Prijava

How long do I have to look?

i lepo upakovano pre svega

El ima neko pdf ovog na srbskom ili da skinem englesku verziju
https://en.wikipedia.org/wiki/The_World_of_Ice_%26_Fire

Mnogo su ubrzali ovu petu sezonu, najviše me nervira to što su se patuljak i ova žena zmaj baš brzo zgotivili... kao da su zajedno ovce čuvali ceo život! Sve razgovori izmedju likova su plitki i zbrzani... Sve je mračno i preozbiljno nigde ni trunke humora čak ni od onog malog majmunčeta koga sam gotivilo baš zbog toga. Prepostavljao sam da će sneško da umre, jer da je bilo ko drugi umro ne bi bilo iznanedjenje... baš lejm da ne kažem shejm!

Nego, šta mislite ko je najgori otac u priči? Stanis, Džejmi, Ruz, Kraster, Davos, Robert, Tajvin? Neko drugi? :)

Ovaj što je upalio ćerku

nije se desilo to pozdrav

Half my army is made of unbelievers. There will be no burnings. Pray harder

stanis jebe jako

Najmiseviše sviđa Gozba za vrane.

Kako to misliš nije se desilo?

pa u knjizi je odbijao da spali bilo koga a najmanje svoju ćerku,
rekao je dzastinu mejsiju u jednom delu TWOWa,ako se ne varam, da ukoliko on zagine da ovaj posedne njegovu cerku na tron.

takođe moram da se požalim na faceless ljude što slave boga sa puno lica...
mnogo nekul urađeno, skinuli su svu mističnost koju sam osetio dok čitao sam i deo u starigradu sa trovanjem i još poneke delove koje neću da spojlujem...

Brate u seriji je izgorela jbg

2 različite priče, što mi se sviđa u neku ruku

u knjizi će najverovatnije uspeti opsada zimovrela, ali će neke druge stvari dovesti do stanisovog poraza, kao recimo ponovno pojavljivanje rikona starka što će okupiti sve severne lordove

Juče se setih jbt, pa Rob je malo pre Crvene svadbe, pošto je doznao da su Rikon i Bren 'mrtvi', kuću, imanje i titule prepisao Džonu Snežnom.

jedan drug mi je predložio teoriju koju nisam video nigde na internetima da je rob malo pre nego što je umro prešao na kejtlin i zato je ona grebala oči i lice, mada ne znam koliko to može da bude istina jer se po njenim mislima čini da je svesna vrlo stvari koje se događaju, mada koliko likova smo čitali da im je neko ušao u misli? "wargovao"