Prijava

све што директор каже у вези фмп-а и маме од овог дебилка рачунајте плус један

ova slia džonij me podsjeti kako jedan grobar šeta kroz grad u zvezdinom dresu za 10 maraka... jebe ga i karakter i kocka

обрисане су вам слике што сте окачили, то нема шанси да се дозволи. и не интересује ме ко је где и шта окачио, ко сад има права то да користи и остало како мали перица замишља ауторска права. можете да качите искључиво уз дозволу особе на слици.

vucicupederu, ono sa kevom važi i za video zapise

Jel ovo onaj deda što pokazuje odurnu trbušinu maloj deci?

Што се тиче спамовања... Ово ће се надаље сматрати спамом навијачких тема и повлачиће бан од неколико дана:

- Док траје утакмица и учесници коментаришу ток, долазим да смарам константно са прежваканим форама, фмп-лименкариневерујусрећи,туђман-хрвати,копи-пејст и тако то. Дозвољено је чак банути и написати пишај по лименкама и тако то, али не и да се досађује намерно глупостима. Дозвољено је и укључити се у причу ако то контекст дозвољава и писати шта је фмп и шта је звезда, ко је основао Партизан искључиво ако је то актуелно на теми. Значи, дођем, кажем туђман био прецедник, кажу ми одјеби, нема расправе, имам две опције: 1. одјебем, 2. будем банован.
- Редовно долазим и смарам са истим причама. Ако ме нико не примећује и не расправља се са мном, понављам исте ствари. То ће исто бити окарактерисано као спам.
- Вређам некога без обзира на то шта вређани ради. Постоје начини да се пријави такво понашање.

На брзину сам ово откуцао, за сад ћемо овако, па ћемо видети.

Vrati temu za prepucavanja i problem rešen. Ovde da bude sura diskusija.

коју тему за препуцавања? била два дербија и не знам да ли има четири стране за то време на теми.

Pa tema za navijacka prepucavanja, nova da se otvori. Da radi 24/7 365 dana u godini. I da se samo tu trpa.

која је то тема? имаш линк? не сећам се што је закључана.

Наравно да су прозивке дозвољене. Правила је немогуће направити да буду јасна.

Додаћу и следеће:

Чињеница је да Црвена звезда уступила име и грб клубу који се звао ФМП. Чињеница је да постоји план по ком је то привремено и да ће се обележја вратити Црвеној Звезди. Дозвољено је Звезду називати ФМП-ом (и ФМП Звездом), само није дозвољено остављати овакве постове:

(неко каже: шта промаши калинић)
- слажем се, играч ФМП-а је промашио отворен шут.
(неко каже: губимо ми ово)
- шта се нервирате, па није то звезда
и тако константно

(играмо да будемо четврти па да идемо са цедевитом)
- онда ће хрвати да имају два представника
(хахахаха, добра фора, нисам је одавно чуо)
- није фора, ви сте хрватски клуб, то знају сви
(важи)
- основани сте у загребу
и тако константно

Строже ће се кажњавати налози који имају мали допринос сајту и који имају само сврху флејма на овим темама. Директор ће ипак бити банован зато што је пребацио вређање са теме на коментаре на постере.

Што се мене тиче, ово је последњи покушај да се ове теме приведу намени (да се прате дешавања у клубу и утакмице). Теме за дерби ће се откључавати редовно (можда ће бити активне и стално) и тамо ће бити могуће прозивке (али не личне). Трудите се да бар ви који учествујете редовно на овим темама не правите срања. Ако се врати на старо да се спамује глупим прозивкама, капирам да ће каизен да одлучи шта ће са спортским подфорумом.

Каизен дуведе праћење подфорума, или склонити ове теме са списка активних, слично као игре својевремено. Али штета би било због неких других ствари са истог подфорума. Смарају људи са глупим препуцавањима. Ретко када је могуће видети три, четири везана, нормална поста.

Мада оно прво би било решење.

Или направите навијачки подфорум који не иде у активне, и тамо пребаците навијачке теме, а у оквиру спорта да се говори о спорту а не о Туђману, ФМП, Игокеи и слично.

Каизен дуведе праћење подфорума,

'Oće, boli ga kurac.

Ili da Kaizen napravi da u podešavanju svog profila možeš odrediti koje podforume želiš da vidiš kao aktivne, a koje ne. Da navijačke budu po difoltu isključene, pa ko voli, neka ih uključi naknadno.

Generalno, podešavanje profila mora biti pretrpano opcijama (ranije je postojalo da biraš šta da se pojavljuje kada se uloguješ na sajt, sada nema ni toga) i mislim da s programerske strane pola tih stvari uopšte nije teško napraviti.

I tako... za 90% sranja na sajtu rešenje bi bio prestanak Kaizenovog bola u kurcu.

Praštajte na oftopiku, pozz za FMP-ovce.

EDIT:

-ovce

Ovo je slučajno, majkemi.

Знам да неће, зато сам понудио и алтернативно решење.
Навијачки подфорум који не искаче у последње активне (јесте гурање проблема под тепих, али макар неће смарати са константним глупостима у активним).
Дакле навијачке теме су ФК Црвена Звезда, КК ФМП, КК Црвена Звезда, КК Партизан, КК Игокеа, ФК Партизан, ФК Раднички Ниш, ФК Петровац на Млави, ФК Ливерпул, ФК Барселона.

А спортске теме су Премијер лига, Серија А, Спортски квиз и слично, тачније све оно где нема превише екстремизма за напушавање и оријентисано је ка целини, а не ка клубу.

Па нек се бију колико хоће тамо. Ја волим да дођем повремено на ову тему, прочитам понешто, али брате, превише је гуше смарачи. Лоше је то, теме изгубиле поенту. Боље је тако решење, него једење гована и десет тема у последњим активним да буду ФК Црвена звезда, ФК Партизан, КК Црвена звезда, КК Партизан, Навијачка препуцавања - Звезда вс Партизан итд.

Мислим јебига, петсто пута је дата нова шанса овим темама, али очигледно људи не знају да подвуку црту и прекину да смарају.

Generalno, podešavanje profila mora biti pretrpano opcijama (ranije je postojalo da biraš šta da se pojavljuje kada se uloguješ na sajt, sada nema ni toga) i mislim da s programerske strane pola tih stvari uopšte nije teško napraviti.

Е управо то. На то сам и мислио под праћењем подфорума.
Са програмерске стране је пичкин дим. Ради се јако брзо. Малтене је исти алгоритам као алгоритам праћења аутора, само треба да га ископира и прилагоди, што може за мање од сат времена да одради.
Под условом да је макар делимично систематично радио сајт.

само треба да га ископира и прилагоди, што може за мање од сат времена да одради.

BO-LI GA KU-RAC, ALE-ALE-ALE!

Јебига Цик, ово је утопијско решење. Свесни смо тога. Љољ