Prijava

valjda g3 g4 imam ja g3 odlicna je

Ma kvari se nakon 2-3 mjeseca rada, brate. Čim na netu nigdje nema vijesti o tome, sklonjeni su komentari da ne sjebu profit. Čim vidiš da se svi žale na neki fon, znaj da je dobar, a konkurencija je platila botove da ga ocrne po forumima.

Šest meseci imam 535, još ni jednom nije zabagovao. Mape i navigacija sjajno rade, imam par igara, i par onih navigacija što prate kretanje i brzinu kad bajs vozim, kamera prosečna, jedino je sav od mekane plastike pa mu obavezno treba maska. Jedini problem je što tastatura ume da se sjebe kad su znojavi prsti ili vlažan ekran, ostale performanse jebu u odnosu na 16 soma koliko sam ga platio.

Šta to lupam, genije? Pričam činjenice onakve kakve jesu.

Nastavi da sečene nokte skupljaš u teplu telefona se mani jbg kad ne znaš materiju

535 prebrutalan fon. U stvari fon nije ni bitan. Fon je klasika. Među tač skrinovima nema razlike osim u ekranu i kameri. Kod ovog je to nešto iznad proseka.

Sushtina je da win8.1 radi extra na svim uređajima, jer se softver prilagođava performansama mašine. Nema baga, nema govana.

na gps se nakachi za 10 sekundi najviše (bez neta ofc), mape su najbolje koje sam dosad koristio iako su free. Za te pare stvarno jeste kvalitet.

Kurac ćeš naći samsung android za 16000 koji radi i približno. Da ne pričam da 535 10 dana stara može da se kupi za 10000, jer ima nubova koji ne mogu da se prilagode na wp

Caro samo je stvar optimizovanog operativnog sistema. Nije Android loš, ali ga jebe što ga svaki proizvođač prilagođava svojim telefonima do je Prozor optimizovan samo za Nokiu i jebe majku kako šljaka bez obzira da li je telefon iz nižeg ili višeg cenovnog ranga.

Bokseru, izuzetno si vaspitan tip koji ne ume da razlikuje onoga ko je klasičan korisnin od nekoga ko prati materiju. Meni, kao običnom i ne previše zahtevnom korisniku taj uređaj predstavlja sasvim dovoljno i nudi i više nego što mi je potrebno, zato moguće probleme ni ne primetim niti mi predstavljaju problem. A sad odoh da sečem nokte i slušam Dva galeba bela sa svog Microsofta Lumije 535

Kakve veze ima da li je telefon 3g ili 4g, koga boli kurac za 4g konekciju koju ce koristiti za whatsapp poruke?

4г има много бољу пенетрацију сигнала од 3г

Пенетрација хехех

С К Е Ч
К
Е
Ч

Jericho glupoe pitanje.
Sam 4G signal je mnogo brzsi, tipa bolje se ucita pornic kad si negde u tudjini, a nemas vaifaija, brze ce se u gradu ucitati onaj smesan klip, sve u svemu brza, bolja konekcija ne net i uopste stabilnost signala.

Ел зна неко колко би ме оквирно коштало мењање једног дугмета на Лумији 520? Сјебало ми се баш оно за закључавање матер му јебем, не могу га упалим ко чоек.
Ако је много да одма' гледам дузмем нови, још мало па сам на оправке дала ко за нов телефон. Иначе шури, не забада, јебе мајке. Додуше и сад ради на спајалицу, мож се набоде лоли

Samsung je najciganskija firma na svetu koja postoji. Za sve. Elem, druga stvar, i bitnija.

Kada se govori o tome koji je telefon bolji, nemojte da serete nego uporedite kako telefoni funkcionišu pod istim uslovima. Ono što mnogi potenciraju kao prednost Androida je mnogo veći broj aplikacija za iste i to je činjenica. Samo što korisniku kao što sam ja, ništa od tih aplikacija be treba i uvek ću pre biti za Win fon, ako ni zbog čega drugog, onda zbog jebene komunikacije sa računarom. Jer Android da je tri puta više Guglov nego što jeste, i dalje mu je ta komunikacija sa svime, čak i sa Gugl servisima krajnje očajna. Spora, neprecizna, Drive, Calendar i sve ostalo je do jaja nepregledno i tako dalje. Pritom preveliki izbor aplikacija vas vodi ka tome da nabacate preveliki broj bespotrebnih govana na fon, i da vam ni ono što bi trebalo dobro da radi, ne radi kako valja.

