Prijava

Otvorio sam temu i nisam pročitao ni jedan post lololo
Jebi sirotinju spojlersku!

ne verujem da je džon regarov sin, pre mislim da je robertov

E, TO!

Qwebeck

ne verujem da je džon regarov sin, pre mislim da je robertov

E, TO!

pa da! jel da da sam u pravu? da je regarov mali imao bi makar plavicastu kosu....

Ne bi, plava kosa nestane prilikom mjesanja sa bilo kojom drugom. Mada Starkovi nisu nesto precrni ko Dzon. Jbg cekacu da mi spanska serija sama to odgonetne.

Nisam citao knjigu, odmah da kazem. Ali kada je Ned citao lozu Barateona svi su imali CRNU kosu. A Dzon je bas CRN. Starkovi su smedji/ridji, a Targarjeni plavi, da ne kazem zlatni/sedi. Jos je Robert ludo voleo Nedovu sestru. I kada sam prvi put video R+L=J, ja kapirao da je Robert u pitanju.

A mislim da ni Tirion nije Tajvinov sin. Mada, da ponovim, nisam citao knjigu.

EDIT: The seed is strong!

Da pojasnim samo neke sitnice.

Robertova buna je trajala oko godinu dana, a sve zbog toga što je Regar "kidnapovao" Lijenu Stark u koju je Robert bio ludo zaljubljen. Za tih godinu dana su Targerijeni pali, a Lijena je bila u "Tower of Joy" zajedno sa Regarom.
Moj komentar na celu priču je "Ne možeš baš nekoga da siluješ godinu dana, ne ide to tako."

Ned Stark je ratovao na strani Roberta Barateona (ima razloga brdo zašto je stao na stranu "uzurpatora") i proveo mnogo vremena sa njim u ratu. Pri kraju odlazi u Dornu, gde je bila ta Kula Zadovoljstva, zatiče svoju sestru u krvavoj postelji i obećava joj "nešto".

E sad, da se vratimo na temu. Ned nije nikada Džona nazvao svojim sinom, već "svojom krvlju", tako da se pretpostavlja da je to dete rodila Lijena, iako je on Džona predstavio kao svoje kopile svima u kraljevstvu. Džon je izrazito crn i ima sposobnosti koje ima samo severni narod (varga je), tako da je nebitno ko mu je tata, moja procena je da je Regar, mada je skroz povukao na severnjake.

Ova misterija će se razjasniti jer je Howard Reed jedini preostali preživeli iz tog doba a koji je bio prisutan pri zauzimanju Kule i obećanju Neda Starka svojoj sestri. Ako se sećate prve knjige, Howard Reed i Ned Stark imaju jako prijateljstvo koje se poštuje iz neznanih razloga, pa je i u knjizi prisutno čuđenje dece zašto su u tolikom prijateljstvu sa Žabljim narodom.

Tirion, sa druge strane, ima srebrnkastu kosu, različite oči (jedno zeleno i jedno skoro ljubičasto), sav je nakaza, tako da se pretpostavlja da je sin Ludog kralja Erisa, čak mu je i Tivin rekao "razbaštinio bih te, ali ne mogu da dokažem da nisi moj". Inače, Tivinovu ženu je Eris "merio" u više navrata, zbog čega je on i prestao da bude desnica kralja (u jednom navratu).

Preterao sam i prevežbao ovde, ako ima još nekih nerazjašnjenosti, pitajte slobodno, lolo.

U pravu si, samo ispravka nije Howard nego Howland Reed. Moraćemo ipak da sačekamo sledeću knjigu da se razjasni oko Snežnog, ja nešto mislim da će Bren kroz viziju preko drveća saznati istinu...

U onom poglavlju u SK kada je Deneris u kući neumirućih ima pregršt hintova koji navode da je Džon Regarov sin. Mrzi me sad da ih navodim pročitajte to poglavlje ponovo.

A šta mislite koji Stark je bio sa Ašarom Dejn?
Meščini da je tu Ned odradio posao.

