Prijava

A jebi ga Skocimise da sam toliki sluhista ne bi ni pitao. Probao sam al mi nesto ne ide. I ovih par stvari sam se mucio sto god.

Aj snimi ton na četvrtoj rupi blow pa pošalji meni na privat, skontaćemo valjda.

Hvala Skocimise. Snimicu veceras pa ti saljem.

Јел има у НС нека продавница музичких инструмената осим јебеног Митроса, пошто нећу да дам три и по хиљаде за Хонерову хармонику кад рецимо у Београду кошта 2000...

I da ima, nećeš proći ispod toga. I da ima jeftinije, sranje su.

Hohner je svugdje od 20 do 35€.

А јебига, у Београду кацам био видео сам за 2200 ваљда, а овде код нас 3500...
Имам већ неку Макстонову, али друга рупа труби као вувузела кад увлачиш, а и трећа је почела. Не знам који је проблем, раставио сам је тотално, опрао и опет исто.

Pa možda se iskrivio onaj lim ili šta li već.

Могуће, мада је на први поглед све изгледало океј... мада није ми баш свеједно то да чачкам, нисам стручан нешто.

E imam isti problem sa mojom harmonikom, isto baguje druga rupa, ispusta neki bedan zvuk kad se uvlaci vazduh ... negde na netu sam procitao da se ta druga rupa navodno drugacije svira, tj. da treba da se usta iskrive u neki drugaciji polozaj, mada meni deluje kao da je sjebana xD

pozdrav bluzeri, samo da kazem da se uchlanujem u ovu sekciju poshto sam naruchio neku hohnerovu daunovsku plastichnu harmoniku za pochetnike. chujemo se u vezi pitanja i odgovora. reshio sam da se ostvarim.

Lu93, jel jos uvek postoje casovi?

Ja nabavila jednu prošlo ljeto, i pokušala da naučim preko Interneta. Uspjela sa "Yesterday" od Bitlsa, a inače sam pucala na pjesme od Canned Heat. I pokvari mi se harmonika, i odnesem je liku da vidi šta je, i on mi kaže da ne znam da pušem kako treba, i da zato ne valja. Bilo mi je baš krivo što mi je to rekao, jer sam na sve rupice dobro puhala a ta druga nije htjela da zazvuči kako treba. Otvarao je, i onaj jezičak je u redu, tako da nije do toga. Baš me sjebao. I vremenom sam prestala sa učenjem. Jebiga, nije lako kad ti nema ko da pokaže, a ovdje kod nas mislim da niko ne svira to. Ustvari ima jedan momak koji je rekao da mu je bilo isto kao i meni, i da je i on batalio, tako da smo vjerovatno nas dvoje jedini u cijelom TK da se preseravamo s time. E sad, da li postoji neka knjižica za početnike gdje je to lijepo objašnjeno sve?
A ovo mi je milina slušati, iako nije bluz: https://www.youtube.com/watch?v=4l6Z-vrRmo8

kum mi je Pera Joe ne zajebavam se pozz

Поверујте Џанкију људи, већ четири године прича да зна Перу. Ако му не поверујете, причаће то још четири године сигурно.

Nemam pojma ko je to.

Kolegice, supa je da se jede, meso da se voli, muzika da se sluša, a Bitlsi su da se mrze. Od danas ne komuniciram s tobom. Elem, evo malo vrhunske usne harmonike, čovjek po imenu Little Walter, jasno je zašto ga je inače strogi Muddy Waters zadržao u bendu:

https://www.youtube.com/watch?v=-SBmury81Ws

Dokad nećemo komunicirat?

Dokad nećemo komunicirat?

Više nikada!