Prijava

Baton će nesumnjivo biti favorit ove godine.

A ja navijam i za Barikela. :)

http://i43.tinypic.com/b997xi.jpg

Dakle, zahvaljujuci Brakudinom izrsnom poznavanju kompujtera, evo slike mene iz asovskih dana, sa bolidom marke Moskvic. :D
Primeticete odsustvo sofersajbne radi bolje aerodinamike. A ovo sto mi se "spojler" polomio je zbog toga sto je Niki Lauda bio za nijansu neodlucan na gasu ispred mene kroz tunel u Monaku, pa sam ga malo cusnuo od pozadi. ;D

hahahahaahaha
Lozis nas?! :)

(Sa sakama u vis):
Nema lazi, nema prevare!

A jesi li imao i one baterije od 4,5 Volta na Moskviču, da možeš da pališ farove u tunelu, ili si zbog nedostatka istih imao taj karambol? :-))

Svaka čas' Formuli i brzini koja se tu postiže, ali lično mene je bolji reli, i za gledanje, i za igranje na Soni.

U reliju je blato do kolena, zaudaraju svinjci i seljaci se bodu nozevima.
Stvarno se ne secam da li su ta svetla radila...

Truli je kažnjen i umesto njega je treći Hamilton. (DAMN YOU, HAMILTON!!!).

Malezija je već ove nedelje. :)

Hamilton-bolid. Ja bih njega na lomacu bez razmisljanja, mali razmazenko.
Vidjece on od Kimija ove sezone.
Sto se tice Brown-a, bice senzacija ove sezone (mada vec jesu) i vjerujem da ce pomutiti racune i Ferariju i Meklarenu. Istina da su lose poceli, ali to se i ocekivalo, brzo ce srediti bolide i onda ce biti veselo.
Zao mi je Vetela sto onako nakaradno zavrsi trku. Jebo ga Kuglica.

Hahaha, Kuglica! xD

Sele, Hamilton će da vidi Kimija, ako Kimi pre toga ne vidi zid. (jeb'o ga zid više)

Ha! Hamiltonu oduzeto treće mesto jer je Meklaren manipulisao dokazima o Trulijevom preticanju tokom safety car-a. Meklaren je ostao bez bodova.

Auuu, veselo.
Tako je Sele, vratice se Ferarijevi puleni tamo gde pripadaju - na prva dva mesta podijuma. A ovi pacijenti Barikelo, Baton, Truli i slicni - neka uzivaju dok mogu:)
Za Sjebastijana Fetela se tacno vidi da ce sledece sezone da vozi za Ferari, ipak je on krem.
Gledam prvi trening za Maleziju, pa podnosim reportazu.

Ili da ja bačim pogled na sajt formule 1. :)

Kako se samo obradovah kad vidjeh danas u novinama da su onom nafuranku oduzeti bodovi...Previse je malac sebi dozvolio. Koliko god da je dobar, idiot je. A Kimi ako se i ove sezone bude drzao zidova, moci ce pod ruku sa R.Sumaherom. Nadam se da ce se prizvati pameti. Mada on je obavio sta je imao u planu, osvojio je naslov i mislim da mu vise nije toliko to bitno i da se samo vozika bezze. Ionako je oduvjek flegma, a sad pogotovo.

Ma samo Baton, a vi možete da se slikate :D:D:D

Kučko, ne seri. :D
Doći ću ti u snove.

Na drugom nezvaničnom treningu u petak za VN Malezije:

1. Raikonen
2. Masa
3. Vetel
4. Rozberg
5. Veber
6. Barikelo
7. Baton
8. Nakadžima

Rezultati su ohrabrujući za Ferari. :D

HAHAHAHAHAHAHAHAHAAH...Nema pederčića nigdje... :D
Nadam se da će tako biti i sutra i prekosutra...

Ohrabrujuci, ali niko nije ostvario dominaciju na tom treningu, jednostavno se desilo da je Ferari bio na vrhu kad je trening zavrsen. Jaki su bili i Vilijams i Red Bulllshit. BMW je isto verovatno jak, ali su za sada samo radili setap, pa je tesko izvlaciti zakljucke iz njihovih losih vremena. Gledam treci trening za par sati, pa kvalifikacije, pa podnosim reportazu, (ovaj put ozbiljno). :)

Sele, nemoj bas tako o malom garavom. Jeste da ne vozi za Ferari, (sveto mu ime bilo, blazeni da su ljudi iz Maranela za sva vremena), ali bas me briga ko sta kaze - mali vozi k'o zmaj. I dalje mislim da je on najbrzi vozac u Formuli, pracen Fetelom. A sto se tice njegove seksualne orijentacije - zar ne seta on onu Nikol Shlezinger iz Pusiket Dolsa? Ako ona nije vrh-ekstra-nema-sta riba, ja ne znam ko jeste...