Prijava

Imam još glupih skečeva, nego žurim sad, drugom prilikom

Daj ako imas neki o copavom zmaju.

Ja pozivam sve koji ista znaju o.copavom zmaju da napisu da to ucine, fasciniram sam pojmom copavog zmaja

Лудо смо се вољели кад сам био војник

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/6f/58/03/6f5803e7650ec6e903b557a9bb3325d0--jon-targaryen-jon-snow-and-daenerys.jpg

Ишао сам стално из Бијељине у Зворник

ћопави змај - оно кад симон потпише за олимпију

Noćni kralj nosi broš koji je stilizovani wiccan simbol koji otprilke može da se tumači ovako: posedovanje sećanje na prošle živote koje je došlo kroz snove. Čovek ima zelen vidi, još ako je varga,ihaaa! Zmaj će biti efikasan od ova dva što su ostala u životu. Tako da imaju sad neku ravnotežu u borbi. Izjednačenjesnaga.
Mada i Jon je varga, a i Bren, a i mala Arija. Nekako je majka zmajeva skroz nepotreban lik postala. Kapiram da će da gine uskoro da bi se napravilo mesto za nove likove.

šansa da Srbija osvaja zlato na Evropskom prvenstvu u košarci 2017: 20.4%

šansa da će Partizankin post da sadrži reč BROŠ: 96.7%

Partizanka voli svetlucave predmete ko svraka

Svraka sa tri uveta.
https://www.youtube.com/watch?v=KpLwkUgb1bA
EDIT:
Svraka zaista voli kada u kljunu svetli. Zna da digne upaljen pikavac i odleti u svoje gnezdo u seniku. Pa se posle seljani pokolju na tefericu oko pakosti i upaljenog sena. A svraka sve gleda sa visine i pita se koji im je kurac. Garant i kamene medjase pomera.

Meni i ne smetaju te neke kao nelogičnosti, kao odakle im lanac i kako ubiti zombija i to, već mnogo više smaraju oni dijalozi Tiriona i Deneris, traju predugo, on kao baca neke fraze "samo vi možete da spasete narod" i tako neke rečenice, kao predizborna kampanja da je.

па тирион је нешо слина класични

Маркo
иначе ноћни краљ је брен који се прво вратио кроз време да би подигао зид и добио име брен д билдер па је после био заповедник ноћне страже и јебо туђинку па га претворила деца шуме у краља могу у паре да ће бити овако на крају осме сезоне

То је једна теорија и највероватнија (исто као и да је Брен говорио Ерису итд, то је готово извесно као и што је било да је Рејгар Џонов ћале, али без тога да је Брен тај командант ноћне страже), има и још једна где је Ноћни краљ исто видовит као Брен али ће га Брен тек наследити ваљда.... Због тога га је као означио и после га убада са опсидијаном.... Ал' та је глупа....

и ово што сам написао сам сконтао пре него што се појавило милион клипова на јт који објашњавају ту теорију... серија је превише предвидива

Не, него си ти превише паметан, бебо <3

E ovako, u drugoj epizodi sledeće sezone, većina važnijih likova se skuplja u Vinterfelu, Džon dobija potvrdu da je Regarov sin, Deneris saznaje da je trudna, Džaken Hagar se pojavljuje i govori Arji da ubije Sersei to ubistvo je u epizodi pre tooga naručio Juron Grejdžoj. Vokeri napadaju Vinterfel Najt king na ćopavom zmaju, Deneris na svom a trećeg kontroliše Bren, Vokeri im jebu mame, ginu Podrik, Tormund, Bren, Mira, Sivi crv i treći zmaj što nije Denerisin a nije ni ćopav, u poslednji čas dolaze Džejmi Lanister i Edmur Tuli i spašavaju ostale. Svi beže iz Zimovrela.
U trećoj epizodi glavni likovi se povlače južno, planiraju da se brane iz onog visokog zamka Erina i Brzorečja, Ona mala Mormontica je poginula u povlačenju, Arja i Pseto nisu sa ostalima pošli su da ubije Sersei, napadaju ih zombiji usput ali ih spašava Arjina vučica. Juron je zauzeo starosedište Barateona, Sersei planira tu da provede zimu, njih dvoje se venčaju ipojebukao i Džejmi i Brijena.
U četvrtoj epizodi ekipa iz Kl čuje da je Teon zauzeo gvozdena ostrva, Juron odlazi da se bori sa njim, Sersei planira napad na Zmajkamen gde je Deneris, tamo dolazii Melisandra kao baba i govori da Deneris treba da žrtvuje svoju bebu. Zombiji napadaju GO u isto vreme kad i Juron, Teonova sestra uspeva da pobegne Teon i Juron se bore, Teon umire, Juron beži sa GO.
Sad kreće zanimljivo,epizoda 5, vitezovi Dola se bore sa zombijima NK im opet jebe kevu na ćopavcu, dolazi Džon sa Denerisinim zmajem, svašta se tu desi, ukratko, Gendri ubija ćopavca, Džon ubija noćnog kralja, baca ga niz onu rupčinu iz prve sezone u gnezdu sokolovom. Na zmajkamenu Deneris krene da se porađa, baš u trenutku kad je napadaju Serseini ljudi, porađa jđembeli Sem, rađa devojčicu i daje joj ime Lijana,umire na porođaju i Varis joj skraćuje muke,Serseini ljudi ubijaju Varisa i vraćaju se u KL pošto je Deneris mrtva, Sem se krije sa bebom, Džon se vraća na Zmajkamen i kreće da plače kad čuje šta se desilo. U Kl, Sersei je zadovoljna kad čuje novosti ali nju i planinu ubijaju Arja maskirana u Kajburna i Pseto. Epizoda se završava pristizanjem Jurona u Kl i njegovim krunisanjem.
Poslednja epizoda, Denerisino telo je okačeno u kl i marva ga gađa govnima, na Zmajkamenu Sem govori ostalima istinu o Džonovom poreklu i na Davosov predlog ka proglašavaju za kralja, Sansi je pripao sever i Vinterfel, zmaj spaljuje Melisandru. Svi kasnije napadaju Jurona u Kl, Juron uspeva da iz škorpiona rani zmaja tako da i ovaj zmaj postaje ćopavac, Juron i Džon Snežni se bore, Juron bliži pobedi ali ga ubija Džejmi Lanister, zmaj kreće da bljuje vatru aktivirajući onu divlju vatru ispod što se nalazi, Džon, Džejmi Džora i Pseto umiru.Na zmajkamenu primaju vesti sa tugom, Davos i Sem planiraju da se vrate svojim ženama. Arja napušta Vesteros. Tajm skip od tri godine, Sansa vlada severom i Dolom i udata je za Džendrija koji je sad legitiman Barateon, Sem vlada Hvatom i Gili mu govori da je trudna, Jara vlada gvozdenim ostrvima a neka odOberinovih ćerki Dornom, na prestolu je Džonova ćerka umesto koje vlada Tirion koji jebe Misandei. Poslednja scena jedan VV nosi telo Brena Starka tamo iza Zida oživljava ga i kruniše.

ZAPAMTITE OVAJ POST PIČKE

Može lok sad na temu opušteno.

Ako si ti ovo osmisio popusicu ti kurac, ako si nasao negde leaked plot i preveo imam da ti nadjem prebivaliste, da ozbiljnije popricamo.