Prijava

AANANANANANNANANAN AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ANANANNNN AANAAANANANANA

NA FORDA MI SERETEEEEEEE?!?!?!?!?

PA MUSTANG JE FORD AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
JEDNO ON NAJPOPLUARNIJIH AUTA NA CIJELOJ PLANETI

A FOKUS JEBEEEEEEEE RS JAO DIĆU KREDIT, KULEE SSSEEEEEE

http://wallpapertodays.com/wp-content/uploads/2014/06/Ford-Focus-RS-Black-HD-Wallpaper.jpg

BTW NAJVJEROVATNIEJ ĆU UZETI FORDA FOCUSA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

ИМА МОЈ КОМШИЈА, СКИНУО МУ ЛИМ И КУПИ СТАРИ КАРТОН С ЊИМ
ЈОШ ПЛАЧЕ ЗА ДАЈАНОМ

То што форд УМЕ да направи добар ауто, не значи да то и ради. Проблем и јесте у томе што сиротињи овде продају разна неквалитетна говна. ДА КАЖЕ ЧОВЕК КО ЗА ЗАСТАВУ, ДОБРО У РЕДУ НЕ УМЕТЕ, ТО ЈЕ ШТО ЈЕ ПА И ДА РАЗУМЕШ

Zar nije citroen najbolje reli vozilo?

Colin McRae je vozio Ford Fokusa, kakva je nubara bio, čuj Forda vozio lol wtf omg fffsssss

enemi, podjela po paketima opreme je glavna

Vozi moj ćale Mondea mk3 2001/2 godište 2.0 tddi 90 ks (to je ustvari hdi motor) i ne žali se za sada. Ima jedan kolega ovde, a imao sam priliku da provozam, Mondeo mk4 2008. godište 1.6 125 ks benzinac i ok je auto, nije imao većih problema za ovih 6 godina i 140 000 km, mada je jako čudan auto u vožnji. Kao prvo, kvačilo mu je jako nisko, bukvalno hvata na prvoj trećini, kao drugo kočnice kao da su doboš, prvih 1-2 cm ne reaguje pa tek onda osetiš da koči i kočnica je jako ''mekana'' i kaže kolega da je takav otkad ga je kupio. Te neke stvari su im iste kao na Orionu 91' godište. Ovo ostalo je ok, udoban, solidno vuče obzirom da je 1.6 motor u pitanju (mada je taj motor hondin).

Radim kao taksista i u poslednje vreme često vozim pijane devojke. I tako ja pre neko veče vozim kad vidim devojku koja maše sa stiklama u šaci i razmazanom šminkom. Ja stajem, ona otvori vrata i uđe zajedno sa još dve drugarice. Tokom vožnje je jedna od njih je rekla da joj je dosadno i pitala me je da pustim neku muziku, ja pitam šta slušaju i čujem odgovor ''Nemoj da tražiš pesme mi ćemo da pevamo''... Ja onako iznenađen isključim radio i stanem slušati, prvo nisam ništa razumeo i tek polse skontam da pevaju uvodnu špicu Sunđer Bob-a. Malo sam se nasmejao i pitao ih da li mogu da ih vozim još par krugova kako bih se malo zabavio. Pristale su. Tokom vožnje sam ih pitao zašto tako izgledaju, rekle su u jednom glasu ''plakale smo...'' jedva skipih hrabrost da pitam zašto a one meni- ''Gledale smo Sunđer Bob-a i odjednom se ugasio televizor.''

Krv ima ukus metala,kroz sve nas teče krv,dakle,svi smo mi metalci...

Фордо Бегинс хе хе хе

ne bljuvajte mi na forda, vozio sam dizela eskorta '86 1.6 laser a sad drndam fokusa takođe dizela 2002. folim fordove, fak ju hejteri!
a ovog rs500 moram da imam kad tad!

Koje lamine ste počeli da postavljate lolo
Još ste Kera naljutili, počeće ponovo da priča o svojim seksualnim podvizima.

Mislim glupo je pljuvati na Ford u globalu, zbog ovih kanti što kupujete po našim državama.

Pa mi jedino te kante možemo da kupujemo. Drugo je Amerika, jebi ga. Evropski je govno, da se ogradim.
Ne nego ozbiljno, u npr. Eksortu je presjek mana Golfa i Suze, kasnije Astre. Samo Bravo može veće muke zadat. Sad su bolji nego prije 10 godina, kad zanemarimo završnu obradu i neke sitnice. Imaju i HDI motore osim onog 1.8 dizela što se u Fokusa ugrađivao. Ali lim je nagrđeno loš bio. Kad bi se koka-kolom to rješavalo niko nikad školjku zbog toga ne bi bačio.

Bokseru, kontam da si gled'o karike i gumice ventila, kompresiju. A inače zna da troši ulja kad ga terorišeš lolo

I svaki Cigan što drži do sebe ima bar jednog putničkog Tranzita.
http://www.njuskalo.hr/image-bigger/auti/ford-transit-putnicki-slika-22916608.jpg

Znaju ovi naši, Podgoricu okupiraše.

Vozim fokusa, ful sport paket i mogu vam reci da preterano serete. I pre toga sam vozio forda a i pre toga pre sam vozio forda. Ford je mama.