Prijava

Mnje... Inače, jeste znali da je glas za onog čiču na kraju dao Baz Oldrin? :D

ВИДИТЕ МЕ !

ЈА САМ НОВИ КОМАНДИР ШЕПАРД И ДОНОСИМ ВАМ 5 НОВИХ АЛТЕРНАТИВНИХ КРАЈЕВА МАСОВНОГ ЕФЕКТА 3 !

ЕДИТ: У КОЈИМА ЈЕЛТЕ, ЈА НАРАВНО ОСТАЈЕМ ЖИВ.

АСУМИНГ ДИРЕКТ ЦОНТРОЛ!!!

Haha, yo dawg ojebao. Inače, Yahtzee-ev rivju je izašao, pa ko voli, nek' izvoli.
http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/5497-Mass-Effect-3

Kako da ubacim save iz Mass Effect 2 koji skinem sa onog sajta iz drugog posta?

U My Documents imaš BioWare fajl, a u njemu bi trebalo da ti je ME2 folder kom je save, pa ubaciš tu, trebalo bi da šljaka.

I ja danas završih. Odlučio sam da razjebem sve i a u pizdu materinu, možda i najviše zbog toga što bi i Anderson uradio to. Što se samog kraja tiče, šta znam, malo mi je nelogično to "So I made some synthetics to kill you every 50k years So you won't be killed by synthetics." i s time se slažem, što reče yahtzee zadnja borba ko u Call of Duty. Ja na svaku misiju vodio Liaru i Garusa, osim onih misija gde može da se odabere samo jedno, Liaru zato što kad raspali onaj singularity mogu da se iživljavam nad riperskim govnima, a Garusa zato što je jednostavno Garus... E da, imao sam muke sa Kai Lengom i onim Banshee-biotik-Fleš cavuljama pa me interesuje kako ste vi to prošli, sva sreća pa sam sa Brutovima relativno lako izlazio na kraj.

E da, imao sam muke sa Kai Lengom i onim Banshee-biotik-Fleš cavuljama pa me interesuje kako ste vi to prošli, sva sreća pa sam sa Brutovima relativno lako izlazio na kraj.

Igrao sa Vanguardom, onda su smejurija. Ako se opremiš lagano, samo lakša sačmara i pištolj za bekap, eventualno još submachine sa lightweight modom imaš 160% bržu skill regeneraciju, što znači da možeš da rokaš biotic charge svakih 2-3 sekunde a on ti napuni shield do kraja ako ga moduješ tako. Osim toga radi neki mali knockback i na zaštićenim protivnicima što je jako korisno kad igraš na hard.

Имаш муке са мисијама и енормним гињењем, скини трејнер.

Au, brate! Malopre sam zavrsio. Jedna od najboljih igrica koje sam igrao.

ХАХА КОЈИ ФЕЈЛ, РИМЕЈК ФИЛМА ТОТАЛ РИКАЛ, оно кад је шварци трчкарао по марсу с избрисаним памћенем, во оно
http://www.youtube.com/watch?v=fb42KGoi_vc
А У СТВАРИ послушајте звуке РИПЕРА, погледајте униформу војника типа ЦЕРБЕРУС, Кејт бекинсејл Миранда. ЈЕБЕНА КРАЂА ИЗ МАСС ЕФЕКТА тј бајовер, ВИН КОЛИКО ПРОВИДНО.

Opet igram sva tri dela. Verovatno 15-ti put.