Prijava

i to što je pretežno žensko auto pogledaj, jebi ga.

ha!

vozio bi i roze auto, samo da je cena povoljna :)
ovde, da bi se ribe lozile na automobil treba ti najmanje porse. a i ne gledam to...
ovako, dal je ovo ili ono je nebitna stavka...
sad sam pravio racunicu, auto od 6000, da se za 4 god proda za 3000, sa oko 2000 godisnje na servise i na registracije takse osiguranja i kurce, bi mi dosao na nulu, ako bi sa njim iso u nemacku u kupovinu stalno.

Ako sve budeš stavljao na papir uvek, nikad kola kupit nećeš.
Auto jednostavno mora da ti izvlači pare, rupa bez dna. Kao pička.

ne mora, ako se koristi pravilno, npr ovde da se ide do nemacke u kupovinu, sobziom da je 2x jeftinije sve.

a ovo stavljam na papir, posto je pitanje dal ti treba auto, ili mozes da zavrsis sa ovim iznajmljivanjem, kar sharing i ostalim cudima poso.

zbog ovoga sam i resio da kupujem auto, surova brojka za sad, boli me kurac za uzivanje u voznji, uzivam kad me neko vozi. :)
malo ocu da povecam mobilnost, da ne moram da se planiram za sve, a da me ne kosta mnogo to.

Drugačije je kod vas jbg, sve.
Ja ovde ne mogu da zamislim neko funkcionisanje bez kola. Kapiram da sam baš baš neka sirotinja ili invalid sa bih se navikao, al ono. Jebem ga, i ovako kasnim stalno što samo treba da uzmem ključeve sa stola, reci da moram da čekam taxi ili da iznajmljujem kola.

Btw, ovo što kažete za elektroniku i te stvari, u CH idu kola najbolje klase iz fabrike dok npr. u Srbiju, Bugarsku, Bosnu idu najlošijeg kvaliteta. Em što se bolje odnose prema kolima. Npr. moj komšija ima Lagunu 2 2.0 benzinca iz Ch i nikad nijedan problem nije imao sa njom. Samo redovne servise radi. Čak mislim da su drugi proizvođači elektronike u pitanju na njegovom modelu.

Ja volim kad su polukadice. Po mogućnosti kožne lolo

Jebi ga, mora se odrediti prioritet. Japanci i Njemci su obično pouzdaniji od Francuza. Francuzi su generalno manje pouzdani (svakako bolje nego nešta tipa Korejac), imaju generalno lošiju završnu obradu, ali su mlađi. Sad VW i Honda konkretno drže cijenu, ali je Renou prednost to što su, logično, mlađa auta skuplja. Zaključak: Biraj srcem.

moguce da cu da pogledam ovu fiestu sto okacih malopre, u komsiluku mi. jebe je samo sto su zadnju proveru radili jos 2010...

U Crnu Goru jebeš život bez kola. U biciklo prvo spičkaš 200 eura, a može mladi romski dječak da ti ga ukrade i pretvori u mašinu za skupljanje otpada. Dalje, ne možeš da ga voziš kad pada kiša, sporo je, moraš nositi prsluke, kacige itd. Autobusi ne voze svuđe đe ti pa'ne na pamet, često i kasne i zavisiš od njih. A sad ne smiju da staju ovuda, jer im policija prijeti, pa moraš zvat' taksi koji te odere od autobuske do stana/kuće. Vozovi samo NK-PG i moraš ponovo taksi sa željezničke.
Ma svoje auto je zakon. Niotkoga ne zavisiš, a možeš da otiđeš đe 'oćeš. Naravno, nekom ko pređe malo se vjerovatno ne isplati, a i stalno rizikuje da ga uhvati policija jer vozi neregistrovano.

