Prijava

Izneo je istorijske činjenice, nije rekao tako dramatično, ali jeste suštinski rekao da je Srbija zapravo pomogla Hrvatskoj da danas bude toliko velika i tako samostalna. Dobio je toliku popularnost zato što je rekao ono što se prećutkuje - baš kao što je kod nas problem u svesti naroda sa činjenicom da je Vuk Branković zapravo heroj Kosovskog boja.

nema to logike bruse, ako on nije izdao zasto smo mi onda izgubili? cinjenica je da smo bili u punom sastavu turci nikad ne bi mogli da nas dobiju

Brankovic je u trenutku donio odluku da povuce vojsku, ispala je losa odluka, ali eto, on je verovatno mislio da tako treba. Inace posle tog cuvenog boja se jedini borio protiv turaka (koliko sam ja upoznat)

Не, твртко је кренуо из босне, међутим толко смо снажно карали турке да су се звона на нотрдаму већ огласила у знак победе па је то чуо твртко и вратио се, е ту турци преузимају иницијативу и би шта би.

Него, има ли неки озбиљан доказ да су ти неки хрвати из тих неких крајева посрбљени. И да ли је због тога далмација хтела са србијом или због тога што имају ту неку дубровачка репабљик традицију?

Ja sam negde čuo/pročitao/znam da je ustvari Vlatko Vuković bio izdajnik u Kosovskom Boju. Vuk bejaše samo omražen od naroda, zbog toga i oblaćen u poeziji istoga...

Izgubili smo zato što ne možeš peskom začepiti bujicu. Vuk se dostojno borio, možeš deo pročitati ovde http://www.intermagazin.rs/vuk-brankovic-nije-bio-srpski-izdajnik-vec-sasvim-suprotno-od-toga-2/ a ostalo potraži malo po netu.

Inače tvoj stav upravo i pokazuje primerom kako sad Hrvati reaguju na ovog sirotog istoričara koji se samo bori za istinu i činjenice.

PESKOM ZAUSTAVLJENA BULJICA YOUR ARGUMENT IZ INVALID

http://old.sumadijapress.co.rs/UserFiles/Image/Drustvo2/D%C5%BEakovi%20-%20poplava.jpg

SVAKI TURCIN ZNA SVAKA BULA ZNA

mdah, o tome i ovaj istoričar priča

bruce siris antisrpsku propagandu, ti si zena u crnom. takvi kao ti su izdali kosovo. kajzenov placenice pusti me da volim svoju zemlju

Вук није издао, нити је Обилић убио Мурата, мада неко свакако јесте. Нити је доказано да је Обилић постојао, тако су бар мене учили.

И да, попишам се на главу ономе ко је први извалио да Срби славе своје поразе, алудирајући на К.Б. јер то није слављење него обележавање. Ето тако.

Pametan čovek pamti gde je pao, da ne upada dvaput u istu rupu.

Dronchester United

saće i u liverpulu
juneverdronalon

Дешавања по Новом Саду:

Situacija:
Poluprazan bus broj 8.
Bar 5 slobodnih mesta u istom.
Ulazi žena solidnog izgleda u kasnim 50im godinama, hvata se za šipku i počne da kuka o svojim starim kostima i kako niko ne ustaje.
Masa je prvo gleda zbunjeno ali na kraju joj ustaje čovek jer je svima prekipelo da je slušaju, ona seda i ostaje namrgođena.
Molila bih nadrkane isfustrirane ženske spodobe u klimaksu da odluče da li će da budu stare i bespomoćne ili da idu u život i vataju momke, ta dva sranja ne idu zajedno nikako.

Jankoviću, samo ti je krivo što stara kokosh nije ponudila pichke pa da joj tu pomognesh za razliku od owog random starca koji je ustao!

Stara koka od četresdvije, kao staro auto se grije

samo ti je krivo što stara kokosh nije ponudila pichke

НИје ми криво, само ми је мало дијагонално :/