Prijava

Al' w210 karavan je neprejebiv. Danas sam pomagao ujaku, prevezao sam u njemu 650 kg ječma u džakovima. Onaj automatik fino dođe kad se optereti auto ne umara se vozač puno, s'obzirom da sam vozio 4 ture po 650 kg i još sam sve to utovarao i istovarao.

Ja sam u Pasata 700 kila tovario + ja što imam sad jedno 120. Malo je zajebanije preko ležećih, al' jebi ga.

Mene oduševljava što je prešao 830 000 km, a i dalje super sve radi i vuče k'o mazga. A obaška što uspe, mada teže, dosta brzo da dođe do 100 km/h. Mada ipak je to 2900 ccm.

Ja ne znam koliko je preš'o. Ali je fin. Prazan 1280kg, a nosivost 500kg (maksimalna dozvoljena masa 1780kg). Znači da je malčice pretovaren.

Ne znam zašto, al' imam neki utisak da novija kola nisu baš toliko izdržljiva. Nekako su mi novi Mercedesi prepičkani i ušminkani svim i svačim, a vidim da imaju dosta frke sa kvalitetom (dizne, automatski menjač....), ovome jesu menjane dizne, ali nisu bile skupe, a menjač nikad nijedan problem nije napravio. Samo mu je limarija 3-4 puta rađena.

Ne znam zašto, al' imam neki utisak da novija kola nisu baš toliko izdržljiva.

Ma kakvi, kako ti to može past' na pamet.
Šalu na stranu, danas niko takva kola ne proizvodi. Limarija je okašu slaba tačka, ja sam je radio jedanput iako sam njegovu, od svih kola koja sam imao, najbolje održavao.

Eeeee, kad se setim lepog vremena kad su svi pravili po samo 4-5 normalnih modela.

Mog'o si i u kola da spavaš da te niko ne dira.

http://vukajlija.com/reakcije/141821

Koji su retardi sa ovog gifa. Ja bih ovo vozio dok ide.

I oni su ga vozili dok je išao oxoxox

Volvo kamion je vrh, neam pojma o karakteristikama ali ulazio sam u kabinu jednog novog, godinu dana starog. Kakvo je ono ludilo bogte, svemirski brod. :)

Što napravih belaj noćas sunce ti jebem. Jeba me djavo da sednem pijan posle grada da vozim drugove kući, i negde u gradu upališe se rotacije i pojuriše me panduri, ja bežah, malo se jurismo dok ne uleteh u slepu ulicu i odatle nastavih peške, kad kurac, pijan bio i uvatiše me.

Stigli te Puntom? Jebi ga...
I mene ustavljali jutros i čestitali praznike. Noćas ih nije bilo. Mora da su već pijani.

Fabiom. Sjebo se i uleteo u slepu, nisam imo kud. Posle trčah i sapletoh se, umalo noge ne polomih, pa me mrzelo da bežim više. Mada nisu loši neki ljudi, pisaše mi 1.20 promila, moraću da odem do rodjaka da mi to poništi

Treb'o si, ako nemaš vezu, da staneš i pokušaš da se "dogovoriš". Ili da kažeš "a nemoj za Vaskrs", "odma' tu živim" ili nešta slično. Koliko si naduv'o.
Ja jednom sa Mečkom vrtao sa svadbe i rođak sa mnom (nijesam mu dao da vozi moja kola). Izađoh na magistralu i kad su mi blicali ja usporio na 10km/h.

Ma reko sam im za rodjaka, on im nadredjeni, pa su bili i više nego fini. Nego obavestili sve patrole da me ganjaju, pa mi pisali za alkohol. Za bežanje ne znam mogu li da pišu, valjda mogu, al to su kao zaboravili. 1.19 naduvah

Jebi ga, ne treba bježati. Ja otkad imam dozvolu nijesam nikad bježao. Ustvari, jednom (ima možda 7-8 godina) su me pratili jer nijesam propuštio pješaka. Nijesu palili rotaciju (valjda šćeli prvo da me preteknu), te ja gas do daske do moje kuće i parkirah Vektru u garažu (bili su dalje, nijesam im viđeo tablice, ali skretali za mnom čak i kad sam vozio u krug).