Prijava

Mislim da ne troši taj Pežo mnogo. Ima FAP filter i plivajući zamajac. Fin, udoban, ali ima nepregledne A stubove (hečbek i C, karavan nijesam vozio).

Kako se pogranična policija kurči kod nas, ka' da su saobraćajci. Danas prolazim, a lik mi radi:
http://ltablice.com/images/stories/clanci/saobracajac-uspori.gif

Ja prikočih, otvorih prozor i počeh da se derem: "Bježi košarkaš, da te ne pokupim." Govna.

Kod nas je komunalna policija umislila da je glavna. E, sad kad sam video ovaj gif setih se kad sam prvi put vozio po Beogradu, a fazon dan pošto sam uzeo dozvolu. Pandur reguliše raskrsnicu, stoji grudima okrenut meni, ja stanem (školski), a on se dere na mene ''pa prođi više''. Jebo majku pa nauči kako treba da stojiš, ajd što sam se ja zajebao nego se zajebao i jedan lik od cca 50 godina u kolima sa švajcarskim tablicama.

Ма де бре, они немају ни основе логичког одлучивања а камоли какво знање.
Лик држи 250 аутомобила да би прошла три-четири, јер је он тако замислио да треба.

Ma ko ih jebe tamo, samo bezveze stoje. Danas bijah do primorja, komunalci iz Klija posmatraju đe će ko parkirati, pa iskaču k'o spajedermeni.

Jel poznajete nekoga ko se bavi auto trkama?
To me zanima od detinjstva, kontam i vas.

Samo amaterski.

Jebo te,ovaj GTR ima najbolji launch control na svetu i lik startuje ko kurac! Jeste pobedio na kraju,ali da je vozac ovog Evolutiona bio u GTRu usr'o bi ga nenormalno. Jos decko vozi sa ugasenim svetlima,vise snage. Ovaj saban u GTRu verovatno i klimu upalio,kreten.

https://www.youtube.com/watch?v=_cFUUSbRL94

Jel poznajete nekoga ko se bavi auto trkama?
To me zanima od detinjstva, kontam i vas.

Na nasim prostorima gde inace vlada sujeta , surevnjivost, pokvarenost i losi medjuljudski odnosi, auto sport je SAMPION u svemu najgorem. Ko je gledao "Flojda" vec moze da nasluti kako izgleda sastanak nekog auto kluba, e tako pa stoput gore. Ja sam odavno izasao iz tog sveta, ali kad god zvirnem, vidim da se nista nije promenilo, ali recimo da sam bio potpuno upoznat sa nacinom funkcionisanja AMSK Zastava Jugo Sport dok je postojao.
Problem sa tim sportom je sto svako u principu moze da bude vozac. A 80% ljudi ima veoma visoko misljenje o svojim sposobnostima. A nemogucnost konkretnog poredjenja ostavlja neogranicen prostor za proseravanje...

Наш аутоспорт је мртав, не знам кад се задњи пут одржала нека трка уопште.

Svaki dan su trke na ulicama kod nas.

Covece,zbog kakve gluposti je meni auto trosio 16l plina.

Skontam ja da je to nemoguce za Juga 55.Potrosnja jeste namestena ,,na uvo" , ali opet je previse majku mu,a i auto suvise lepo ide da bi bilo rec o motoru,da je los i da mnogo trosi i sl.

Meni mnogo tesko palio u poslednje vreme na plin,a pre mi je palio na pola kljuca.

KAD ONO MEDJUTIM, onaj kurcic sto sluzi da otvori membranu,kad kliknes u kabini,bio mnogo jako zavijen i iglica je konstantno stiskala membranu (ladno cujes plin kako susti kad das kontakt i kad otvori ventil,a auto ugasen) i svaki put kad ugasim auto on ispusti sav plin iz cevi od elektroventila do membrane sto realno i nije malo obzirom da upalim i ugasim auto 20-30 puta na dan (lupam sad). Odvrnuo sam ga za jedan krug i sistanje je prestalo,a pali mnogo bolje.

Danas jos samo da uzmem da podesim paljenje (videcu da pozajmim neki stroboskop :D ) i da ga odvezem kod majstora koji ugradjuje plin da ga nasteluje kako valja i to je to,mislim da nece vise biti problema sa potrosnjom.Ako bude 10l / 100km bicu zadovoljan.

