Prijava

Malo vuku na domce

Vidi ga kako je radostan zbog nove uniforme...

Malo li otimaju para roditeljima nego hajde da smislimo još neku foru za dodatnu hiljadarku godišnje. A ona likovnjača bitno da se slikala za novine sa raznobojnim noktima.

30 uniformi za socijalno ugrožene, a osoblje škole mora sebi da kupi uniformu, pa ja bi njoj od plate odbio i moju. Na dve rate.

Da ne pričamo da ovaj kurčić od krpice učenica drugog srednje sašije za deset minuta, to ne vredi ni trista dinara sa sve materijalom. Pitam se samo ko uzima onih 700.

Pa dobro, i nama niko nije davao kecelje, kupovali su nam roditelji, ali ove su bre baš socijala.

Ja sam oduvek bio za uniforme, al ne ovakve. Ovo nema poentu uniforme. Sve je promaseno, osim strane kopcanja dugmadi

Ovo su četiri radne operacije - krojenje, spajanje dva elementa na običnoj mašini, paspuliranje i našivanje džepova. U masovnoj produkciji ne bi bilo plaćeno više od evra za kompletno urađenu keceljicu. Materijal je plafon još evro ipo - dva i to zajedno sa nitnama. Baš ću kući da pitam mamu koliko bi tačno moglo koštati da se izradi 300 primeraka za celu školu.

pobednički detalj je i

17.o

oma znaš da je to sedamnesti oktombar jebo ga ti
ko što kad vidiš ILR
znaš da to nije kecelja za izbegla i raseljena lica
nego lolu ribara
i da se đaci iz ILR ne mogu sa onima iz ŽJŠ
španac je pička

To je maksimum, prvo sam skontao da je 17,0 pa sam tek iz teksta rastabirio da je u pitanju 17-ti oktobar, ali rekoše da će o skinuti pa će ostati samo 17. Verovatno će napraviti nagradni konkurs da neko smisli zašto deca imaju registraciju na kecelji.

kod redara na kecelji
JA - 17O-RED

kad sam ja bio u osnovnoj nosili smo bas ovakve uniforme. istina, nisu imale ovaj žuti portunet, jebem li ga kako se to zove, vec su bile obicne plave.

Jebote, još malo pa ćemo morati da nosimo uniforme i u svakodnevnom životu. Za svaki socijalni sloj po jedna, recimo obični zaposleni u državnom sektoru sivu, policajci crnu, vojska zelenu, frilenseri plavu, zaposleni u privatnom sektoru žutu, nezaposleni belu, deca (učenici i studenti) tamnobež, klošari i beskućnici tamnoljubičasto, seljaci braon, samo bogataši i upravni sektor (privatnih ili društvenih preduzeća) da furaju šta hoće i mogu sebi da priušte. Dobro bi bilo, to uspostavljanje kastinskog sistema, i da se vidi odmah ko je ko.

kurve će skidaju uniformu na radnom mestu
kurve su NEUKROTIVE

kurve će skidaju uniformu na radnom mestu
kurve su NEUKROTIVE

Ma nemoj. Ne može tako. Kurve da nose mini-suknje, visoke štikle, mrežaste čarape, korsete i da se farbaju i da imaju tonu šminke. Na radnom mestu mogu da se diferenciraju prema vrstama fetiša: da nose seksi donji veš, da nose kožu, gumu, lateks, razne bizarne kostime, ili da budu gole, ali na golotinju da se naplaćuje dodatni porez.

Epsilons are dressed in black, Deltas in khaki, Gammas in leaf green, Betas in mulberry, and Alphas in grey.