Prijava

Here je gotivna koristio sam je. Prednost velika su offline mape koje pokrivaju Eu i Srbiju i Bosnu. Meni radilo posao dok nisam seo na Tuksona xd. Iza Here stoje Daimler, Audi i da li bi BMW uložili pare u to može biti samo još bolja vremenom.

Ništa Šalab
Ok, Here skinuću.
Navigare ona ok radila je al jebe nešto u zadnje vreme

Ja kad sam pričao "here", vikao si: "ne bih ja to govno nikad instalirao, navigare jebe". Eto ti sad navigare jeb'o te navigare.

Here me je vozila po svakoj uličici u Kragujevcu, tamo oko Guče po nekim selima, Kraljevo i Čačak lagano, doduše prezupči ponegde sa ograničenjem, ako je na nekih 200-300 metara magistrale ograničenje 60, a inače je 80, ne jebe sistem nego tera po 80, ali jbg, kratka deonica, to je i za očekivati da ne može da premosti tako brzo. Po gradu menja ograničenje na 2 metra posle znaka.

Jedino voli malo da jede govna i da navodi uporno na najbliži put, čak i ako je u pitanju makadam i vožnja kraća za svega 20 metara, ali zadovoljavajuće uglavnom.

Here ti je lumijina inače, samo da znaš, androidašu ćelavi!

Dobar Here, Bohore, instaliraj.

Here jebe, sto kaze coa mene je kroz Jagodinu po nekim ulicicama vodio i bas je precizan i fin.
Here skini.

ako si u srbiji, samo google maps sa uključenim internetom

recimo, ako tražiš neku radnju po novom beogradu, a ono ceo kilometarski blok lokala se vodi pod istom adresom, onda kucaš ime radnje i vodi te tačno do radnje, a ne do prve lokacije s tom adresom, i još imaš i street view da vidiš kako izgleda spolja

i u inostranstvu bih furao samo gugl mape, al internet, jebiga

Maps mislim da sam blokirao da se ne apdejtuje i to. Saću rešim obe da imam da rade jebe mi se tačno
Hvala vam

ako tražiš neku radnju po novom beogradu

Tu ni navigacija ne pomaže

Tu ni navigacija ne pomaže

Ne znam šta je toliko komplikovano po Novom Beogradu. To jedino ovima iz brdsko planinskih predela koji siđu na ravno i onda se pogube pošto dišu vazduh koji nije razređen.

Nije te bilo godinu dana, i sada otvoreno insinuiraš da sam ja iz brdsko planinskih predjela?!

Zato sto se na Novom Beogradu svi orijentisu po blokovima i zgradama,nekog da pitas za ulicu i broj ne bi znali da ti kazu cak i da je je ulica odmah prekoputa njihove.

Ne serendaj, gonzo, ako idem kolima, onda želim da se parkiram na dva metra od onoga što tražim, neću da ubadam adresu otprilike, pa da se šetam trista metara levo-desno, to važi i za nbg, i za centar, i za rakovicu

nadam se da ćeš izaći na pravi put

Idi Rađe u kurac sprdao sam se sa Seltikom pošto znam da je izbosne čovek, jebe se meni savšeno ko koristi ili ne koristi navigaciju i gde.

lol izvini, brate, malo sam popenio jer mi je ovo osetljiva tematika

Ovo sto kaze radj-google maps najjaci sto posto, neko ti kaze dodji u kafanu tuitu ti mora pitas koja je ulica lol ovako ukucas gore ime kafane i teraj.

lol izvini, brate, malo sam popenio jer mi je ovo osetljiva tematika

Pa zar te je toliko NBG iznervirao :)

gonzo
Idi Rađe u kurac sprdao sam se sa Seltikom pošto znam da je izbosne čovek, jebe se meni savšeno ko koristi ili ne koristi navigaciju i gde.

Eee, lako je vama što vas drugi voze.
.D