Prijava

Дакле, да не спемујемо ону тему, и да пренесем разговор о алкохолу овде.

Чувена, и увек актуелна тема: Колико можете да унесете алкохола, пре него што у потпуности изгубите контролу над својим физичким и психичким функцијама, илити народски, пре него што се одерете?

0,005 l rakije sigurno, da pojedem burek ili neke ćevape pa bi i mogao da se dovezem kući nakon par sati kada me sve prođe

Једном попио шеснес' малих хајнекена, и почео певати.

Ja ne mogu mlogo, jebiga. I ne volim brzo da pijem, jebeš to.

Najviše volim svadbe. Dođem oko podne i do u noć sobalim gajbu a ostanem čitav.

Kad je neki kraći period u pitanju, tipa par sati, 10 piva mi je taman. A i ne mogu više, nadujem se kao Mirka na Đoletov servis.

Хајнекена мајку му. Ваљда. Не сећам се. Био сам пијан. Можда је то био и Нектар.

koja tema, brate. Ja ne znam, piva mogu baš dosta, a na rođendanima dosta mešam alkohol. Uglavnom zato što brzo nestaje. Pa u fazonu, šta ima daj.

Špricer, onaj pravi pola-pola i da nije vino iz teterpaka, mogu da pijem neograničeno. Dobro, to mogu mnogi. Takvo je piće.

Piva-mericu. Znači deset. Sad ako pijem više dana za redom svaki sledeći mogu više. Naprimer, ako sam pijan tri dana. Četvrti ću moći popiti skoro gajbu.

'де знам... Пиво не пијем, ракију 0,3 Л помешав са вискијем, и тако то..

А шта је виски, мајке ти?:)

'де знам... Пиво не пијем, ракију 0,3 Л помешав са вискијем, и тако то..

Dobro, to je normalno u tvojim godinama. Za deset dina to nećeš popiti za pare.

Francky, spricer je kao Bacardi. Sokic.

Могу мноооооооого ал ме вата брзо :))
Шалим се...не водим статистику, мада знам да могу да обрнем 6-7 зидарских и да будем стабилан. После десетог сам пијан. Прекид следи ако наставим после десетог у истом ритму. Памтим када сам пио по гајбу на дан(први мај прошле године).

Још сам ја млад, кој вам је курац...

Можда могу и више, 'де знам..

Да не одступам од теме, не могу ни ја много. Десет до дванаест пива ми је мера за краћи временски период, жестина до пола литра и кома, а са шприцером сам у најбољим односима.

Ja volim da uvatim majmuna, da rokam kajsiju ili dunju uporedo za špricerom.

Toga mogu da popijem dosta. Serem, ne mogu.

Е, да, пијем вопи највише, али омиљена пића су ми вино на првом месту и добра домаћица на другом. Волим и шприцу. Једино не волим вињак(што не значи да га не пијем), био сам се отруо једном са неким коктелима са вињаком, па ми сад мрско.

Никад нисам испробавао колико жестине могу да попијем. Некако ни не волим да пијем велике количине жестине. Гушт ми је да дрмнем по пар ракијица или неки виски, али не форсирам се.

Али зато кад је пиво у питању... Својевремено сам га таманио.

Dok sam imao problema sa pićem, šukao sam sve. Kada se setim tih količina alkoholčine nije mi dobro.

Znam da se po čoveku kupovala litra i po vinjaka. Radnim danima.

Uglavnom cirkam pivo,spricer samo kad se klopa dobro.Nisam u fazonu da se testiram do krajnjih mogucnosti,ali mogu da popijem gajbu piva,jednom sam za ceo dan sibnuo 30 komata.