Prijava

Žena dobila unapređenje; šef za dizajn enterijera. Firma joj uzela novi 5s i novi Macbook. Bog te ne jebo, laptop vozi 200 na sat. Što se tiče telefona, ograničen je zbog fabričkog iOS-a. Miloše, ima li na jućubu dovoljno tutorijala za jailbreak, jerbo ne trpim kastom romove? I da li jailbreak omogućava dosta više otvorenih opcija?

Kako mislis ogranicen zbog ios? Omogucava to, posle mozes da skidas igre i programe besplatno a da ne placas, takodje postoje programi koje nemas na appstoreu vec samo u okviru cydije koju dobijas sa dzilbrejkom. Takodje preko cidije mozes da postavljas razne teme i totalno promenis izgled programa i okruzenja (mada ja to nisam radio i mislim da nema potrebe). Da bi skidao sa cydie treba da ubacis u nju source (ima par pozbatijih gde imas programa koji ti trebaju) a posle preko nje instaliras appcake, vshare, zeusmos i ima ih jos koji ti dodju kao appstore samo sto ne placas.

A odusevice te brzina, jer i ako je slabiji npr od androida po performansama radi brze i nema kocenja, stucanja, blokiranja itd zbog iosa. Plus je veoma jednostavan za rad i podesavanja.

A odusevice te brzina, jer i ako je slabiji npr od androida po performansama radi brze i nema kocenja, stucanja, blokiranja itd zbog iosa.

Види се да никад ниси користио Андроид. Већ годину и по дана мој Нексус 5 није нити једном заштекао, заблокирао, закочио, заштуцао или шта већ. Ради савршено, а кошта 3 пута мање.
Јор аргјумент из инвалид.

Verovatno imas i na jutjubu tutorijale al jednostavnije je preko ovog sajta jer su tu i linkovi za program kojim radis dzilbrejk (zavisi koja ti je verzija ios) i u okviru tog programa imas uputsvo jer kad ga otvoris pise ti da ga prikljucis na komp, kako da ga ubacis u dfu mod i samo sacekas da odradi sam. Nisam davno radio al vrlo je jednostavno i prilicno brzo. Ja sam na mojoj cetvorci i dalje na 6 verziji ios jer je sedmica zahtevnija pa sam mislio da ne uspori i trosi vise bateriju mada znam ljude da im se nije desilo. Sad kad uzmem sesticu bice ios 8 a nisam nesto sa njim radio al video sam da dobro izgleda i ima nekih finih noviteta. Imas na cydiji program koji ti omogucava da dodatno podesis zakljucavanje na otisak prsta tako da mozes osim klasicnog zakljucavanja da zakljucavas pojedinacne aplikacije (u sustini na cydiji su programi koje sam proizvodjac nije ubacio u fon pa ti onogucavaju da ti to odradis). Obavezno napravi nalog na appstore (imas tutorijal na netu kako posto nije bila podrzana srbija i okolina do skoro, ne znam sad) i prijavi se na icloud koji ti cuva slike, kontakte, beleske i imas 5gb besplatnog prostora za sebe a slike se cim ih slikas same prebacuju na komp na kom si instalirao icloud i plus ukljucis opciju nadji iphone jer u slucaju kradje ili gubitka mozes da ga blokiras i ppostane neupotrebljiv bez sifre i da mu vidis lokaciju tacnu. Takodje posto imas i njihov laptop dobijas mnogo opcija jer su mnogo dobro sinhronizovani njihovi uredjaji i mozes da upravljas sa jednog uredjaja drugim i jos stosta i da ih povezes itd itd (ovo ne znam u praksi posto nisam nikad imao njihov komp.

Види се да никад ниси користио Андроид. Већ годину и по дана мој Нексус 5 није нити једном заштекао, заблокирао, закочио, заштуцао или шта већ. Ради савршено, а кошта 3 пута мање.
Јор аргјумент из инвалид.

Moguce, izvinjavam se jer se nisam ogradio posto nemam dovoljno iskustva sa androidom ali znam dosta ljudi koje je zajebavao i stekao im, doduse to su bili srednja i niza klasa uredjaja.

Hvala, Miloše, upravo sam kontaktirao prijatelja koji servisira samo иfone, doći će sutra sve na njemu podesiti. Pozdrav tebi i tvojima. Slepi, ne buni se, ovo je ženin fontele, ja imam LG G3 ;-)

Nadam se da sam pomogao. Pozdrav i tebi i tvojima prijatelju dragi.

Slepi, ne buni se, ovo je ženin fontele, ja imam LG G3 ;-)

Одличан избор. Велики поздрав обојици!

Велики поздрав обојици!

Kojoj obojici?

a) meni i Milošu,
b) meni i telefonu,
c) meni i odličnom izboru?

Исправка: поздрав теби, твојој жени, твом пријатељу, који сервисира иПхоне, твом врхунском избору, Милошу, а и свим људима добре воље и пријатног расположења. Љуби брат!

Odljub bratu, sad smo sve podesili. Iphone radi ko nov ;-)

Da vas pitam nesto. Imam galaxy s3, i prilicno je brz, ali meni to nije dovoljno. Jel root-ovanje dosta pomaze tu? Znam da bih mogao da izbrisem one sistemske aplikacije, kojih stvarno ima previse. I jos nesto, kako da efikasno ocistim ekran? Pojavile mi se neke tackice, nerviraju u picku materinu.

Root pomaže, ali ne očekuj čuda. Za čišćenje ekrana na laptopu i telefonu koristim ovo govno za pranje prozora, i samo suvom krpom prebrišem. Bude preljepo čisto. Ovo koristim:

http://www.saponia.hr/__upload__/pictures/n_arfstakloantistatic.jpg

Šta mislite o ovom telefonu?

http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_630-6232.php

Jes da mu je mana što nema prednju kamericu, ali za to me iskreno i zabole kurac, da me izvinete. Retko gde van stana nađem dovoljno dobar wifi da je moguće da skajpuješ i sa videom.
Naravno, predložite mi još neke telefone koji su u kategoriji "bolje jare za iste pare", ali da bude windows phone. Android sam jednom u životu uzo i na to govno se više nikad ne vraćam.

Sta kao ne cepas selfije a ahaaaaa da da

Perinho, Lumija 630 je odlično telefonče ako ti nije bitno da cepaš selfije ili da ovekovečiš svaki trenutak kada odeš na piće u neki kafić u kome je slabo osvetljenje.

Perinho, Lumija 630 je odlično telefonče ako ti nije bitno da cepaš selfije ili da ovekovečiš svaki trenutak kada odeš na piće u neki kafić u kome je slabo osvetljenje.

Taj rad, to te pitam. Ne smeta mi što nema drugu kameru i blic. Bitno mi je da ne koči, da lepo šljaka, da ne jede bateriju, da mogu lepo da rade aplikacije na njemu i te praktične stvari.

Ja sam letos uzeo Lumiju 630, prezadovoljan sam. Baterija mi drži oko 4 dana (stavim je na punjenje kada padne na 20 posto) ako samo razgovaram, pustim pokoji SMS, slušam muziku i malo čačnem net. Sa nekim većim korišćenjem, tipa češće nakačen na WiFi, Sports Tracker (koji vuče navigaciju) i malo duže slušanje muzike, dva puna dana bez problema izdrži (te i tu stavim da se puni kada padne na oko 20 posto).

Internet Explorer njegov je za divno čudo odličan, ali imaš i Operu Mini (beta verzija) i Maxthon (na njemu Vukajlija zeza, jbg). Tubecast za YouTube je dobra aplikacija, a za mziku Zbox, Quickplay, Modern Music.