Prijava

već je demode, svi me drugovi zajebavaju zbog kola. valjalo bi otić na jaz kod onih i provjerit koliko bi izaslo da se uveze jedna tundra iz amerike.

već je demode, svi me drugovi zajebavaju zbog kola

Jebi ga, zovi mene da ti dam Golfa ako đe trebadneš da se kurčiš.

Imaš jednu Tundru u Nikšić. Oli novu da kupuješ?

samo razmisljam za sad. a novu, što da ne.

To ti je 40-50 hiljada tamo ja kontam. Evo jedne.

ma kakvi, drugacije se to radi. jedino ne valja sto je dolar prejak sada.

Pani kupuje ono sto nestane na carini

AJOJ kolko mi idu na kurac oni ljudi sto kupuju kola i stave ih u garazu da came! Pricam za Deltu sa prethodne strane! To je bre zalosno, ja bih zabranio takvima da kupuju kola! Slazem se, bogat si, imas 10 automobila, ne mozes sve da vozis. IMas salon de stoje izglancani, ali mater ti jebem nadji par dana mesecno da provozas ta kola, za to su napravljena! Ja da imam Deltu ja bih je terao do iznemoglosti! Cak i po rizik da je slupam i da se raspadne! Taj auto nije napravljen da cami u sobi!

Sto je najgore, opet ce da je kupi neki metuzalem koji ima 80 godina i da je gleda samo!

Najbolje je jednom neđeljno da provoza auto van grada 100-200km. Prija autu, a i tebi je merak.

Jebo mu je majku. Kontam da će sad ministarka ponovo da vas zajebava oko kubikaža, jer je neko ispravio krivinu sa dizlom od 2400 kubika.

Kod nas ima snijega, još malo i biće pravo za drift.

https://www.youtube.com/watch?v=YS4pyG5WnwM&list=PL_T23yaPsU9J7e91Vdr54TjH4-tpE9TvZ&index=8

Na 3:37 snimka, kako može da se sredi taj zvuk pedale kočnice? Imamo na placu ovde jedan iste serije mk4, i isti zvuk pedala proizvodi, a znam da im nije to fabrički jer na drugim primercima koje sam video nema tog zvuka, mada sam viđao to i na fokusima mk1 i mk2 da se javlja.

Može svašta biti. Moguće čeljusti ili nosači npr.

E, jesu čeljusti u pitanju, eno ih kum sređuje tamo. A jbg, danas stigao auto, sutra treba da se isporuči, a Fix Or Repair Daily je u akciji lololo

A kod fokusa su bili neki drugi problemi, ne sećam se sada.

Ja bih uzeo E34 (pošto nemam dosta kinte za E39 lololo), ali ne znam kakvi su za održavanje (kontam da je skuplje od održavanja za vektru), i zajebano je naći normalan primerak....

Egal je sa Opelom održavanje