Prijava

Uzmi Reša 12, pa kad nabudžim kola da se trkamo. Naravno, farbaš u plavo sa bijelom štraftom.

paninaro
Prodaj jos neko ognjiste, boli te kurac

Xaxaxaxa

Понестало огњишта јбг

http://www.cdm.me/drustvo/hronika/podgoricanin-uhapsen-zbog-krade-sedam-vozila

On je vozila potom, sumnja se, skrivao na više lokacija u gradu i nudio ih na prodaju putem oglasa

7 komada ukrao, što radi momak.

E htedoh da uzmem onaj E39. Osiguranje za njega je skoro 200 eura na mesečnom nivou, tako da mi se ne isplati ni da prođem pored bmw-a heheheh. A za ovaj S40 moj sadašnji je oko 50 eura na mesečnom nivou.

Пишам ти се ја у Шведску

A za ovaj S40 moj sadašnji je oko 50 eura na mesečnom nivou.

Toliko ođe ni za 3.0 stare nije.

A za BMW je tek sprdnja. Za godinu daš platu na kola od 20 godina. Cirkus.

A jbg celu mesečnu platu + 200 eura da dam na godišnjem nivou za 2.0 150 ks, a saab 9-5 2.0t od 150 ks, upola manje košta za osiguranje....

oce li bre evropljani da naprave bar jedan model elektricnog automobila koji nije totalno sranje po izgledu i svemu ostalom...

ja da sam volvo samo bi to poceo da pravim za domace trziste i norvesku. a nije da je toliko tesko da se napravi, stavise lakse je od klasicnog motora i pogona. al numeju.

a nije da treba mnogo, treba da skupis do 10 mladjih i novijih elektro inzinjera neiskvarenih korporativnim govnjarijama, 5 mehanickih iskusnijih sto prave osnovu i ostale stvari na autu i 1 italijana da crta modele, da im kupis model s i da kazes ocu ovo, samo bolje. imaju pare svi to da urade da se ne primeti u budzetu ali niko nema muda.

najbolje sto matori prdonje u tim matorim korporacijama mogu da smisle je "mi smo dobri sa dizelom, pocinje da bude bitna ekoloska svest kod automobila, dakle, ajmo da napravimo dizele da budu ekoloski a u isto vreme da ne budu govno" i takvim pritiskom naprave sranje jer od babe ne moze devojka.

stvarno im treba neko manji da im totalno pojebe koncepciju i najuri sve ove sto znaju sta treba da se radi jer se oduvek tako radilo.

Jes, čudi me to, jer ima masu Tesli kroz Norvešku. Možda Skandinavci nemaju samopouzdanja zato što su žuti i troše pare na lego kocke?

nije toliko malo trziste... mislim jeste kvantitativno, ali moze da se prodaje za velike pare ako je dobro. kao i svajcarska recimo.

Da Volvo napravi električna kola mislim da bi pomama bila za njima, posebno gore.
Plus će sig biti bolja od Tesle, koju su Musk i Amerika sa obećanjima naćerali da izbači auto kom pušta šiber itd.

I imaju sad Kineze, koji su vrh, jer rade i ćute. I rade.

Prvi Bentayga.
http://3.bp.blogspot.com/-YYkaz8kU3Og/Vlh83KggcVI/AAAAAAAAEco/4DqlTDf7pAc/s1600/2015%2BBentley%2BBentayga%2B3.jpg

Vjerovatno kod Kraljice ide.

Da Volvo napravi električna kola mislim da bi pomama bila za njima, posebno gore

ma svi oni imaju elektricne verzije nekog modela, ali su skuplje, a losije. nemos da sad kao propagiras to a da prodajes npr elektricni audi a3 ili golf koji imaju radijus od 100km, a losiji od orginala.
treba se osmisliti novi model, koji je pravljen da bude elektricni, osmisljen da baterija bude deo konstrukcije i da opravdava cenu. nijedna od ovih firmi nema muda da to odradi kako valja nego poturaju neke poluproizvode i modifikacije koje su realno sranje.
osim renoa, koji ima zoe, koje je sranje od samog pocetka.

iako je realno, najbolji pokusaj sa ove strane okeana.

Volvo je pre imao fenomenalne inženjere, a sada je slabo to, bukvalno samo malo dorađuju neke stvari koje su već napravljene pre. Nenormalno su im inertni čak i ti mladi stručnjaci. Imali su problem sa projektorom nekim, jbt na odeljenju gde imaš 30 magistara elektrotehnike ti cimaš servis da pređu 150 km i da ti naplate debelo to. A fazon je bio što se pregrevao jer je bilo dosta prašine u njemu. Ja sam kao tehničar to odradio za 15 minuta. Bilo bi me sramota da sam magistar i da moraju da zovu servis pored mene. Posle su još imali i nekih problema sa umrežavanjem tog istog projektira sa računarom, nisu skontali da im je hdmi kabl oštećen. Tako da ako oni naprave električni auto, sa iole normalnom autonomijom kretanja, ja ne znam.... ima da padaju sekire.

Ada normalno skroz, čovjek uči da bi $eđeo u kancelariju.

treba se osmisliti novi model, koji je pravljen da bude elektricni, osmisljen da baterija bude deo konstrukcije i da opravdava cenu. nijedna od ovih firmi nema muda da to odradi kako valja nego poturaju neke poluproizvode i modifikacije koje su realno sranje.

Pa to, Celte. Samo da uz to ne izgleda nakaradno. Onaj i8 npr. je ok, doduše hibrid je.

E da ne zna neko mogu li na Golfa ugraditi kako da kad zaključam slopi retrovizore, a kad otključam da se vrate u već umemorisan položaj. Električni su i to mi jako kul.