Prijava

Trebao je na vrijeme da traži azil.

Haha ali njegova izjava bio sam žedan pa sam popio pola flaše rakiej :DDDD

sta jedete govna, malo je 8 god za voznju od 180 dok si pijan i pritom da ubijes ljude, pa makar bila njihova saobracajna krivica.

jebi ga, niko ne zasluzuje da bude ubijen za slucajan prolazak na stop. da je ovaj debil vozio normalno, niko ne bi ni bio mrtav, i ovaj sto proso na crveno bi placao svoje kazne.
ovako... ja bi ga duze kaznio.

Prolazak na crveno je teži prekršaj od prekoračenja brzine.

CapooN
Haha ali njegova izjava bio sam žedan pa sam popio pola flaše rakiej :DDDD

Lol.

Prolazak na crveno je teži prekršaj od prekoračenja brzine.

da, ali ne kenjaj, ako neko vozi 180 na mestu gde se vozi 50 + je mortus pijan ne moze da bude bolje od laganog prolaska na crveno, pa makar namerno.
momak je dobro prosao, veruj mi. u svajcarskoj bi zavrsio u ludnici, ne u zatvoru.

лол, има кишон једну причу о посети швајцарској. бацио је неки папир на улицу и прилази му швајцарац и каже "испустили сте ово". овај каже "али нисам ја то испустио", на шта ће швајцарац "али како се другачије могло наћи на земљи?"

ја кад сам причао на форуму да би га требало казнити иако су ови прошли на црвено, убеђивали су ме да је то немогуће и да ће га можда казнити што није помогао и тако то.

енеми, какав снс вештак?

Pa i ovi u Golfu su valjda bili pijani, tako su pisali.
Normalno, prolazak kroz crveno je vjerovatno jedan od najtežih prekršaja. Naravno, da ubiješ lika na sred magistrale bez ikakvog prekršaja možeš završiti u zatvor, ali prećera ga. Nema on šta da mu presjeca put, pa koliko god ovaj da vozi. Niti je u obavezi da ga izbjegne. Drugo je što se može reći da je kriv za nastale povrede i smrt, za šta je dobio kaznu.

GTD, nemoj si ljomber kamionidzija, transferises.

Celte, evo još jednom da te zamolim za ova proseravanja.
http://www.dodaj.rs/f/1J/UU/O1eWQKd/1/julius.png

Normalno, prolazak kroz crveno je vjerovatno jedan od najtežih prekršaja.

proci kroz crveno covek moze i slucajno. nasilnicku voznju ko ovaj tvoj kolega ljomber sto vozio, mozes iskljucivo sa predumisljajem, i tako treba i da se kaznjava. logika ti je glupa gtd.

енеми, какав снс вештак?

Па неки вештак са компетенцијама у снс стандарду лоло

Brate, nijesam ti ja kriv što u auto-školi ništa naučio nijesi. A kad pijan prođeš kroz crveno nije nasilnička vožnja? Daj, ne mlati...

EDIT:

proci kroz crveno covek moze i slucajno

Da, brate, pomisli da nikog nema osim njega na raskrsnici.

Normalno, prolazak kroz crveno je vjerovatno jedan od najtežih prekršaja.

a ovakva voznja ne samo da nije prekrsaj, nego je jos i pozeljna:

https://youtu.be/_6nIdrh4XUs?t=39

ako neko mlati, to si ti.

budala moze proci na crveno i slucajno, ne vidi semafor, pokvari se lampa na semaforu, jednostavno budala. ali ako se on tad razvlaci nikog nece da ubije.

sa druge strane ako neko nagari kola 180 na mestu gde je (zbog ovakvih budala sto mogu proci na crveno) ogranicenje 50, alkohol ili ne, on bi ako nikog ne povredi trebao da trajno bude iskljucen iz saobracaja, a ako nekog povredi, da odgovara za zlocin sa predumisljajem. to covek ne moze slucajno da uradi, vec mora da bude dileja, i treba ga ukloniti iz drustva ili bar iz saobracaja.

Маните се више узрока, и размислите мало о превенцији. Шта ви можете да научите из овога, шта би могло да се уради, за шта би се залагали да вас неко пита како овакве ствари да се не дешавају. Мислим да је то у принципу најпаметније, ови под земљом овај иза решетака, нико им више не може помоћи.

Celte, lupaš mnogo. Po tvome bi svak ko pokupi budalu što prolazi kroz crveno (ili se npr. okreće na sred magistrale) išao na doživotnu. Čovjek napravi jedan od najtežih prekršaja, ali, jebi ga, to može slučajno. Desi se s vremena na vrijeme.
Ne branim ovoga što se zapičio, nego samo kažem da nije kriv za udes, a kaznu što je pobio ljude je već dobio, jebi ga.

A prevencija, veće kazne za prolazak kroz crveno. Mislim da je ista kazna kao kazna za pogrešno parkiranje.
Možeš tako da ubiješ budalu i završiš u zatvor, samo zato što je "procijenila" da je bezbijedno proći.
Naravno, ođe uzimam za budalu trijeznog čovjeka, alkohol je druga tema.

Ne branim ovoga što se zapičio, nego samo kažem da nije kriv za udes, a kaznu što je pobio ljude je već dobio, jebi ga.

da, u pravu si, nije samo on kriv za udes, ali ipak da je vozio 50 ne bi ubio ljude, samim tim je kriv za ubistvo troje ljudi, koje bi moglo da se kaze da je iz nehata da je iso recimo 80... ali on je iso 180, plus bio pijan, samim tim je otprilike iz nehata ko da je zazmurio na punoj ulici pa raspalio kalasnjikovom pa kom opanci kom obojci.

a za to se mardelja, fala bogu i kod nas.

A prevencija, veće kazne za prolazak kroz crveno. Mislim da je ista kazna kao kazna za pogrešno parkiranje.

da i automatsko trajno oduzimanje dozvole za nasilnicku voznju, bez korupcije i ostalih sranja sto prate.
to je jedino sto razlikuje zemlju u kojoj nema mnogo udesa od recimo srbije... sitni prekrsaju se svuda prave. ali da te pandur snimi ovde da si se zguzio u nekog na autoputu i blinkas mu, ili da vozis nesto nenormalno brzo ili mrtav pijan, ili pretices kolonu najebaces mnogo gore od bilo kog prekrsaja koji moze i slucajno da se desi, ako je izgledalo da si slucajno napravio.

Pa ljudi su zadobijali povrede i ginuli (zavisi od konkretnih okolnosti) i pri bočnim sudarima sa 50km/h. Tu se vidi koliko je to prelaženje na svoju ruku opasno. A opet nije po principu sama pala-sama se ubila, nego čovjek u zatvor završi.