Prijava

celt
meni alfa romeo ruzan auto u tri lepe. mislim da nema jedna jedina verzija da mi se svidja. mozda neki stari, vintidz.

Daj bre Kelte...

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/ae/%22_12_-_ITALY_-_Alfa_Romeo_Brera_Milan_Design_Week_Superstudio.JPG

A što je ne opra, majku mu jebem.

http://vrelegume.rs/test/10-najnebezbednijih-automobila/

Yugo je etiketiran u SAD kao „najgori automobil ikada napravljen“. Proizvodio se u Jugoslaviji, a bio je toliko nebezbedan da je mogao da bude oduvan s mosta prilikom jakog vetra, što se i desilo u Mičigenu 1989. U tom incidentu je poginuo vozač.

Debeli Amerikanci po običaju krive drugoga za sopstvenu nesposobnost. Još da napišu da nema automatik mjenjač.

Bio je automatik sa 3 brzine. Inače gledam kola za USA tržište imaju drugačiji automatik nego evropska. Recimo Volvo S60 u Evropi ima pored P R N D još i 4 3 2 1 L (kažu za uspone), a gledam za USA tržište samo P R N D, nema ovih drugih. Kao da ne mogu da shvate kako se koriste ostale funkcije.

Jes, zbog toga je zajebano na starije. Sad bi trebalo da ti kola sama daju gas da se ne ugase kad je zajeban uspon npr. Ili da vrate u nižu brzinu ako može. Amerikanac ubači u "D" i ćera, jebi ga.
Ipak, za mene je manuelac i dalje zakon.

Nisam imao priliku da često vozim automatik, pa ne zamerite što sam koštunica, ali čemu služe te pozicije na automatiku 4 3 2 1 L?

Moj ujak kaže (ovo je za w210 koji nema L) da su 4 3 za po gradu, 2 3 za uspone (zavisi kakve) 1 za po parkingu i L kod novijih automatika je za uspone. E, sad, ujak vozi u D samo po auto putu ili magistrali i ja verujem je to ok jer mu auto ima 850 000 km na satu i nije imao problem sa automatikom nikad.

Ovo 1,2,3... ti može valjati kad nećeš da ti sam prebaci u veću i da te zajebava, nego oćeš da si stalno u prvoj/drugoj (npr. uspon). A i to mijenjanje brzina na brojeve je fino za motorno kočenje.
Ja bih D za sve ostalo. Ustvari, ja bih manuelni lolo

Sad videh da sam glup za to, malo vozim automatik ali ovaj sto vozim ima P, R, N, D, S i + i - koje mi zabranjeno da cackam mnogo :)

Samo u S ubačiš.

http://auto.blog.rs/blog/auto/noviteti/2014/09/16/ford-c-max-faceliuft-prva-slika
Ponovo Ford, i to će biti motor od 'iljadu kubika u opticaju.
Mislim da su pukli, čim izbacuju treći MPV lolo

Na automatiku su 3 i 2 i 1 za kocenje motorom nizbrdo da ne bi grejao kocnice bezveze.

Tačno tako. Samo Amerikanci radije pale kočnice lolo

Što čine đeca mafijoza.
http://www.youtube.com/watch?v=NC-ocRtZZqs

Inače su mu pretežno snimci udesa. Tako će Enemi za koju godinu lolo

Toga imaš i u Srbiji. U Pančevu kod moje zgrade je uska uličica i postavljene su one kocke kamene, nije asfaltirano i likovi obožavaju da daju jak gas tu, dođu i do 70 km/h, prošlog leta lik zabio novi bmw 3 u kontejnere.

Meni je lijepo osim po magistrali dati gasa na put šriok 3-3.5 metra sa dosta serpentina. K'o na Cetinje-Kotor.

Dobro radi momak. Podsjeti me jedan njegov rad na ovo:
http://s1.postimg.org/69l69hxag/mercedes_peglica.jpg

Koji je ona Stilo Abarth 2.4 prevara od auta. Em što ima usrani selespid menjač, em što troši boga oca goriva, možeš vektru b sa 2.5 motorom ili bmw e36 323i da uzmeš za manje para i da imaš tri puta brži auto. Realno msm da bi ga onaj C5 od 90 ks odrao u trci. Jednom mom drugaru rođak radi u Malmeu pa došao kod njega da kupi neki auto i to je baš jurio takvog stila pa mu je ovaj našao u dobrom stanju. Zezali smo se bili sat-dva na nekoj bivšoj karting stazi, ladno sam ga vektrom 1.8 pobedio. Onaj selespid tako glupo menja brzine, šta god da radiš. A lik je dao 3500 eura i još carina i registracija na to.

Realno msm da bi ga onaj C5 od 90 ks odrao u trci.

Sad ga prećera. C5 sa 90 konja je mrcina, nedovoljno jak da vuče svoju težinu.

Stila Abarta nijesam vozio, pa ne znam kakav je, osim na papiru.

Takav je osećaj. Ti C5 možeš da poteraš u više obrtaje i da povuče kako tako, a onaj stilo bi bio raketa sa manuelnim, ali sa selespidom je sranje jednostavno se jako čudno ponaša.