Prijava

Kurac su Kirgiti najjači

Valja li to išta, da li da skidam? I da li je komplikovano instalirati te modove?

скини брт, ваља

Ja napravio vojsku od 100-tinak Svadijskih konjanika, većina Swadian Knight. Ostali svi zajedno su goli kurac za to. Oženio se, osnovao svoje kraljevstvo. Smorio se kad sam počeo da dobijam bitke 600 prema mojih 100. Osvojio par većih gradova, krš onih manjih zamkova, imao štek preko 100k denara, i smorio se i prestao da igram. Ako neko počinje da igra, svakih 10-ak hiljada denara neka ulaže u "fabrike" da pravi Velvet od Silk i Dye. Ja imao 5-6, ne možeš potrošiti pare, iako me vojska koštala preko 4k mesečno. A za brzi keš, rokaš turnire i kladiš se na sebe.

Dosad sam svaki turrnir izgubio, zarđao sam još.
Ali se zaratilo fala bogu, plačkalo se, pa se zarobilo par protivničkih plemića. Malo otkup, malo pljačka, kupih full novu opremu i još 10k u kesi.
Imam dve fabrike već, mogo bi još jednu nego treba da se uvlačim trgovcima opet, a mrzi me.
Uložiću neke pare u svoje selo. Moram i da se uvučem kralju, da mi da još neki posed. Failovao sam zadnji kvest što mi dao jbg.

To za svoje selo su bačene pare. Budeš dobar sa kraljem, sačekaš rat, pa osvajaš one manje zamkove blizu granice, i onda tražiš od kralja da budu tvoji. Posle ih napuniš sa malo vojske, i gomilom čobana da prave brojno stanje, pa te ni ne diraju mnogo protivnici. Ali kad praviš svoje kraljevstvo, moraš sve to da vratiš.

kake fabrike misteru, koji mod igraš?

@Boris88 Neću zamkove, to je samo trošak, nema prihoda, treba da a plaćam posadu. Okle? Gradovi i sela, prvo pa onda tek. Ma lepe pare imam ja od sela kad ga ne pljačkaju. Ali je blizu granice i Svadiji i Vegirima.

@Kurator Pa možeš da pokrećeš poslove u gradovima. Nađeš u gradu (take a walk around the streets) lika mislim da je guild master i tražiš mu zadatke, kada ih izvršiš rastu ti odnosi sa tim gradom, onda dođeš kod njega i tražiš da uložiš u lokalni posao, on će ti reći šta sve možeš u tom gradu i koliko to košta(pivnica, vinarija, proizvodnja ulja, svile itd.). Izabereš, paltiš i svakog meseca imaš prihod od toga. Prihod varira svakog mseseca ali fino dođe.

lololo ladno nisam to izvalio nakon svih ovih godina. uzimao sam kvestove od tog gild lika ali me mrzelo da ih radim, uvek sam više voleo da koljem švadijane.

Bilo koji kvest sa stokom je neviđena smaraža i frustracija, i selo kad zapalim ostavim one krave da bleje tamo.

Igra iko Ogniem i Mieczem?

Ја игро, планирам јопет

Šta igro, čito. lolo

Jebo onog ko se u WFaS nije samoubio bonbom

Hahahahaha, desavalo se

Ima li neki mod tipa narodno oslobodilački ratovi, ratovi Hitlerovi ili Ratovi zvezda? Nekako mislim da bi do jaja bilo da budem Dart Vejder i da pucam svićkajuće metke i mašem lampom.
EDIT: Uglavnom dajte neki mod sa kuburama ili poluautomatskim oružjem i rečite kako se instalira.

ako neko ima problema sa instaliranjem modova nek podeli iskustva, meni nijedan ne radi. a lenj i glup sam pa neću da istražujem sam taj fenomen i posle 3 sata da olupam monitor o zid, bzvz. pa ono, otkrijte mi tajnu, formulu neku nešto.
častim imaginarnim pivom pouu

Možda nije odgovarajuća verzija igre za modove?

čini mi se da je bila, pečovao sam nešto sigurno.