Prijava

Јебем ли ти семе покварено, сељачко! Наћићу те, стоко, у Крагујевцу, јебаћу ти све по списку, разбићу ти главу, мајмуне један ретардирани. Наћићу те преко ИП адресе, гркљан ћу да ти извадим.

Ископаће тебе Курајбер, ја ти кажем.
https://www.youtube.com/watch?v=47fDy83nTr8

Дућкај га, нисам ћутао и кад су ме бановали свако мало, а нећу ни сада да цензуришем обично спрдање са Марком, који такође може да га дућка, имам две државе и грађанин сам ЕУ.

Дућкајте га, гробари.

kaže se
DULOćkajte ga grobari

Kako volim Djenku, dao bih mu da me plodi. Nisam bio u mogucnosti da gledam poslednja dva meseca, vidi se da smo u padu forme, pojedinci katastrofalni. Da nas nisu krenule trojke, realno bi Makabi otisao na 10-15 razlike, ali opet nije realno da sutiramo 0-19, tako da je sve kul. Ja prezadovoljan, pred pocetak sam rekao da su 3-4 pobede realnost, i tako ce i biti. Mogli smo vise, ali sta sad, sledece sezone.. :P

Inace, na tribini dva lika iz Nisa, pis i komedija, cela tribina se smeje, ja ono u zivotu nisam video jebes mi sve. Daj Boze da ih je jos neko video, jer ne moze da se opise njihovo postojanje.

Море, Стеване, пази да га не издућкаш сам себи због спема. Бача заболе за товарење, ионако ће опет да мрачи и пред утакмицу са Металцем.

Радоњине минијатуре...
https://www.youtube.com/watch?v=OPcORv7KUyE

Радоња: "Сад смо погађали, а тад смо промашивали! То је та драстична промјена која се десила."
https://www.youtube.com/watch?v=No8pBscIYQ8

ALI KAKVO JEBANJE BAS ONAKO UZIVANCIJA OPUSTENA SAD GLEDAM OVE KLIPOVE I SUMIRAM UTISKE DOK U POZADINI PICI MERIMA NJEGOMIR RUZMARIN NA ZVUCNIKU VOLUME MAXIMUM

Fender Stratocaster

Море, Стеване, пази да га не издућкаш сам себи због спема. Бача заболе за товарење

Аман, далси реалан, спрдамо се.

EVO MALO KVALITETNE MUZIKICE ZA SLAVLJE PROTIV JEVREJCINA BAHATIH

https://www.youtube.com/watch?v=4tlA0hkqoyQ

Pa jbt, on ne zna da prica.

Malo se prašina slegla od sinoć. Da su naši volovi mogli u prethodnim utakmicama mogli nešto da ubodu mogli smo sad da razmišljamo o većim stvarima. Ovako, ostaje žal....

Elem, može se reći, da uz odgovarajuću dozu smirenosti, lagano uzimamo ABA ligu, i dobro je da javnost i nije tako uverena u Zvezdine sposobnosti, te nemamo breme izrazitog favorita.

Poseta sramotna...koji smo cigani neveruem!

Dobili smo jer sam ja dosao, nemoj se lozis Gusti. Cekao Radonja burazer.

Bilo bi lepo da tucemo Turke u IstaMbulu.

Evo nakon par meseci, sinoc gledam, cini mi se kao da Vilijams ima manjak interesovanja sada, kada zna da ne moze da ide dalje. Djenka, Bobi i Kalinic su u formi trenuto, ostali su opali, ali opet jebemmumater, razlika u igri sa pocetka sezone i sada je dosta vidljiva. U pojedinim situacijama jednostavno nemaju ideju sta da rade, pa se gura pas neki moronski na Bobija, koji prodje jednom od 5 puta. Jaka je u kurcu nekom, ali za njega ne brinem. Sinoc sam imao osecaj da ce nas u trecoj natrpati 15 razlike kako smo igrali, i teska srca moram da kazem da nas je onaj govnarko odrzao trojkom preko ruke, iako nam je organizacija napada njegovim ulaskom bila kao ja da igram. Jebi ga, sa 0-19 imas sansu da dobijes Zalgiris, sinoc su trojke isle, i to je odlucilo, ne nasa odbrana, niti bilo sta drugo, vec iskljucivo trojke u kljucnim momentima.

Ne kenjajte, veliki je uspeh dobiti prvaka Evrope i sve cestitke Zvezdi Telekom na pobedi.

Poseta je takva kakva je, ljudi nece da navijaju za Covicev klub. Tacka. Odmrzavajte klub dok se nije osula i ona mala preostala baza kosarkaskog kluba.

Upoznajte me sa gospodinom, nisam bio prisutan?

Ma samo mu pruzi kurac, ne odbija

Kolko mi gotivna glava ovaj dejo radonja ne verujem, slusaj ti sta on prica leba ti

Moro sam ;) (mala sxala)
EDIT: Zar ovo nije pehar LŠ(tadašnjeg KEŠa)?
http://www.dodaj.rs/f/3O/K6/210hwPUS/106032495620101005686538.jpg

Jeste. Lik je moron.

Lepo je mogao da stavi Winners of Kup Radivoja Koraca three years in row i da im se usere u zivot!