Prijava

Дискутујем о колима за кеву, иначе не бих. :Р

šalim se ja malo. ovo je dobra tema, često je čitam u potrazi za odgovorima :)

Па какве су остале на форуму ова испаде врло озбиљна! лоло

Valjda nije toliko govno da ne spušti 200 eura (osim ako ne plaćaš na rate). Zovi ga sa drugog broja i nudi zamjenu za Vinzerovo posuđe i njegovu doplatu, dako popušti poslije toga lolo

ne znam za vas, ali meni je ok to menjanje kola.

Ja kupim nešta. Ako me dobro služi zadržim, a ako ne - prodajem i ubjeđujem ljude da me je dobro služio lolo
Sad ozbiljno, neću mijenjat kola za druga iste vrijednosti dok god mi ova odgovaraju. Drugo mi je kupovina mlađeg auta (vjerovatno 15 godina mlađeg).

Ма већ је спустио доста и написао да је цена фиксна, а ја баш нешто немам тих трговачких вештина да га измалеришем да спусти још мало бар.

Budi prijatan i druželjubiv čovjek, jebote. Ne ko taj na avataru lolo
Nemoj da mu se zamjeraš i vičeš da ga nikad neće po toj cijeni prodat', jer će te 'oćerati u 3 pičke materine, eventualno puštiti kera na tebe, ako ima mali kurac. Nego, fino, odeš do njega sa parama ako ti je blizu (ako nije možda preko telefona), popijete po koju. Pričaj nešta sa njim, tipa da voliš Japance ili da si prodao Baji Malom Knindži Pajera. Neš valjda nalećeti na toliko nervoznog čovjeka da neće spuštiti cijenu za 200 eura. I u salon spuštaju. Ako je žena prodavac, nemoj da ideš kad dobije...
A možda mu je to neki princip ili trip da ne spušta cijenu. Obično čovjek cijeni kola više što vrijede, a druga strana daje manje para nego što vrijede. Jel' u novine ili na internet oglas?

Kia se pretvorila u respektabilnu kompaniju. Sorento,Sportaž,Si'id, Optima, sve auta koja dobro izgledaju, fino su tehnicki potkovana i 7 godina garancije ljudi.

Kia se pretvorila u respektabilnu kompaniju.

Ne mogu vjerovat' šta čitam od Crnogorca lolo
Ozbiljno, prije bih kupio Alfu.
Jes' se vozio u Veskovom taksiju?

Automobilizam
GTD, malopre

Neš valjda nalećeti na toliko nervoznog čovjeka da neće spuštiti cijenu za 200 eura. I u salon spuštaju.

Ovde možeš da jedino dobiješ od 1 do 5 % popusta. I to samo zato što je prodavac iz Bosne i još mi je komšija (živi u istom kraju gde i ja) pa smo se nagodili.

Jebi ga, kod vas je to vjerovatno normalno lolo

Ako mislite da su naši betonski sranje:
http://www.youtube.com/watch?v=Efi1BB1fTtw

Meni je ceed dobro auto samo je pregledno lvl nije pregledno.

http://i.imgur.com/gsxPstc.jpg

Ljubazna dankinja upozorava na ograničenje brzine.

Edit:

Kia se pretvorila u respektabilnu kompaniju.

Pa kad su doveli pola stručnjaka iz VW-a. Ali dobro, mislim da će za 5-10 godina biti još bolji. Lično mi se ne sviđa što su dosta skupi za održavanje. Npr. jedan moj drugar je platio za sportidža 44k dinara veliki servis i tako neke stvari. A i limarija im je skupa kao na Mazdi ili Volvou.

Meni je Pro Ceed lijep. Ovaj Ceed sa 5 vrataa, posebno stariji, su baš poružnjali u odnosu na trovratni. Ali treska, posebno kad pređe preko 100 hiljada u pičku materinu. I u X faktora ne pokrivaju garanciju. Vjerovatno dileri zajebavaju, k'o ono Honda garancija milion kilometara. Nepravilno voženo i ta sranja, k'o da niko voziti ne umije.

EDIT:
I ovaj noviji (Pro) Ceed mi je lično dizajnerski grđi od onog starog, ali i dalje ljepši od i30.

Kia je daleko od VW-a ili Opela npr, jebi ga. Neđe je Ceed u rangu onog turskog Megana, i cjenovno i što se ostalog tiče. Samo bih ja rađe Megana uzeo.

a jebo ga ti, pa to je dosta skuplje i za brda se ubilo, estettski mi grđe
ova Kia je više momačka, dobra cijena i fin izgled za privlačenje riba :))

Ja ne volim te SUV-ove. K'o grđa limuzina. Mogu da savladaju uspon u krugu fabrike, a ležanje na putu im nije jača strana. Ipak, bolje nego MPV.

NE JEBU SUV-OVI NEGO OF ROUDERI! KO KAD PITAŠ KOMŠIJINOG KLINCA ĐE MU JE SAD FAKULTET, JER NE UMIJE DA ČEPRKA PO BROJILU!

Ovo je svojevremeno jebalo:
http://auto.aggress.ru/images/9/UAZ-469/uaz_469_5.jpg

Samo još Hantera da provozam i milina.

EDIT:

fin izgled za privlačenje riba

Zato je i napravljen.
Nego, ako ti je to bitno, mislim da bi onaj Rio bio pravi lolo

GTD, kakav je ono mali filter na mom ML-u, odmah ispod one posude za rashladnu tečnost, izgleda apsolutno identično kao oni filteri za gorivo plastični, klasični, kupasti?