Pesma leda i vatre Dž.R.R. Martin (opaki spojleri)

Thumb_tumblr_mgwj3x8squ1qis07wo1_500

Stormborn

Ja ne znam više šta će da se desi, ali stvarno ne znam. Igrit mi je kul, ima neki simpa glasić. Konačno malo Sandora i Sanse, majku mu, mislila sam da neću dočekati. Š'a koj moj ono sa zmajevima? Umreh od smeha kad je umro Lorč. Džaken. <3 Džaken. <3 Džaken. <3 Pitam se gde su Džodžen i Mira, i kako će Bren sam s Hodorom ako se oni ne pojave...

Thumb_hank-moody-californicatioin_1_

Dub

Pročito sam pet knjižurina, a sve manje i manje spominje Ošu, maj fejvrit žemsku sa sjevera.

Thumb_vukaj

urke golo kurke

Pitam se gde su Džodžen i Mira, i kako će Bren sam s Hodorom ako se oni ne pojave...

Možda ih bude u sezoni 3, da bi bilo malo više scena sa Brenom, jer Bren u Oluji Mačeva ima baš malo poglavlja...

U ovoj epizodi, skoro pa sve drugačije nego u romanu. Rodrika umesto Remzija ubio Teon, Oša se umesto Zimovrelskih sluškinja prca sa Teonom, možda se još i u ovoj sezoni kresnu Džon i Igrit, Maloprstić u Harendvoru pokušava da baci oko na Arju, itd. Jedino što je isto su događaji nemira u Kraljevoj Luci. Tirion vređa Dzofrija, ta scena je pobedila :)))

Thumb_truper

nem0

Скидам ја сад. Што?

Thumb_got-game-of-thrones-34037190-956-535

Роки Билбао™

Nebitno, nađoh normalan link :)

Thumb_hank-moody-californicatioin_1_

Dub

Teon jadan, nejačak, mač nije noštrio, a glumi dželata. Ccc.

Thumb_medium_default

Ujka Sima

Skinuo i pogledao sedmu epizodu. Odstupanja od knjige su sve luđa i luđa ... Inače juče sam završio sa čitanjem druge knjige "Ples sa zmajevima" i ne znam šta da radim dok sledeći nastavak bude izašao ... :(

Thumb_tumblr_mgwj3x8squ1qis07wo1_500

Stormborn

Ovako, Igrit je super. Kad je rekla "You know nothin', Jon Snow - raspilav. Ne znam čemu onolika teatralnost oko Deni i Kuće Neumirućih, svejedno bi otišla tamo, al' ajd', nek im bude. Sersei i Tirion. Odlična scena. Vidi se tačno da Tirion počinje da se premišlja da li treba da uteši sestru, ili ne. Ono sa onim škk Altonom - sranje teško. Mnogo mi je kretenski i ubaciti ga. Jeote, kroz knjige ti uspeš i da zgotiviš Džejmija, a ovako ti ga ogadiše u tri lepe. Poslednja scena - odlična! Pseto i Sansica, pa načestitaću im se mile majke u tri lepe što napraviše toliko godina razlike između njih. Ono sa Arjom i Tivinom je skroz nepotrebno. Ne znam, to je otprilike to.

Thumb_campos

Peaks89

Odlična mi je scena sa ćelavim vešcem,Pjat Pri beše valjda, iako nema veze sa knjigom, zanimljivo su osmislili.

Thumb_508898main_wide_corona_eclipse_ti3

Eclipse

pogledala sam upravo pet prvih epizoda druge sezone, večeras ću i preostale dve, odstupanja od knjige su stvarno bezveze, ne znam kk rade to, al ajde, neka ih...

Thumb_508898main_wide_corona_eclipse_ti3

Eclipse

pogledala sam i preostale dve i čudom sam se čudila
niđe veze s vezom, da im imena nisu ista pomislila bi da gledam neku drugu seriju materem
i gdje su Džodžen i Mira, oni su totalno kul likovi, biće greota ako ih izostave
sve u svemu poprilično sam razočarana odstupanjima od knjige
da Džon, u koga sam malo zaljubljena, nije onako fin vjerovatno bi prestala gledati jer mi kvare sve one fine utiske koje je knjiga ostavila na mene

Thumb_1745813-ajvar-republic_of_serbia

CrazyAjvar

Meni su sva odstupanja od knjige dobrodošla. Ako hoću originalnu Martinovu viziju da vidim pročitaću knjige ponovo.

Thumb_3qt9yp

Sos

volo bih da upoznam coveka koji je napravio ovo...skontaj koja su znanja potrebna

Thumb_campos

Peaks89

mnogo dobra epizoda!! Divlja vatra ftw, Pas objasnio neke stvari!

Thumb_got-game-of-thrones-34037190-956-535

Роки Билбао™

Naježio sam se kod scene sa divljom vatrom, odlična epizoda. Nisam se nadao da će prikazati bitku.

Thumb_truper

nem0

Поздравља вас Сторма уз звуке вриштања због дивље ватре. :)