Prijava

http://www.polovniautomobili.com/auto-vesti/aktuelno/uskoro-nulta-tolerancija-na-alkohol.php

pa kaže

b) naviknutost na alkohol - što više pijete, jetra će brže da ga prerađuje (dok je ne uništi ciroza)

Jebi ga, zavisi od organizma do organizma, od težine i slično. I žvake skidaju lolo

orbit od eukaliptusa. ja vazda drzim jedno paklo u kola.

Наше законодавство функционише отприлике овако:

-Отворе адресар закона
-Бирају закон на којем могу лакше да згрну кинте у буџет
-Нађу закон који се примењује само у једном селу у планинама прекривеним вечном маглом богу иза ногу- једини критеријум је да је село географски у ЕУ и то, per se, спада у европске законе
-Донесу, па ко преживи причаће

А народ и даље лаје на небитне ствари.

Нема то много везе с кинтом него Вујанић и Окановић трипују Шведску и њен стандард безбедности у Србији док путеви немају ни основну сигнализацију, да не причам о нечему јачем.

Што се мене тиче алкохол могу да забране потпуно, не у саобраћају него и у животу, али и даље не верујем да је неко са 0.3 ишта опаснији него са 0.0

Jebi ga, njima je u interesu punjenje budžeta, a ne bezbijednost. Kod nas sad ni ne oduzimaju vozačku, da možeš što prije novi prekršaj napravit'.
Policija umjesto da stoji đe ima potrebe oni pišu što ti je fiksna kuka (dobro, ne pišu sad, nego kad su uveli zakon su pisali, trajalo otprilike 2 mjeseca) ili što nijesi stao pješaku koji je zakoračio na suprotnu stranu bulevara, a ti ga ne vidiš jer su po sredini zasadili rastinje.

Ni u Švedskoj nisu putevi baš savršeni, ali je svest vozača drukčija. Npr. svi poštuju ograničenja i u principu voze sporo, tehnički pregledi su rigorozniji, a i ne može svako da dobije dozvolu kao u Srbiji.

Ови људи из струке јесу заинтересовани за безбедност, јер они од казни немају ништа. Али нису баш свесни на ком је нивоу иста та безбедност.

Em to, ali ne možeš ti ni ljudima promeniš svest. Npr. u Švedskoj kad je ograničenje 60, ljudi voze 55-60 km/h, a u Srbiji na ibarskoj piče 150 gde je dozvoljeno 60. Kako to meže biti bezbedno? Još što većina njih i ne drži volan, nego telefonira, češe jaja, drka, ne znam ni sam šta rade, a voze po uskom putu izuzetno brzo.

Edit: dobra je karizma, to ti je isti auto kao i volvo s40, u istoj fabrici u holandiji su se sklapali. Motori su im ok, samo izbegavaj 1.8 gdi jer ne podnosi naše gorivo, i plin ne vari ni jedan njihov motor.

samo izbegavaj 1.8 gdi jer ne podnosi naše gorivo

Hahaha jbga većina ih je po oglasima sa tim motorom, ali verovatno je onaj 1.6 isto okej. Težina i snaga su mu kao kod astre g, ne bi trebalo da je trom ipak je japanac.

GDI je benzinski motor sa direktnim ubrizgavanjem goriva, tako da ima benzinske dizne promera vrha čiode, time dobijaš manju potrošnju, ali pošto u našem gorivu ima svega i svačega onda dolazi do problema, inače sam motor je jako dobar. Čak i prilično štedljiv.

Кад смо код јапанаца, каква је у пракси Хонда Шљивик генерације 88- 91. и генерације 96.- 2000.?

Кад смо већ код јапанаца 88-91, какву сам Королу видео јуче испред зграде, не могу да верујем. Нов јебени ауто. Сија се. Путовање кроз време буквално. х)

лол какви магарци да не кажем овнови
http://www.youtube.com/watch?v=Y3wU2cldRsU

kolko kosta godisnje osiguranje u srbiji?

sad bas napravih ugovor, i za 1.6 ispadne oko 1100fr (oko 105 000 din) godisnje polu kasko - stete drugome, kradja, prirodni uslovi (grad, poplave, pozar...) huligani, ako zveknes neku zivotinju, ako ti lasica pojede kablove i tako to.
Dodatno ima i neka taksa od oko 250fr godisnje, pa sveukupno ispadne po srpskom, oko 130 000 din.

Cisto me zanima, kolko je to kod nas, za tako neki auto?

Кад смо код јапанаца, каква је у пракси Хонда Шљивик генерације 88- 91. и генерације 96.- 2000.?

ima kolega hondu sljivik tako neko 2000 godiste recimo, i kaze da se ne kvari nikad nista. malo i kenja on posto bi kao "hteo" da mu se pokvari, da kupi novo, jer ovo ne moze kao da proda ovde, a ne baca mu se ispravan auto. jede govna.

sve u svemu, sto sam cuo od ljudi, vuce na sportsko, neudoban, tvrd, al se ne kvari, osim sto korodira.

Ja kad stavim realne neke parametre, ispadne mi 2100 fr. Jesi ti postao njihov državljanin pa ti je jeftinije? Jel ima veze koliko si dugo u CH?

stariji sam od tebe, i imam duze dozvolu. dobijas premije na neiskustvo, jebi ga. :)

gledaju sve, dal si zenjen, dal imas decu, kolko dugo imas dozvolu, godine, dal si vlasnik ili rentas stan itd... nekako racunaju po tome kolko si rizican na kraju, i daju ti brojku.

И мене занима колико кошта каско код нас?