Odlično si proš'o šta je sve moglo da bude. A Jugo ne bi trebalo mnogo da troši, pogotovo 55, mada ima i manjih potrošača plina.

kako izgleda sastanak nekog auto kluba

Prvo pitaju zna li neko koja je razlika između kune i lasice.

Odlično si proš'o šta je sve moglo da bude. A Jugo ne bi trebalo mnogo da troši, pogotovo 55, mada ima i manjih potrošača plina.

A meni je moja 45-ica trosila 8 litra i isla je kao zmaj,e ali onda ispadose neke komplikacije. Deda lose uzubio,nisu se pokrivili ventili,ali jednostavno posle toga kao da nije bio onaj stari,a i poceo da mesa ulje i vodu.

Ovaj 55 dobio za DZ sa sve petostepenim menjacem,odlicni i motor i menjac. Kad sam ga spakovao probali ga cale i ja na benzin, u trecoj ide 80,pretura 120 lagano (nisam hteo da ga maltretiram vise od toga obzirom da je metnuta nova lamela pa dok ne legne sve) ,a tisi od 45 duplo!

Inace,menjac sam cistio naftom,kao i motor i na kraju kad sam ih isprao,jebo te,kao novi,menjac sjaji,cakli se,kao niklovan da je. :D

Ja se nadam da mi je problem resen sto se potrosnje tice. Kad pogledas,ta cev od elektroventila do isparivaca nije bas kratka (metar i nesto kad se skroz ispravi),a svakog dana da minimum 10 puta bacis tu kolicinu plina to i nije malo.

55 je u svakom smislu napredniji motor. A to za potrošnju bi trebalo da si riješio.

T4 će za 10-tak dana ići kod oca, pa ću ga ponovo preuzeti za 4-5 mjeseci. Jebi ga, ne treba mi trenutno, taj sam pos'o završio, a Pasat mi je dovoljan za tovarenje. Imam Transportera samo 2 mjeseca, ali čini mi se da je zahvalno auto, a košta koliko i Tamić. Nego, mislim se da prodam Pasata i uzmem neki dizel karavan. Potrošnja počinje malčice da mi smeta.

skoro sam vozio do brisela sa nekom novom tojotom jaris (mislim da je iz 2014)
ovakvo auto:
http://images.newcars.com/images/car-pictures/original/2014-Toyota-Yaris-Coupe-Hatchback-L-3dr-Liftback-Photo-8.png

japanci su poceli da prave udobnije i vozljivije automobile od nemaca, jebes mi sve. manji, a bolje ide. da ne pricam sto jedino japanci daju po 5-6 god garancije na sve kvarove (sto znaci da se manje kvare).
jos uvek su ruzniji malo doduse, al realno to najmanje bitno...

Ne znam, majku mu. Moj otac kad je kupov'o Golfa je rek'o da mu se baš sviđa Sivik.
Vozio sam taj Jaris, ali jedva 500 metara. Prvo da isparkiram, objašnjava mi ova hostesa: podigneš ručicu mjenjača blablabla i ja vidim pali se kamera kad ubačih u rikverc, ali kaže da ne gledam u nju, jer je jednom zabagovala. Ništa je nijesam shvatio nego se pravio da znam o čemu priča.

E sad, drug prodaje Libru JTD. Ponudio meni da mu dam sad 'iljadu ipo, a kad imadnem još doplatim oko hiljadu. Nije baš zadovoljan sa djelovima i majstorima, ali veli da je lađa. Njegov otac je novu kupio, pa ima pravih sto dvajes, trijes hiljada, izgleda ka' sa trake. Ali, kad razmislim... Ja 2500 trenutno nemam, a da imam mog'o bih kupiti Vektru, Oktaviju, A4, Pasat...

jos uvek su ruzniji malo doduse, al realno to najmanje bitno...

Па није баш најмање битно, мени је то јако битно, сад, можда то звучи површно или шта год, али ја волим кад изађем на паркинг да се обрадујем.
Мада са друге стране не бих се сложио ни да су ружнији, Мазда и Мицубиши шију, ин мај опињн.

Е да, и продах Лансера данас, чудан мелтинг пот туге и среће у мени. лоло