Prijava

Дакле, игра која дефинитивно заслужује своју тему на овом форуму.

Са којим тимовима играте, које формације користите, какве тактике волите, на чему највише волите да играте (Конзоле или Компјутер)?

Како вам се чини нови ПЕС, како се сналазите са новим контролисањем јачине паса и шута, да ли ипак преферирате стари ПЕС на Сонију "двојци"?

Да вас чујем, ПЕС-ери. :)

Igrao sam na PES 2009 Bikam a Ledžend mod, to sam voleo da igram. Inače, uvek sam birao Arsenal (Nort London u PES-u) kada sam igrao utakmice. :)

PEKI ! CITAS MI MISLI ! ZASLUZUJE NEGO KAKO ! PES ♥ !

Elem,igram sa Mancesterom (rodjeni klub), Udinezeom(zbog Di Natale-a), Romom (u beocme a legend) koristim jls patch pes 11.

Ne svidja mi se sto i dalje nisu sredili golmana da bolje brani, nego retardirano stoji svaki put.
PES 11 najbolji do sad,po meni.

Formacija 4-1-2-1-2

PES nikada nisam igrao na soniju (znam,greh) :)

Нешто све више пиздим због песа иако га сматрам за врхунац фудбализма виртуелизованог. Фифу не играм из принципа. Не знам шта да мислим више...

(и остале фудбалске симулације)

Ja sam fifadžija, valjda smo se ranije i svađala baš zbog ovih moralnih načela :)

http://www.gamershell.com/static/screenshots/14622/320930_full.jpg

Fifa OnLine, filing mi je da igram protiv drugih likova pa sam zato i našao ovo. Imao sam Fifu 09 original, multiplayer radio odlično ali manje više sranje igra. Ova Fifa nije loša, nalik je FIFA2010, ujedno si i menadžer. Ne radi uvek savršeno ali u večernjim satima kada internet nije toliko zakrčen fino šljaka.

Zamerka: Traži gomilu živaca
Do sada od raznih fifa stradalo:
1 Tastatura
1 Miš
2 Diska uključujući i originalni koji je leteo u vatru!

Fifa RuleZ

PES je realniji od FIFE.Nemojte me lincujete,ali tako je.U FIFI trcis ko brate,bolt.
A u pes-u,barem 11,trcis normalno.Jeste sporo,ali tako je realnije,i igra sporije tece i lepse je.

PES 11 najbolji do sad,po meni.

Овде се слажемо.

На новом ПЕСу се игра развија далеко реалније. Од голова, преко акција и игре у одбрани, па до тога како се гради напад и како играчи реагују. Другим речима, не можеш да играш као на старом ПЕСу праволинијски, не можеш да предриблаш лагано целу одбрану и да га заковеш левом од пречке. Мора да се гради игра, од ноге до ноге, да сви учествују, да знаш кад смеш у дриблинг и да знаш кад да шутнеш.

Елем, ја сам на старим песевима играо углавном 4-3-3 формацију, ретко сам користио 4-2-2 и 3-2-2-3.

На новом ПЕС-у играм 4-2-3-1. Углавном узимам Јуве, први пут да могу са њима лепо да играм, омиљени тим су ми, а раније никог нисам могао да победим са њима.

Буфи, Бонући, Кијелини, Де Ћеље, Мота, Мело, Маркизио (Аквилани), Краса десно, Пепе лево, Дел Пјеро полушпиц и напред углавном Кваљарела.

Апсолутно се слажем са Царом, ФИФА је родитељ.

PES je realniji od FIFE

NE poredim uopšte ali uvek mi je na kurac išao STANKVIC ali dobro, nisam našao OnLine PES a protiv mašine da igram neću. Zato igram ovo govno!

Peki,toti zemka.Ranije u PES-u cepas pravo,sesnaesterac,spic,gol.Nema vise to.Ne mozes ni da trcis pravo dugo vremena.Uvek te startuju.Moras da razmisljas.Zbog toga sam ga jos vise zavoleo.

EDIT: I Virrichi.Kako sam se kido kad sam video prvi put.

Нова Фифа не може да се пореди са старим Фифама, односно од десетке па назад. Ове године је скроз измењена и убачеј је гејмплеј као на Сонију "Тројци" и Хбоксу. ОД десетке па назад је све био гејмплеј од десетке па назад, што је срање.

Jebeš to kad uzmeš jedan tim i naštrebaš se na njemu... Fora je ići na kocku, kvadratom izabereš 3 tima, i onda biraš od njih. Onda prilagođavaš taktiku svojim igračima, protivničkom timu, sve u svemu, mnogo je zanimljivije...

Igram PES od kad postoji. Igrao sam i ISS pre njega. :)

Svake godine je sve bolji, nekad više, nekad manje. Ove godine su razvalili koliko je dobro. Eto, moje neko skromno mišljenje. :D

U ovoj ediciji nisam mnogo igrao Master Ligu, tek jednu sezonu. Uglavnom pikam sa drugarima 1 vs. 1 i 2 vs. 2. Najčešće uzimam Arsenal, Barsu, Totenhem, MIlan, Bayern, Čelzi, Atletiko Madrid, Španiju, Holandiju, Englesku i sve klasične timove. Igram i sa ostalima nekad, ali ovo je baš najčešće.

Volim formaciju 4-3-3, sa dva polušpica i jednim DMF. Pa bi to onda više bilo 4-1-2-2-1. Koristim i 4-4-2 u nekim njegovim formama, ali ovo prethodno navedeno, najviše (Barsa i Arsenal, šta ćeš drugo s njima :D ). Ne podnosim Real, ni Inter, kao ni u real life-u.

Obožavam da se ušetam u gol. I volim šuteve iz daljine. Često koristim kontre, kad god mogu. Igram na prvi dodir, retko pokušavam sve sa jednim igračem. Realizacija mi nije jača strana, ali zato odbranu igram kao blesav.

http://vukajlija.com/posteri/luminac-mihalinas-ika-57364.jpg?1293574138

Мислим да је ово право место да изрекламирам свој постер. :)

Хенри Чинаски, знам, али у последње време углавном играм са цимером, и набацили смо неко ривалство већ, а он јеботе само са Челзијем игра, и ја не могу стално да мењам екипе.

Иначе кад играм са ортацима овако, увек се бира друга екипа сваку утакмицу. Ја волим да мешам, типа бирам неке Немце, или нпр. Севиљу.

Oma u omiljene,peki.Ludilo.

Пес 11 ми је можда превише реалан, мало је дебилан и много спор, поготово на ПС3 И ПЦ. Више ми се свиђају прошле верзије.
Формација зависи од структуре тима, глупо питање.
Највише волим да играм на Сони двојци, пикам кући као луд, мало је боље него на ПС3.

Од тимова највише волим ПСЖ, Манчестер Сити, Милан, Тотенхем, Атлетико, Виљареал, итд.

Од репрезентација непобедив сам кад играм са Уругвајем.

Igrala sam ovaj novi. Ne dopada mi se. Skroz su osakatili dodavanja i suteve. Moraš da budeš ekstremno precizan i usmereno da dodaš, što mi, naravno, ne uspeva često :)
2010. je, ako mene pitate, zakon :)

Чекај, изашла верзија за шпорет?

Moraš da budeš ekstremno precizan i usmereno da dodaš, što mi, naravno, ne uspeva često :)

Dobrodosla u svet profesionalnih fudbalera. Nije uvek sve precka i savrsen pas.

Чекај, изашла верзија за шпорет?

Imas i patch,ali ako imas smederevca nece ti podrzi.Trebaju ti ovi novi Gorenje.