Prijava

Lično ne bih nikad kupovao, mislim da dvojka nije nešto po pitanju dugotrajnosti u odnosu na jedinicu. Problematična elektronika, vole da ih kradu...
Sa slika se čine izraubovane, neke čak i mazane.

Jebiga, manje više svaki auto danas je problematičan. Pasati i Golfovi se kradu puno, dosta hoće i da se kvare. Mečka, BMW, Audi - skupi k'o đavo. Ford - ne znam ni sam, stari Mondeo je bio ok, za ostale ne znam itd.

Valjda je najlakše ukrasti ove sa karticom što se pale. Pasati i Golfovi 'oće da se kvare? Koji?

Od ovih koje si postavio, korektno djeluje ova laguna, što joj motor nije opran. Sad, pitanje je kakva je uživo.
Do koje cijene ti treba?

Ne treba meni, jedan moj drugar hoće da taksira. I sad njemu se najviše dopada Laguna 2 benzin-plin varijanta. Cena bi trebala da bude, tamo do 2000 eura, a ukupno do 3000-3300 eura sa plinom ili neki dizel ako nađe, mada su svi prešli boga oca km.

Pasati i Golfovi 'oće da se kvare? Koji?

Prvo po B5 su pojedini majstori osuli drvlje i kamenje, a B5.5 je bolji, ali sam čuo da ima problema sa trapom, 1.8 t motor kažu da nije baš dobar, jako su skupi i on i Golf 4 za servisiranje, a majstori su dunsteri.

U stvari mislim da je za te pare dobra ili Vektra B ili Omega B restajling (znam da smaram sa njima). Od mog ćaleta kolega ima Omegu 2003. god. 2.2 benzinca 144ks sa metanom, auto ide jako dobro, a nije toliko skup za održavanje.

EDIT:
http://www.autoscout24.nl/Details.aspx?id=243076761&asrc=st
http://www.autoscout24.nl/Details.aspx?id=245777096&asrc=st
http://www.autoscout24.nl/Details.aspx?id=243260218&asrc=st

Ja za 1.8T ne pamtim da sam čuo loše iskustvo. Dobar je za modifikacije i valjda podnosi plin. Pasatu je trap osjetljiv, ramena vole da odu (aluminijumska, za naše puteve nijesu baš), a ostalo nemam što zamjeriti ni njemu ni Golfu. Na tome 1.8T motoru se radi veliki servis na 80-90 hiljada i ne vjerujem da je to skupo.

Dizeli su skupi za održavanje, a na ovaj 1.8 t je samo jedan bio kog znam da se žali, ali on dosta zapušta auto. E, sad, brat od strica je imao A4 sa tim motorom i nijedan problem nije imao.

Edit: kaže da je platio EGR ventil 28 000 dinara za 1.8t.

Pa nijesu nešto dizeli skupi za održavanje, jebem mu majku. Pasat je skuplji kod velikog servisa, jer se skida vezni lim i hladnjak.

Jebi ga, EGR bi trebalo čistiti na oko 50 hiljada...

Najveći je problem što kod nas nema baš dobrih majstora i onda ga ovaj vozi u Autokomerc koji ima veće cene održavanja nego ovlašćeni Audijev servis u Beču.

Na pasatu se skida i prednji branik i farovi lepi.

A ka' da je to svemirski brod. Na svaki ćošak imaš četvoraka. Ne znam kako je kod vas, ali da ja kupim jednu vjerovatno bih je kod nekog samo na dijagnostiku vodio.

Ovako ti to izgleda:
http://img214.imageshack.us/img214/9678/img0102jro.jpg

Ali neko ne skida, nego samo odvoji. Valjda jer smo Crnogorci i sve nam mrsko.

Baš tako. Drug je stalno skidao i onda jednom nije pa je neki mali polupao far nastavkom gedore i od tada stalno skida opet.

Golf 4 nije loš, mada za taxi bi jedino karavan mogao.

Može i Boru. Ili Oktaviju. Ili Superb.

http://img214.imageshack.us/img214/9678/img0102jro.jpg

ovo je slika zasto ce elektricni automobili vremenom da preuzmu primat kao jaca i pouzdanija vozila od motora sa sagorevanjem kad uznapreduju baterije. mnogo bre brate komplikovano ovo...

elektricni motor iste snage je velicine cirka osrednje lubenice. i ima samo jedan jedini pokretni deo. ako se odradi kako valja to traje vecno.

Nema bre onog predivnog mirisa benzina (ili bar nafte). I može struja da te udari, nedo Bog nikom. Električna kola nemaju dušu. Prosječan čovjek može plafon 20% na njima sam da popravi. Nemaju ni ulje.
Zamis' dovezeš kola poslije 300km puta na selo, čist vazduh, prelijepa atmosfera i nijedna muva da se ne sakupi oko haube. Totalna nenostalgija.
Jebem ti gorivo koje ne možeš u kanister natočit'.

tako su verovatno kocijasi pricali kad su se pojavili prvi automobili pocetkom proslog veka :)
jebes kola koja nemos nahranit.

Može i Boru. Ili Oktaviju. Ili Superb.

Jebiga, izlaze iz cenovnog ranga.

Sa pojavom tih auta na struju milijarde se gube. Naftne industrije to neće dozvoliti. Ništa od toga bar još 100 godina.