Ne verujem da je Ned Stark imao bilo šta sa Ašarom. Ona mu jeste zapala za oko, ali pre bih rekao da se njegov brat Brendon smuvao sa njom i kresnuo je. Samo da i ta misterija bude razrešena u sledećoj knjizi.

Btw, sad odgledah drugu epizodu sezone 5, i mislim da počinjem da shvatam zašto neki ljudi toliko mrze Deneris...

Sta je ovo koji kurac? Gledam sad drugu epizodu, Sansa se nadje sa onom Brijen ludom, Arja naleti na onog Dzakena kao svestenika, pola kompanija iz Mirina su izbacili, samo ostavili smorovog jebaca i njegove sinove, Ilirija nema nigde, njega su zamenili sa Varisom, Dzejmi ide u Dorn umesto Ser Arisa..

KO CE DA JEBE ARIJANU MARTEL? Trebalo bi da bude najjaca picketina na svetu, koja obozava kurac i sve to, oni izbace njenog jebaca i ubace dzejmija koji voli seku i to e to.

Sve su izmenili. Razocaran sam duboko do sad. Jedini nacin da se iskupe je da Arijanu glumi Abella Anderson.

ne verujem da je džon regarov sin, pre mislim da je robertov

Da bi bilo u duhu perverzija koje djembeli stvara, Ned je jebo svoju seju Lijenu i tako je nasto Djon Pahuljica!

Ja sam presto da gledam još kod prvih odstupanja od knjige tačno sam znao da će da postane govno
Nego jel planira đembeli da piše tu knjigu sve mi se čini da neće izaći ni sledeće godnije jbg lakše uzimati lovu od serija i igrica štaš

crno, do 4. epizode arijana se ne pojavljuje, vrv je ni neće biti, i time je to rešeno. meni ne smetaju odstupanja koja su produkcijski opravdana. jbg u mirinu ih ima pun kurac likova, a budžet im je ionako nategnut sa efektima, kad bi ostavili sve likove, i baš sve radili kao u knjigama svaka sezona bi morala da ima šurnajest epizoda. ali mi užasno smeta način na koji prikazuju neke likove i ta neka generalizacija i prozaičnost ka kojoj se kreću...

a ašara dejn je totalno nebitna za priču, jer je njeno dete umrlo, pa se kao zato ubila... kapiram da je ona "crvena haringa".

đembeli je negde rekao da razmišlja da u šestoj knjizi vrati jednog od većih likova koji je u seriji mrtav. ja negde tipujem da bi to mogla biti ona robova žena, džejn beše, jer nju su lanisteri sa porodicom vratili kući, možebiti da će debeli da je vrati trudnu sa robovim detetom. a možda i ne... a izjavio je negde letos da već ima oko 1800 strana rukopisa za winds of winter... biće nama i osma i deveta knjiga, videćete...

Neće nama biti ni 7. knjige, jer će debeli odapnuti. A i Vetrovi Zime se ne naziru ni na vidiku. Kontam da su Arijanu izbacili iz serije, jer su izbacili i Egona i Džona Koningtona, kad razmislim to i ima smisla, jer bi što kaže dama u postu iznad, bilo potrebno n epizoda da se ispriča celokupna priča, a vremena ponestaje, i love će u jednom trenutku... iz nekog razloga mislim da će Grejdžoj stričeve ipak ubaciti u sledećoj sezoni...

Jedini nacin da se iskupe je da Arijanu glumi Abella Anderson.

najjači post koji sam pročitao u poslednjih mesec dana, samo što ona nemere glumiti kurcu

Thumb laos
Peaks89

Neće nama biti ni 7. knjige, jer će debeli odapnuti.

I to što kažeš, gledaj ga kako jede, imam osećaj da su mu arterije na ivici pucanja...

https://www.youtube.com/watch?v=bz8gO9D-F8w

Nije đembeli baš tolko mator da pandrkbe e sad to što mu puca kurac da piše kad je uzo lepu kešovinu to je druga stvar lolo