Lesi se vraća krući

Thumb_hujooriginal

Хујо Смрад

A kaži fazon da iza Kornelijevog naloga stoji đembeli baja u boksericama koji puši pljugu, cirka vops i češe muda smejući vam se. :)

Ne znam zašto, al' taj scenario mi je skroz realan. Ljolj

Jok, znam čoveka.

Thumb_diamantidis

Dzankee

cornelije

Било је подоста журки, 4-5, и излазака са друштвом у град, у кафиће још подоста, што је у мом ранијем животу било немогуће и никад то нисам радио.

Hhaahahahahahahahaahahahahahahahahah koji transfer majkoo

Thumb_77022_1636963774895_1804501_n

Vesli Snajps

Jok, znam čoveka.

Poruči mu da ga cijela vukajlija voli i da ćemo mu slati ruže svaki dan, naravno ako sa nama podjeli svoju adresu.

Thumb_default

Thinker_

Знам и ја чо'ека, задужио ме да поделим његову слику за све који се диве његовој персони! Живео!

Thumb_bogart

YeahBatch

VRATIO SE NAS OMILJENI AUTOR!

Thumb_medium_medium_spektralni_drekavac_thumb

dusan1001

E, ovo je već kvalitetnije od loksijevih odlazaka:

Thumb_waterdrop1

paninaro

ja sam već spremio gif za reakciju kada konačno budem odlazio sa sajta. nije u redu da opterećujem potomke oko spomenika i tako toga...

Thumb_tumblr_mglt0i5poi1qjpqono1_500

Johnny Kurajber

Ja ću kada budem odlazio sa sajta napraviti grande defku sa sve ogromnom tučom, ciganima, pederima, policijom, političarima, fantazijskim bićima, kafanom i fudbalerima. Sve ću to da upakujem do jaja i biće ogromna defka. Tačno ćete znati da odlazim posle takve jedne grande defke.

Thumb_images

Niko Ćosavić

Мени је још рано да размишљам, не видим скоро неки одлазак, али биће једа супер дефка, имам и (чини ми се) недефинисан израз који се савршено уклапа (кад би' могао некако да га резервишем, мајку му), а после да дође кам-бек турнеја од десет дефки! лололо

Thumb_43425600_8a51ee6247_b

Лаик

шта буде људима па овако помере?

Thumb_ludoburazere

sunshine

Vidi kako nas je sve abecedno poredo, dusxha. Će se vrne on u gajbu Nektara.

Thumb_images

Niko Ćosavić

Чевек дође к'о птица и онда... одлетиии...

Thumb_keep-calm-and-listen-to-sinan-6

Skočimiš

Ja sam odlazio jer više nisam mogao trpiti torturu Džimija i Stefana Kostića. Jebeno su me pratili ko jebeni štazijevci i vagali svaku moju riječ, Kostić mi je čak prijetio putam pevetea da ću krv svoju propišati pa sam mu poručio da jede govna i da crkne i banovao me je zbog toga. Mis'im....
Sacam se vratio! FALA DEMOKRATIJI ŠTO SU SKINULI DIKTATORE, EVO VAM SVA MOJA NAFTA!
Hosni Mubarak

Thumb_da-li-je-sada-jasnije

Champy

Nije me pozdravio, ko ga jebe! Brate, izdao si me! :(

Thumb_ludoburazere

sunshine

Skočka možete da povredite al ne i da povredite.

Thumb_43425600_8a51ee6247_b

Лаик

Vidi kako nas je sve abecedno poredo, dusxha. Će se vrne on u gajbu Nektara.

а јашта ће се врне, дајем му месец дана, ал' немој ми тај Нектар, дај неки ЖАП

Thumb_keep-calm-and-listen-to-sinan-6

Skočimiš

Nisam se dobro odrazio, nije me on banovao trajno već me banovo na pet dana i onda ja tražijo od Smarka da me on banuje na 3000 godina, al nisam kuko, čak nisam ni rekao zašto oću to iako me je bracki pito.

Thumb_847_10152358182540114_1838547875_n

Шеветар Хомсулић

Пичка није поздравио Деветара и Шерлока, саце Шеветар осећа запостављеним !
УА !

Thumb_bogart

YeahBatch

Није ни мене поздравио па ме боли курац.