovića i Aranitovića. Možemo da igramo s juniorima, i da nam puca patka do kraja abe

Nek ubaci onoga sa vratinom.

Ima fin šut, to sam znao i pre

Ово сам знао али муда..........

Јел сада Каплановић улазио против ових бангаваца?

Znači mu očigledno što trenira sa Vilijamsom, a i realno dosta je mudonja kod nas u ekipi. Jeste Kaplanović, ali je povređen pa je samo stajao. I čvorović je povređen pa nije ni bio u 12. A valjda je Aranitović igrao za juniore pa nije bio tu. Spremi se za subotu, ovaj put izaberi nekog drugog igrača, Dangubić ti ne leži, a ni Kalinić ,)

Ма наши јуниори баксузи, таман се Радоња накани ону сви изломљени...

Па у суботу сам био МВИЛ јбг, нисам се адекватно припремио онда :)

Da Tejić i Rebić odigraju svaki meč ovoliko do kraja, biće dobro. Verujem da će ipak Tejić imati dosta više minuta, ali nema veze. Značiće im.

Biću ja mvil sad, ako uspem da skupim kolena i zglobove do tad

Ма слажем се, ја бих пустио све јуниоре у дербију да се спрдамо малолололо и то да Радоња оно седне на клупу и гледа, без даскаче поред аут линије :)

Ај брате, ја ћу онда Лука капитен

Ne vidim ja tu neki preteran talenat. Ipak, što reče Gusti igraju momci s mudonjama, možda nešto i pokupe od njih, ali mislim da je za tutorstvo zadužen Radonja. Nekad je bolje da mlad igrač ima pavijane u ekipi i jednog ili dvojicu dobrih pa da ispočetka malo više tereta ponese. Međutim, ako sve bude kako treba, tek u za dve godine od njih očekujem neku pamet u igri.

Vujošević je moralna ameba, ali ajde nek priča on malo, važno da je Ćokiju nestalo tinte u štampaču pa ne šalje obaveštenja i izjave jebo ga Lukić seljak.

To to :) al Radonjina faca kad se okrenuo prema Kaplanoviću, kad je krenuo pionir da skandira. Znaš koji osmeh. Neverovatno je koliko daunovaca ima u pioniru jbt, to pljuje kao da smo crnokosa. Inače, sad za Žalgiris, spajaju kop, tj nivo 400 i nivo 200. Ne znam kako će to da izvedu, ali videćemo.

Budi Luka, mada bi ti više legao Kaplanović :D

EDIT:

jebo ga Lukić seljak

Nemo se vređamo ,)
Ma talentovan je Tejić, sigurno naš najtalentovaniji igrač. Sledeće sezone će biti jako bitan deo ekipe. Neko moje predviđanje

mi smo cigani to je klasika

Густи, па вероватно неће физички да спајају, него чисто да се распореде на обе позиције, да заузму навијачи читаву једну страну од паркета до врха.

sad za Žalgiris, spajaju kop, tj nivo 400 i nivo 200. Ne znam kako će to da izvedu, ali videćemo.

Ово што каже Стец. А и не сме коп бити на удару камере, зато је и враћен горе. Можда на оној страни где се камере налазе буде коп па да се снимају само они са годишњим прекопута?

Па у суботу сам био МВИЛ јбг

Gustinjo, da li si ti to u njemu našo zamenu za mene?????

Па Тејић једини ту делује као таленат, остали немају ни бркове још, драго ми је што су ту око тима али је нереално било до сада да добијају неку већу минутажу. Сад смо први сто посто а и иде КСЛ, ту очекујем да играју по 20мин.

Gustinjo, da li si ti to u njemu našo zamenu za mene?????

Дај Дука који ти је видиш да ме пореди са Каплановићем :Д