Prijava

Gore je Fijata od Forda vazda bilo.

Pa logično da ćeš predložiti normalna kola. To bi bilo isto k'o da žena na onome ana.com pita za farbu i ti joj veliš:
garnier, pervol, šauma, -//-, -//-, izaseri se pa rastvori govno u zdjelu vode i ispiraj time svakih 10 minuta.

Ono, razmjenjujemo iskustva, ali Marea je vazda govno bila.

A da ga je neki turčin/šiptar/jugos prodavao, bilo bi ''fahrzeug in fabrik zustand, nur für export''. Jbt, koje sam krševe video da idu za izvoz.... 90% njih nije za voznju, a ipak ih ljudi ovde kupuju, kao uvoz iz Nemačke.....

Proće još vode kroz Moračku dok kinezi ne budu valjali čemu.

Iznenadio bi se koliko brzo to ide. Japanski automobili su imali takvu reputaciju pre 30god. Korejanski do skoro isto.
Brzo se nauci ako imas kvantitet i prodaju, a kinezi to vala imaju na sopstvenom trzistu.

Ne zaboravi da se sve sto vidis kvalitetno verovatno u kini pravi. Imaju oni i premijum fabrike, kad se plati.

Ne znam, mene su japanski otkad znam za sebe važili za kvalitetna auta. Dobro, bilo je najviše Zastava i rusa, ali su se nalazili poneđe. A i japanci nemaju kratku auto-industriju, nijesu se juče pojavili.
Kinesko, vidi se iz priloženog.
O korejskim nemam neko visoko mišljenje. i30 (dobro, službeni, ali bez obzira) se rastavi na sastavne djelove dok trepneš. Izliže se vas i raspadne. Najsličniji mi zastavi 90-tih, samo što mu ne otpadaju retrovizori. Još kad se pridodaju zvuci škriputanja pri krivinama i neravninama. Ne ostavljaju na mene neki utisak kvalitetnih kola, da se ne izrazim grublje. Dobro, Pro Ceed je lijep na oko.

Kinezi nemaju materijal da valja, ali uče vremenom kako se radi. Dovoljno je što smo ih uposlili da nam prave rezervne djelove lolo

Posavetujte Tufera, lepo pita covek.

Mene nijesu ni za prošlo isplatili, tako da štrajkujem.

Jes vala, kamo nagrade za ucesnike?

Niko ni da zovne ili dadne krug. Osim Ćomija, on je gospodin.

Idem u petak da pazarim motor za Jugica. Lik slupao Juga '92 godiste pre par meseci i izvadio motor, ostavio za svaki slucaj, a imamo zajednickog poznanika koji zna da mi treba motor, pitao ovog i hoce da proda. Rece mi ovaj drugar da se vozio u tom Jugu i da je odlicno isao i da je bio do jaja ocuvan. Idem, pogledacu, ako je bas, bas dobar dacu mu 50 evra, tako sam mu i rekao, a posto je rekao da ce mi dati i menjac ako hocu, dodacu na tu ponudu jos 10 evra iako mi ne treba i cetvorostepeni je. Mogu da ga dam za 2 crvene kad god,a moze i da stoji kuci pa ako zatreba - zatreba.Vodim dedu sa sobom, posto je mehanicar, da proverimo kompresiju (to doduse mogu i sam ali da povedem dedu za svaki slucaj) itd, samo ne znam, ja se ne razumem previse, koliko dobro moze da se isproverava motor kad nije u autu? Koliko je to pouzdano?

Ti možeš da upališ motor koji nije na kolima ali je peripetija jbg. Istina dizela mnogo lakše. Inače to što ti možeš da proveriš sdedom je nako, potanko. Sve što možeš da uradiš kad ga kupiš bukvalno na neviđeno je da zameniš zupčasti, ulje, filter, svećice i da se prekrstiš kad budeš palio.

Pazi, provericu mu prvo kompresiju, to mi 5 minuta, manometar, proverglam, proverim, ako ne valja necu ni da uzimam, ali ako je kompresija ok na svim klipovima, onda cu da pogledam da li je ,,suv" itd, jeste malo naslepo, ali sta sad. Pase mi prica nekako. Auto je slupan ,a nije propao pa kao daj da se proda motor bar ili sta ja znam. Decko nije imao nameru da prodaje to uopste, ostavio ga za sebe ako mu zatreba jer ima jos jednog Juga. Ovaj lik ga pozvao i reko mu kakva je situacija i posle dao meni njegov broj. Ja ga zvao, a on u fazonu ,,pa ne znam da l' da ga prodajem, nisam razmisljao o tome" ovo ono i na kraju se dogovorismo da idem ja to da pogledam. Jebi ga, cak i da je u autu, to je opet Jugo, ako me ne usere da nadjem dobar motor jebao sam se u dupe u svakom slucaju.

A nije skupo. Jel' 55?
Možeš ga i upaliti na kratko.

Šteta, jebi ga.
http://www.vrelegume.rs/vesti1/honda-prekida-proizvodnju-evropskog-accorda-izvestaj/

Jeste 55... Ma bice to u redu, rekao sam dedi da ga isproverava detaljno... :D

Ma odlično. A i grijeh je odvesti ga na otpad ako mu je školjka dobra.

Jel ista letva volana ide i u vektru sa benzinskim motor i onu sa dizelom?

Normalno da jes.
Što, već otišla tvoja?