Prijava

Sem je to valjda našao u Citadeli, pa je iz tog razloga Snežni otišao kod Deneris da je sluša kako mu svakih 5 min kaže - klekni, klekni, klekni...

izgleda kao da im je cilj da se dopadnu najmladjima, oni su sig i najveci deo publike.a deneris je trebalo 5 min da stigne do njih, gavranu je trebalo 10 min da stigne do deneris jer je gavran malo sporiji.svi su oni tu blizu

A to jeste, ono vreme je fantastično skroz, svako ima svoje računjanje vremena. Oni neokaljani idi metar na sat od Lanisterske kuće do Zmajkamena. A mlađahni naslednik trči ko jelen. Što me podseti na onu dečiju pesmicu:
Trči jelen kroz šumu
Nosi papagaja (vranu)

Al uvek kad me to pomeranje osnovih zakona fizike iznervira kažem sebi: Ma daaaaj, opusti se, pa to je fantastika. Neokaljani puze, a ova ima tri (pardon, ipak je 2:1) super mlazna aviona, stelta..

Онај главни ће их водити четрес година до оног зида ко Мојсије јевреје

sansu je maloprstic nacisto iskvarijo.sad i ona samo nesto spletkari.nadam se da ce mala ajra da je nabode na valerijski celik.danas mi prislo cigance ista kao ajra stark samo mladja i ja joj dam zbog toga 10 din inace nikad ne dajem prosjacima.

Najbolji su inverter zmajevi sto bljuju i vatru i led. Zbog potrosnje, a i da mogu da koriste vise meseci. Nego su skupi u pm.

Sem je to valjda našao u Citadeli, pa je iz tog razloga Snežni otišao kod Deneris da je sluša kako mu svakih 5 min kaže - klekni, klekni, klekni...

I dalje mi nije jasno šta je Sem tražio u citadeli. Izvalili su odavnoda zmajstaklo ubija šetače a Stanis mu je ispričao da se pun kurac toga nalazi na zmajkamenu. Kako neko može da zaboravi razgovor koji je vodio sa jedinim pravim kraljem vesterosa o nečemu što je ključno za opstanak?

Pa tako sto je serija za debile. Ima milion tih sitnica sto su van svake pameti.

Da je onaj zmaj srndać , bio bi atipični degenerik u jakom srebru.

Онај главни ће их водити четрес година до оног зида ко Мојсије јевреје

Nikog ja neću da vodim druže

Partizanka kakvi ste na dojenju gospođo?

Zanima me da li je žuća tu

Pa naspram onog gospodara konja Mamoe, je nizak. Denika voli velike, dlakave muškarce koji je gledaju s visoka. Jedinu nežnost što je ka Snežnom pokazala je dok je ležao prekriven krznima raznim. Cura voli zveri.

Pa jbg, kalu Papuči nije bila strina...

Inače zaboravih da napišem da je i u knigama ima anded mečka kad se Noćna straža fajta sa utvarama na Pesnici prvih ljudi, to je početak treće knjige mislim?

http://mashable.com/2017/08/21/game-of-thrones-jon-snow-longclaw/#IGQe748zigqc

E pa sad ako ubace da onaj bogalj vidi i kroz mač neka idu u pičku materinu

Ali vrh zapažanje, koliko opterećenih budala mora biti da traže ovakve detalje, neprijatno mi je kad pomislim samo