Prijava

Laguna ne znam dal može, teška je, Clio da.

Ma ovo je bilo na magistrali, neopterecena potpuno. samo ja sam bio unutra, a i to je samo bila trenutna potrosnja. Inace u Beogradu srce 8-9l. Pezo Partner 1.6 hdi kad je prazan je isto jako stedljiv.

Meni je najbitniji prosjek kod potrošnje. Nikad ne vjeruj ženi ni bord kompjuteru.

Jebi ga, znam, nema njemačkih (jedino na otpadu, ali je pitanje 'oće li i one raditi zbog godina), ali ima razlike između turskih djelova, kako na koji naletiš. Kod Samare se sjećam 3-4 sam promijenio za mjesec dana dok nijesam nalećeo na jedne koje su trajale sve do prodaje.
Nijesu spala vrata, nije pukla ona polugica na kvaku što se povlači da se vrata otvore (mada to najčešće puca zbog male đece) nego neće da otvore spolja. Uglavnom, voziću Forda, pa ću na Golfa držati spušten prozor dok ne raslopim i skarabudžim lolo

EDIT:
A i ove mi dugo traju. Kontam da je vrijeme više.

Aj jedno pitanje nije za mene tako da neam puno informacija trenutno. Kolko kosta komplet al felni sa veoma dobrim gumama (tipa gudjir miselinko...) 16' 5 srafa? ostale dimenzije ne znam. I isto tako druga kombinacija komplet sa 17'? Ali da su veoma kvalitetne....

500-600 evra. Ako te ukenja 400. U zavisnosti od proizvođača felni.Tu su gume skuplja stavka od felni.

Kupiš 7 kila zlata i izliju ti oni veoma kvalitetne. Tako sam ja odradio. Samo zlato skupo pa sam ga uvezo.

Samo 7 kila?? Pa to mogu od mog lanceta onda :P

http://www.autoscout24.ch/de/d/toyota-corolla-limousine-2006-occasion?returnurl=%2fde%2fmember%2ffavorites%3fr%3d30&vehid=2502279

kako vam izgleda ovo? (5400€) pitao sam vlasnika, rece da ono na slici 3 nije ulubljeno nego senka... pitacu ga da mi posalje sliku servisne knjizice i ostalo. proso tehnicki krajem godine, pa je to ok, osnovno su proverili.

sta mislite o odnosu kvalitet/cena? korole skupe ovde, ova je od privatnog lica pa malo jeftinija, al moram nekako da proverim da je tehnicki ok, posto nemam garancije...

EDIT: ovo, proso tehnicki, nije zajebancija ovde, dosta toga moras da sredis pre nego sto se pajavis na to. svake 2 god je.

aj vi sto ste malo upuceniji, sta da ga pitam da mi posalje, pre nego sto se mlatim do bazela da gledam?

ima jebene grejace za dupe u sedistu... :)

Laguna ne znam dal može, teška je, Clio da.

Može laguna, u trećoj tu negde oko 50 taman za grad sam vozio 3,4 potrošnja.

Ako su papiri čisti i ako ga nije turčin ili šiptar vozio, onda je super ponuda. Nego mi je malo kilometraža sumnjiva.

Jes' skupa. Servisnu knjigu nek ti pošalje, pa prvojeri onda kola u servis (da ti kažu što ne valja i da provjere kilometražu).

taman za grad sam vozio 3,4 potrošnja

Trenutna? Koliko troši u gradu na 100km od čepa do čepa?

I kod nas su pooštrili tehničke nedavno, ali mislim da su sad malo popuštili. Kad je počeo taj zakon nijesu te puštali ako imaš naljepnicu na staklo. Govna.

Trećom 50 km/h ti troši laguna 2 1.9 dci oko 7l zato što je već na 2500-2700 obrtaja, a tu potrošnju možeš da trećom 30 km/h.

Ko je lud voziti trećom 30?

fala. jos se razmisljam doduse dal da se javlajm dodatno. skupo mi, jebem li ga.

Ko je lud voziti trećom 30?

Samo kažem da jedino tako može kad sam pokušavao jednom.

Ja ti kažem malo manje od 50 sam vozio trećom i bilo 3,4 sad jebiga ti veruj ili nemoj.

Ma verujem ti ja, to sve zavisi od raznih stvari, tipa kvaliteta goriva, vozača i slično. Ja vozim dosta agresivno pa imam malo veću potrošnju.

I ono meni je na 40-ak preko 2500 obrtaja u drugoj. Ja ne znam šta si ti vozio :D

Kontam da je realno ovo što Kapun kaže. Pri 50 u trećoj vjerovatno trenutno ne troši puno.

A sad manji obrtaji ne znače uvijek manja potrošnja. Guši se motor, na bordu možda piše neka smiješna cifra, a vozač sa sluhom će osjetiti da treba prebaciti u nižu..
Voziti na previše malim obrtajima štetnije je od vožnje na visokim. Ko ne plati na mostu platiće na ćupriji.