I to će se u pojedinim situacijama javiti kod svakog telefona srednje klase sa Androidom. Sa druge strane, Win je pre svega pravljen za Nokia telefone i na njima bi trebalo da šljaka savršeno. Ono što sigurno znam je da postoje sve neophodne aplikacije, i da je Microsoft sa tim uradio sasvim finu stvar. Štp se stabilnosto sistema, bagova i sličnog tiče, uvek treba ići ka onome što se pravi za jedan tip hardvera, jebiga, prirodno je da bolje šljaka Win na telefonima koji su pravljeni da budu savršeni na toj platformi, nego Android fon koji treba da radi i na ZTE, i na Samsungu i na Htc, i na Huawei telefonima.

Sa druge strane, Apple je sigurica i zicer varijanta. Jer su za razliku od Wina koji je nov u celoj priči, oni tu već godinama i sigurno su stabilnost povukli na viši nivo.

Što se ostalog tiče, niko ne može da gleda u pasulj šta očekujete od telefona, da li kameru, da li manjak bagova, da li podršku za milijardu aplikacija, da li neke određene aplikacije, da li imate neke određene zahteve, da li oćete da gledate hd pornjavu dok blejite na kališu, kvalitet wifi konekcije ili nešto treće.

Iz ličnog iskustva mogu da kažem da je G700 odličan telefončić. Primera radi, koristim ga relativno brutalno, Chrome brzo radi sa 90 otvorenih tabova. Ekran koji važi za slabu tačku je jako pristojan, ima odličnu vidljivost i pod direktnom sunčevom svetlošću, vidljiv je pod svim mogućim uglovima. Kamera je možda malo ispod proseka, ali je zato video snimak predobar. Zvuk na slušalicama je preslab za moj ukus, ali je zvuk na telefonu sasvim ok. Brzo radi. Ima quad core procesor i 2giga rama. Ono što smatram da je jako bitno kod Huawei telefona je to što njihovi telefoni morali da imaju jako stabilno odrađen pristup mreži. Dakle, mreža se ne gubi, ne gubi ae konekcija i ostala sranja. Makar kod mene. Mada s obzirom na to da je Huawei najveća telekomunikaciona kompanija na svetu, verujem da je to slučaj i sa ostalim modelima. Jako su ozbiljni igrači.

ne brini reme, biće drugih memorijskih....

LUMIJA MI JE PUŠILA GOVNO
N U B A R E
U
B
A
R
E
http://i.imgur.com/uNTvbB0.jpg

Tuljane, đe ti je prognoza za narednih 600 dana i veeeelki sat na homescreenu!? Aaaaa? Bestoga nema flegšipovanja.

ok znaci ako uzimas sad telefon trebalo bi da gledas da je

4g i quad core.

20 000 su lg spirit, htc desire 510 i huawei ascend G6 Bk (stim sto on nije 4g)

e sad vip ima neku ponudu gde prva 2 izadju negde oko 10 soma + 350 dinara mesecno (50 posto popusta ako sam lepo razumeo) uz to imas 150 min, 150 smart, i neograniceni internet, sto je za 350 jebenih dinara odlicno.

moje pitanje bi bilo jel ima ovde sirotinje koja je uzimala telefone iz vipa i kakva su iskustva. posto cujem neke price da su telefoni na pretplatu losijeg kvaliteta, te da traju koliko i pretplata...

најбоља комбина је да купиш телефон за кеш а код лелекома узмеш 50 посто попуста на предплату. Не обазири се на 4Г, мож да има брзину нета колку оћеш ако телефон немож да се избори са два таба у хрому

те прогнозе носе само пичке :(