Podijeli sa Vukajlijašima

Thumb_mesja

Meśa

Vala viđi, nisam nešto gadljiv, ali ovo me podosta zgadilo. Ali što je slatka maca, neodoljiva je dok jede, vidi je samo!!!

Thumb_tarmi

YeahBatch

Boli nju kurac, njoj je bitno da je sita. Moj macak ulovio zeca jednom, boga pitaj kako. Pojede ga pola govedo a onda dovuce na prag da vidis kako je zajeban lovac. Dovlacio i miseve, ptice. Jednom i krticu.

Thumb_ashtar3

Bojan extream

To ti pokazuje jasno na kom je nivou nasa politika...

Thumb_casla-santo

SnoopDoggyDogg

Sedim ja na klupici, zviždim keru da dodje, inače teški ladač jaja. Sve ono njega da se ruši on bi ležao i zalajao po koji put, ako ga ne mrzi. I zviždim ja njemu jedno 5 minuta, a on lego iza kola i ne vidi se. Prolazi neka žena sa kolicima i ja i dalje zviždim i prošla ona, stala pa se vratila i gleda u mene jedno 5 sek. Samo sam blejao u nju i nii reč da ispustim. I otišla ona, a onaj ker, sve mu jebem, ko da napravi onu trol facu.

Thumb_6a00d8341c630a53ef010535f6a71f970c-800wi

Шерлок

A sta im fali da pricaju ruski kad su Rusi ? To je isto ko da ja sad pocnem da se bunim jer su mi uveli srpski jezik za zvanicni.

Thumb_tumblr_m88z8sdtot1rr0ayxo1_500

mlatafaka

Jedem ove krofne pa reko da podelimo.

Thumb_tarmi

YeahBatch

Plakao sam kad sam gledao.

Thumb_poster2

hladan.krompir

Видео сам пар реклама где људи носе кутије на главама, и неку рекламу, тј. постер у банци где исто носе кутије. Шта је то, који ђаво, хоће свима да нам ставе кутије на главе и само прорез за дисање?! Не знам шта хтедох рећи овим, ал' нема никог кући с ким бих могао да размортим ту тему тренутно.

mlatafaka

Au Kurde, oplak'o sam HAHAHHAHAHAHAHAH

mlatafaka

http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=vY_5eOFBOys

ovo u neku ruku zvuči lepo al, brate, ovako se ja čujem kad treba da kenjam!

Thumb_2860916824a4468021258b602967280l

kiki partizan

Ај идем да потражим господара прстенова. Други дан потражње се наставља. Ај поздрављени ми будите. МОжда узмем Силмарилион ако нађем. . .

Thumb_481829_10200238554354487_1166380546_n

Gazimudo

Ja ovo moram da podelim sa nekim. Test opste kulture na prijemnom za Filozofski fakultet u Nisu. Obratite paznju na pitanje pod rednim brojem 20.
http://www.filfak.ni.ac.rs/dokumenti/prijemni/2012/kjuc/Filozofija%20test%20OI%202012.pdf