Prijava

Pravo da ti rečem ne valja mnogo toga. Da zanemarimo to što od Forda nikad auta lolo
Truli, ima problema sa klapnama, ima jebeni plivajući zamajac u benzincu (ovo su neke fabričke mane). Ovaj mi ni ne djeluje da je pod libelu. Još problem kasnije prodaje, posebno kad se uzme stanje vozila. Ne vjerujem da ćeš zaraditi na njemu. Obično nude lovačke kerove, posuđe marke Vinzer i Magnohromove TA peći.
Ako ti je bitno, bolji je od onih Atosa i Indezita.

Vidi, 150km je ništa za dobro auto. Evo ja i za sebe i za druge odem kola ili bilo šta da pogledam što su 150km udaljena od mene, pa se često vratim bez njih. Još vi imate put po kome se može nagaziti, a rodbina i prijatelji nemaju potrebe da vas požuruju da krenete, dok vi degustirate domaću rakiju.

Što ne gledaš kola od privatnih prodavaca? Ovako po placevima i auto-kućama je prednost što ne moraš da ih šminkaš, jer su već našminkana.

Ma uzeću Volvoa, imam najveći izbor njih lolo. Ima jedan od komšije s40 1.8 i u auto kući 1.6 slična je cena, a i dobra su kola, britanci su ih proglasili za među najboljim polovnjacima msm na s/v40. Pitao sam teču za delove da vidi koja je situacija u italiji, pa ako nema u srbiji poslaće mi on, pošto ih ima tamo. E, sad, ovaj je običan 1.8, srećom, pošto sam video da je gdi problematičan. Od Mazde sam odustao jer ne znam majstora za japance, eventualno kuma da iscimam, mada npr. nije znao alfu da popravi. Radi samo opel, vw, ford i poneka starija kola, a kaže da mu volvo nije problem za servise i neke popravke, ali nema delova. Tako da ću neke delove da uzmem ovde, neke će teča da mi pošalje i rešio sam stvar.

Ma na šlepu još jednog, da imaš za djelove lolo
Mogu ti ja pozajmit' šlepu. Ručni rad, nikad registrovana, neđe gubi kontakt na štop svjetlo (a ima onaj katadiopter, pa nije preša), ali radi pos'o.

Dovuci je do Švedske lololo

Nemoj reć' da ti nijesam nudio.

Uz'o bih ja golf 4, nego se kradu puno.

Ma sve se krade, ja se oko toga ne bih razbijao. Može se ukrasti bilo šta i sa bilo kakvim blokadama ako se ljudi organizuju. Ima onaj imobilajzer, pa se klinci prepa'nu kad vide da svijetli. Ugradiš ako 'oćeš i neki alarm. Dobro je i ako imaš garažu ili pašče.
Jedino kasko, ali to uzima samo onaj što kupuje na lizing.

Pa ti kupuj tamniji karavan. Još ako mu staviš folije na stakla (iz iskustva govorim).

Brate uz svu dobru volju nisam mogao ni recenicu da procitam. Nego mene interesuje ova devojka sto ide uz kola :D

Puko lik, tripuje kaznene ekspedicije i padne na dupe kad vidi kola u perionicu, ukratko.
A za đevojku, vjerovatno se slikala pošto joj je ćaća slikao kola, pa je greškom izbačio lolo
Jedan je na autodiler prodavao dijete. Ne znam đe je jedan tražio đevojku...

Nasao sam axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxa http://www.mojauto.rs/polovni-automobili/1671693_Dacia_Logan_2005_god

pa zar nepregleda sta postavlja som na internetu

Izgleda da je ipak majka postavila ovog benzinca, bezolovnog.