Prijava

оћеш да кажеш да је филм Орлови рано лете бољи од књиге?

Ne, u velikom broju slučajeva knjiga jeste bolja, ali ako nešto nije preneseno na ekran 100% kako si ti zamislio ne znači da je ekranizacija sranje.

Ajde bre za koj kurac su ubacili da je Oberin pederčina?! Jbt usrali su gomilu likova, Kejtlin Stark su odradili sve suprotno u odnosu na knjigu još ispade na kraju da je toj kuji žao Džona, jes boli ga kurac.
Nije problem kad serija ne prati radnju knjige, ne može uvek ali što menjaju likove bez potrebe.

коко је добра церија, ал невероватан смор што мора овако епизоду по епизоду. уместо ко хаус оф кардс целу сезону избаце у једном дану, добри људи.

за лораса се рецимо нигде у књигама не помиње да је удер, ал за оберина се као сумња да је би иако се исто нигде баш не истиче овако.

серија је иначе смор, једино је сцене са денерис ваде

за лораса се рецимо нигде у књигама не помиње да је удер, ал за оберина се као сумња да је би иако се исто нигде баш не истиче овако.

"Dugina garda".... Renlijeva dugina garda u kojoj je Loras. Dovoljno za mene

koliko se ja sećam knjiga, u Tirionovim poglavljima negde on pominje da je Oberin istaknuti biseksualac, što se u Dorni ne osuđuje kao u ostalim kraljevstvima. Dorna LDP. A znao sam da će da ubace pederaške scene sa Oberinom, u svakoj sezoni taj lgbt lobi umeša prste, onaj plavušan smarač se u prošloj sezoni vatao sa Lorasom, sad sa Oberinom, jebale ih te nepotrebne scene. I kako su oskrnavili Džejmija, ispade silovatelj a Sersei mučenica, nadam se da će barem ubaciti ono kad mu Tirion priča sa kim se sve prcala dok on nije bio tu.

Sad i ovaj gabrijel obertan kakoveć neki peder a

Dobro je da serija i knjiga nisu jedan na jedan. A i đe je tu provokacija ako su scene seksa kao u Međedovićima. Mora malo da se začini. U knjizi nisu toliko detaljni u opisu bordela.
Uostalom i ja mislim da prikazivanje karačine i prosipanja creva nisu umetničko dostignuće nego šund novog vremena gde se amoralizacijom pobuđuje jeftino uzbuđenje gladne publike. Umetnost je bila, ono što je radio Đofri, čak i u sceni gde leži na sred hrama dok mu se mater, sestra, stric, ujak, otac, tetka, zet i snaha prcau bez grupnjaka.
Moram da povučem jednu paralelu ove produkcije HBO sa produkcijom histori čenela i vornabraders. U Vikinzima osim prosipanja creva, karanja, konverzacije i sokolskih kadrova kompijuterizovane daleke prošlosti, ima i malih beba i igranja sa sitnom đecom. Dakle, but me ne zanima, kvare mi koncepciju.
http://radiosarajevo.ba/img/s/627x344//upload/images/VIDEO%202013/hamus_dzasmin.jpg

Da li je ikome ko favorizuje knjigu u odnosu na seriju palo na pamet da uzme i ponovo pročita sve knjige ? ... Guess not. A zašto ? ... Ne znam odgovor, znam samo da sam uzeo ponovo da čitam serijal i da mnoge stvari "izgubljene u prevodu" (čitaj: prebrzo prvo čitanje) sada "ležu" na svoje mesto. Preporučujem svima koji su jednom pročitali, a sada pljuju po seriji koja je inače prilično solidna ekranizacija, s manjim odstupanjima koja ne utiču bitno na doživljaj epa kod onih koji su čitali knjigu/e.

muzika u seriji jebe

u knjizi je sranje muzika...

hahahahah Pitr Dinklidž Pitr Dinklidž koja zaraza

Кад излази серија бре?

Kingslejer braders... dobra fora.

Kad bre izlazi 4 epizoda refresujem filmoviziju na pola sata al nema! Trebala je jos juce, zna li neko nesto?