Prijava

190 kila ima covek ahahahahah je l realno

al je jadno to kad od 16 godine izgledas vec ko da imas 45... kladim se da ovaj mrsavi jebe vise nego ovaj teretandzija

Nisi me shvatio izgleda :) Znam da se Brijena i Pseto ne srecu i ne tuku se, ali ono u hramu kad dolazi kod nekih monaha i srece Psetovog konja, ako se ne varam, neko je pominjao kako je Pseto mozda u tom hramu i da je ziv, a da ga Brijena nije prepoznala

Brijena nikada nije videla pseta. Kada dolazi u taj manastir u dvorištu stoji ogromni brat ali ima kapuljaču tj onu monašku odoru i kopa raku, ćopa na jednu nogu i pored njega nonstop ide pas.

kladim se da ovaj mrsavi jebe vise nego ovaj teretandzija

Ma jebo bi i teretandžija kad bi mogo, al što kaže stara afrička poslovica - kurac omekšava mozak postajući tvrđi a tvrdi mišići omekšavaju kurac. Valja nopomenuti da su stari vračevi znali za anaboličke steroide u primitivnom obliku, uzimaš našte srca mleveni rog od nosoroga, pržena muda od bivola i fermentisan slonovski fetus pa da vidiš veselja. Jedino što je bilo skupo pa su siromašniji drevni bodibilderi jednostavno puštali da ih stršljenovi izujedaju, bilo jeftinije.

dajte neke seks slike od sersei i sanse

When the question arose of how he feels about people wondering if he will finish A Song of Ice and Fire before his health fails him, he gave a straight forward answer: “I find that question pretty offensive, frankly, when people start speculating about my death and my health. So fuck you to those people.”

video sam negde da je 2017. najverovatnija za Vetrove zime što u suštini znači da će serija da se završi dok izađe 6. knjiga

nabijem ga na kurac ako stvarno tako bude

Ма написао је он све досад… Ко што је Џ. К. Роулинг завршила Потера почетком деведесетих, па објавила последњу књигу тек после 15 година. Нису луди ти издавачи који се леше од пара да дозволе да све то сјебе висок ниво машчине у артеријама Мартиновим.

Dodje i taj dan konacno da pitam Dzordz RR Martina dokle misli on ovako ljude da ubija (foto dokaz):
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t1.0-9/10478708_10204103753653465_7776822076186327592_n.jpg

Uglavnom, rekao je da je od kad je bio mali decak voleo da ubija likove, da mu je omiljeni lik u knjizi Tirion a da se on licno oseca kao Deneris.

mene je više impresionirao tvoj guz, nego to što si pričala sa Debelim, realno.

де си га нашла?

mene je više impresionirao tvoj guz, nego to što si pričala sa Debelim, realno.

Htedoh to isto da kazem, ali nisam znao kako na suptilan nacin da to uradim. Mada, sad nije ni bitno hehe