Prijava

Nije toliko loše samo me malo nervira premekana glavica koja svira gitaru i peva. Enterijer u prostoriji im je previše evridž-srpski.
https://www.youtube.com/watch?v=Wi-ZKem4TwU

dok kiše kupaju mu dvor
dvor-kupa se

Odlično, za studentsku gamad.
Ova što guda violinu sedi u kući u martinkama zbog toga bi je odveo u pazovu i ostavio na autoputu da stopira.

Ladno na televiziji Kraljevo ide malopre epizoda iz druge sezone.

e ste provalili ovo

Deneris će opet imati dete kada sunce izađe na zapadu a zađe na istoku

Kventin je došao sa zapada i zagino na istoku

Simbol Martela je sunce

Deneris uz prolivčinu dobija i menstruaciju

EDIT

i šta mislite jel Deneris dobila onu prolivčinu od koje se umire ili debeli zajebava?

FAĐO
Nije toliko loše samo me malo nervira premekana glavica koja svira gitaru i peva.

Definiši "premekana". Jel to neki eufemizam za debilčić ?

da li cemo videti podmladjenog Son Bina, pitanje je sad

KAĆE ĐEMBELI OBJAVITI KNJIGU

Za vas što se čitali knjige pitanja sledeća:

Da li je živ Egon VI Targarjan, sin Regara i Elije Martel, pošto piše da mu je sudbina nepoznata, što znači da postoji šansa da je živ i da će u budućnosti nešto učiniti?

I zašto je Varis ubio Kevana Lanistera?

After Cersei's imprisonment, the council appoints him Lord Regent to King Tommen Baratheon, and he tries to solve the problems Cersei created. Because his efforts to stabilize the kingdom threaten Aegon Targaryen's plans to take the throne, Varys murders Kevan.

Ovo je samo po sebi odgovor probabli, ali bacite analizu vi koji ste detaljnije čitali.

Da li je živ Egon VI Targarjan, sin Regara i Elije Martel, pošto piše da mu je sudbina nepoznata, što znači da postoji šansa da je živ i da će u budućnosti nešto učiniti?

Egon se pojavio tokom 5. knjige i uz pomoć najmoćnije najamničke družine zvane Golden Company i lorda Džona Koningtona ,Regarevog prijatelja i bivše kraljeve desnice kralja Erisa, izvršio invaziju na Vesteros i osvoji neke zamkove u Olujnim zemljama.

Ja lično smatram da je Egon potomak Blekfajera.To je kuća koju su osnovali targarjenska kopilad i koja je nekoliko puta pokušala da uzme presto od Targarjena. Ta kuća je izumrla po muškoj liniji (što je naglašeno više puta u knjizi). Ilirio Mopatis je pomenuo Tirionu da ga je Deneris podsetila na njegovu drugu ženu koju je on mnogo voleo i koje je umrla pre početka priče. Rekao je za ženu da je imala svetlu kosu i ljubičaste oči. Ja kontam da je Egon u stvari sin Iliria Mopatisa i njegove druge žene koja je potomak Blekfajera. Tome u prilog ide što je Ilirio neobično nežan kada govori o Egonu, što se umalo nije zaplakao što neće prisustvovati njegovoj svadbi. Tirion je nekoliko puta pitao Iliria zašto učestvuje u igri prestola. Ovaj mu je na kraju rekao da postoje neke stvari koje su bitnije od novca.

Varis je od početka u talu sa Iliriom. Znaju se od detinjstva. Njih dvojica su se trudlil da venčaju Egona i Deneris i da uz pomoć zmajeva i vojske povrate presto. Deneris ih je zajebala kada je odlučila da ostane u Mirinu.
Jedan Kevan je moro biti ubiven zato što je trenutno najsposobniji od Lanistera a i da bi se isprovocirao sukob između Lanistera i Tirela.

Fađo, hvala velika! :*

Nema na čemu. Sadržaj drugog pasusa treba uzeti sa rezervom to su samo moja ličn zapažanja.

A da li je tačno da Sersei postaje alkos i da gubi svoju umnu oštrinu nakon hoda srama?

ona je oduvek bila alkos

varis je ubio kevana zato što je pretio da će oporaviti kraljevstvo jer je pouzdan vođa i general koliko znam

čitajte viteza sedam kraljevstava, predobra priča, dešavanja pre prave knjige jedno stotinak godina, isti stil pisanja i sve, predosta se nauči o istoriji kraljevstava

Kupio sam komplet citav od nove knjige i nije ni za kurac. Mislim, dodjem uvjek do pola knjige, raspadne se