Kupili moji juce onaj Rover 75 sto sam pricao ranije. Sunce ti jebem kakva ladja. Moj ocuh ga doterao do zgrade oko 5 popodne i onda sam ja seo u njega i do 10 nisam izasao... :D

To je onaj 2.0 cdti sa bmw motorom. Ide kao zmaj,a ne cuje se,a unutra kao u brodu,samo se ljuskas,ne osecas rupe,ne osecas put,ne osecas nista. Nisam u principu isao ni na jedan put da ga teram malo preko 120,videcu to sutra,prekosutra,ali vozis ga 120 i imas osecaj kao da ides 30... Odusevljen sam autom. Ne znam koje je godiste tacno,da li 2002 ili 2003, ali elektronika sve radi,sve na dugme,unutra kao da sedis u autu od sto iljade evra. Munucu sliku sutra-prekosutra.

Da, taj Rover je samo pogan za delove inače prekvalitetan auto, pogotovo kad se uzme cena-kvalitet odnos.

Razmišljao sam jedno vreme preozbiljno da ga ja uzmem. Naleteo bio na predobrog od čoveka kojeg poznajem ali je prevagnulo to što nisam baš toliki gospodin koji treba da budeš za taj auto.

Sidnjela, koja si kola tero pre tog rovera?

Nek vam je sa srećom i da vas dobro služi.

Celte, mislim da je taj motor u njoj trom, posebno kad se klima uključi. Vidi odgovara li ti. Za ostalo mu ne znam.

Da, taj Rover je samo pogan za delove inače prekvalitetan auto, pogotovo kad se uzme cena-kvalitet odnos.

Ima ovde kod nas u Pozarevcu jedan lik sto radi sa delovima za Rover. Moze da ti nadje od Boga kajganu ako 'oces. :D

Inace,auto je kao cvet,ima mozda nekih sto evra kozmetickih ulaganja,osim toga sve full. Ono,malo otiso lak na gepeku,ima dva blaga ulubljenja na haubi jer se tom coveku jednom otvorila u putu,sreca pa sarke nisu pukle nego su samo taj deo povukle malo kad se otvorila. Ima jedna lajsnica da se zameni i to je to u principu. Juce ga oteram na pranje,parkiram ga ispred restorana (morala da padne cast za kola,jelte :D ) i stojao sam pola sata i gledam ga.Ko pacenik neki. Ali lep je sve mu jebem, mnogo! :D

E, da, na Eskortu radi klima, napunjena je. Dobro dođe. Da je manje ružan zadržao bih ga lolo

http://www.mojauto.rs/data/images/2014/04/02/12/big_dsc0445-1396435171.jpg

stvarno su popizd kola.
Zet imo rovera 400, polupa prednja dva fara, zamena 700 evra. Nije nigde mogo da nabavi, na kraju iz slovenije po 400 evra oba, čini mi se polovni.

stojao sam pola sata i gledam ga

Podsjeti me na vrijeme Berkovića.

Sidnjela, koja si kola tero pre tog rovera?

Ma ja imam mog Jugica, koga necu da prodajem, sluzi me do jaja, a ovo cu da vozim kad idem negde dalje ili u zajebanciju, obzirom da su oni meni uzimali kola kad su hteli, dok nisu uzeli ovo... :D Inace, imali smo dve Omege pre njega. Jednu 2.2 '89 i posle smo uzeli jednu 2.0 '92, dijamant, automatik, ta je bila zver i mnogo dobra,kao zmaj je isla,i bila ocuvana do jaja,ali uletesmo u neka govna i dadosmo je za male pare...

LOOOOOL

Ma ja imam mog Jugica, koga necu da prodajem, sluzi me do jaja,

Ide kao zmaj,a ne cuje se,a unutra kao u brodu,samo se ljuskas,ne osecas rupe,ne osecas put,ne osecas nista. Nisam u principu isao ni na jedan put da ga teram malo preko 120,videcu to sutra,prekosutra,ali vozis ga 120 i imas osecaj kao da ides 30...

Sori. Zbog ovoga sam te pitao. Običnoi je utisak takav kad iz kante upadneš u normalan auto :D