Prijava

Ajde musač, nemoj da nam rušiš sneška.
Promenićemo tok reke jaka stvar a i jebo Savski transport koji će nam.
KO JOŠ OD NAS IMA BROGŽD PA DA MU TREBA?

Све је у праву лик.

Мсм овај што је писо текст, не Цара, ко још слуша Цару лололо

Čuj 260.000 novih radnih mesta. A čime će se ti ljudi baviti moliću lepo? Izdavanjem parking mesta onima koji dolaze u šoping molove?
Grrrr, kako sam alergična na "šoping molove"!!!
ustvari, šta se tangiramo, ionako nikada neće zaživeti, ovo je samo paravan da se uzme lova po radnim grupama za kojekakve projekte.

па пази сигурно ће се отворити место да се запосли једно 50000 грађевинара. што физикалаца што мајстора што учених. а после ако има толико комплекса тамо гарант ће још толико радити. што је океј цифра ал мислим да је 260 сома превише

Ок би био пројекат да не праве онај курац од 150 метара и да има више паркова и културних садржаја.

Misliš, minaret od 150 m ?

Meni se više sviđa ideja o panonskom moru.Al da napune toliko da mi kuća bude na plaži lololo

Ја док стигнем до факса, има један правац од једно 300-400 метара, ако је у последњих 5 дана па нека кишица, имам шансу да ме окупа цирка 7 таксиста. Што рече једна професорка са економског овде "Београд на води - Србија у блату".

Ал' макар није та прича само у БГ-у, ево ових дана су и остали делови Србије били на/у води. хе хе

Ал' макар није та прича само у БГ-у, ево ових дана су и остали делови Србије били на/у води. хе хе

I onda kažu da sve pare idu u beograd...GOVNA

Misliš, minaret od 150 m ?

Upravo to.
Ne, nego će iz temelja da poruše najstarije jezgro Beograda, para za popravku onih prelepih zgrada nema, za izmeštanje terentnog saobraćaja i popravku šina - para nema, za izvlačenje onih zarđalih olupina iz Save para nema.
E, što se tih olupina tiče - pročitala sam najneverovatnije objašnjenje zašto ih ne uklanjaju. Kažu - ne znaju čije su vlasništvo, pa ne smeju da odnose tuđu imovinu u staro gvožđe, kao posle bi vlasnici mogli da ih tuže, hahhahaha, a ono rđa već dvadeset godina, čini mi se da bi se sa par udaraca maljem pretvorilo sve u prah.

Misliš, minaret od 150 m ?

Па као што овај рече у тексту, копија лондонског краставца, али добро, они рекоше да ће још бирати како ће да изгледа облакодер, али како год излгедао није му место ту.

Ал' макар није та прича
само у БГ-у, ево ових дана
су и остали делови Србије
били на/у води. хе хе
I onda kažu da sve pare idu u
beograd...GOVNA

Изгледа да су радили студију изводљивости ових пар дана. лоло

Meni samo nije jasno zasto se pravi jos jedna ekskluzivna lokacija u Bg, sa stambenim i poslovnim prostorom kad eno Belvil bleji poluprazan a kleli su se u njega..
Koji ce kurac narodu (posto oni pricaju o boljitku Beograda i Srbije uopste) ekskluzivne lokacije kad nemaju para za to? A oni koji imaju para za ekskluzivne lokacije imaju i dovoljno lokacija gde mogu da se bahate.. pocev od Dedinja, Airport city-ja, centra grada itd..

Ako Arapi prave, to će da im bude baza za prodor u Evropu, mi s tim nemamo ništa, niti će naše firme tu da posluju. Kao, hiljade kvadrata poslovnog prostora... Nema u našoj zemlji posla za toliko kvadrata poslovnog prostora. To će biti arapski posao. Lepo je rekao Tarabić: Ponovo će turski konj na Moravi vodu piti. Samo što u viziji nije mogao da razlikuje Turke od Arapa (razumljivo) i Moravu od Save (nerazumljivo).
Hehehe, kad zapeva hodža sa vrha minareta :) Baš me interesuje kako će se to čuti sa Kalemegdana.

Izvinjavam se za digresiju, ali moram podijeliti
http://www.krizevci.com/92policija/alkohol/

Ovo performans kao ona Bosanka, samo još nosi jaja :)